سلام دوستان
بنده میخاستم اینجا یه شفاف سازی کنم برای ملت مسلمان ایران که یه کم چشماشونو باز کنن :دی
در مورد شرکت دیتا نت که اخیرا اگهی هاشو همه جا میبینین،
من سرویس وایرلس 256 با ترافیک 6 گیگ دارم و ماهیانه 33 هزارو 400 تومن دارم میدم ( به خاطر همون قضیه فیبر نوری و مشکلات که ADSL نمیتونم بگیرم )
میخواستم بگم که این شر کت واقعا دزد تشریف دارن و همه رئیس و کله گنده هاش هم سرهنگ های بازنشسته هستن ، من اونجا رفتم تعجب کردم همش میگفت سرهنگ سرهنگ ، فکر کردم رفتم پادگان یه لحظه ، اصلا 4 نفرکه کاربلد باشن نیست اونجا.
اینا اومدن همه جای شهر اگهی های بزرگ چسبوندن که سرویس اینترنت پر سرعت این مکان فعال شد ، در صورتی که تقریبا همه جاهایی که این آگهی رو زدن سالها هست که ADSL شون فعاله و خیلی ها هم دارن استفاده میکنن ، حالا یکی که کلا تو باغ نباشه بیاد این آگهی رو ببینه میاد میگه ای بابا نکنه ما اینترنت بهمون نمیدادن ، حالا که فعال شده بزار بریم بگیریم.
اینطوری دارن گول میزنن بعد اینا خودشون ریسلر هستن اما ISP نیستن ، اینا از فن آوا و بومرنگ سرویس میگیرن.
حالا مشکلاتشون چیه ؟ اول که هیچ کدومشون اونجا هیچی سرشون نمیشه ، فقط 4 تا دختر سانتال مانتال گذاشتن اونجا ،
مشکل اول قطعی بسیـــــــــــــــــــــا ر زیاد هست ، در 1 هفته که 7 روزه ، شما سر جمع قطعی ها رو 2 روز حساب کنید ، واقعا قطعی زیاده خیلی خیلی زیاده .. من اعصابم داغون شده اگر مجبور نبودم روز بعدش کنسلش میکردم . هر موقع هم زنگ میزنیم میگن نمیدونم فلان شده فلان شده جواب اصلا نمیدن.
پینگ بالا ، باورتون نمیشه اما پینگ من 1500ms هست. بعد زنگ میزنم بهش وصل میکنه بخش فنی یارو میگه نه پینگ خوبه من اینجا پینگم 150 هست ، میگم خب اونجا من چیکار دارم میگه اگر بخواین تکنسینمون میاد اونجا تست میکنه ولی 7 هزار تومن هزینش میشه ، میگم به من چه آخه سرویس شما مشکل داره پینگ بالاس من باید پول بدم ؟؟؟؟
مورد دیگه سرعت هست ، اوایل که راه انداخته بودن سرویس من رو ، سرعتم عالی بود ، با 250 دانلود میکردم ، اما بعد از 3 هفته ، سرعت شده یک پنجم ، شده 50 ، بهشون زنگ زدم میگه اقا شما داری با اندازه یه 512 دانلود میکنی دیگه چه حرفی داری ؟
میگم اقا جان بابات خوب ننت خوب یه جا که همه چیزش رو حساب کتاب باشه ، همیشه وصل باشه ، پینگ خوب باشه ، پشتیبانی خوب باشه همه چیزش درست باشه عیب ننداره سرعتش هم همون چیز معمولی باشه ، شما که هرجاتون یه ایراد داره سرعت رو هم کم میکنید هر روز ؟؟؟
خلاصه اینکه دوستان میخوام اینو بگم که من تجربه دارم از اینا واقعا بی در پیکر هست و خواهش میکنم که شرکتهای بزرگ رو ول نکنید هیچ وقت بیاین از این شرکتا سرویس بگیرید.