سلام
یه راهنمایی دوستان دی وی دی پلیری هست که زیر نویس فارسی رو درست نشون بده ؟؟
یا فقط زیر نویس انگلیسی رو نشون میدن؟
Printable View
سلام
یه راهنمایی دوستان دی وی دی پلیری هست که زیر نویس فارسی رو درست نشون بده ؟؟
یا فقط زیر نویس انگلیسی رو نشون میدن؟
من دیروز یه فیلیپس 3588 به قیمت 95 تومان از جمهوری خریدم. زیرنویس فارسی و انگلیسی نشون میده
فلش 16 گیگ رو میخون. از ماهواره برنامه ضبط کردم نشون میده ولی هارد 500 گیگ رو ساپورت نمیکنه. اگر سوالی داشتین من در خدمتم.
از دوستان اینجا من خیلی استفاده کردم و از همشون ممنونم.
حداقل 1 ذره معرفت داشتید 1 کامنت میذاشتید دلمون خوش باشه تحویلمون گرفتید
عمرا دیگه تو این سایت سوال بپرسم
بی معرفتا
کسی نبود کمک کنه؟نقل قول:
سلامنقل قول:
دوستمون که تو یکی از پست های همین تاپیک گفته که 3588 فیلیپی تو پخش زیر نویس مشکل نداره منم خودم یه مدل دیگه از فیلیپس دارم بدون مشکل زیر نویس رو پخش می کنه معمولا دستگاه های امروزی از برندهای معتبر مشکل خاصی تو این زمینه ندارن ولی اگه می خوای خیالت راحت باشه همین مدل 3588 رو بگیر که این دوستمون اخیرا خریده و راضی هست.
---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
من باشم طبق معمول از مدل های فیلیپس انتخاب می کنم ولی شما می گی که می خوای با تی وی سامی مچ باشه مسئله دیگری هست... چون در مورد سامی اطلاعاتی ندارم راهنمایی نمی کنم ولی شاید مدلی خوبی هم داشته باشه....با 60 تا 70 تومن مدل هایی هستن که خوب باشه ولی همین مدل 3588 که قیمتش حدود 95 هست مدل خوب و استانداردی هست. (کمی بودجه را افزایش بده)نقل قول:
در ضمن دوستان گرامی...! اگه احیانا به سوالتون پاسخ داده نشده به این خاطر است که جواب سوال شما به کرات در صفحات قبلی همین تاپیک وجود داره و نیازی 100 درصدی هم نیست که صفحات تاپیک رو یا جواب های تکراری پر کنیم....موفق باشید
تشکر بابت جوابتون
دوست عزیز اگه درست دفترچه راهنما رو مطالعه میکردین توش نوشته که تا ماکزیمم 160 GB رو از طریق USB میتونه ساپورت کنه !نقل قول:
نقل قول:
آقا دست گلت درد نکنه
حالا 1 سوال دیگه
مدل 3850 تو سایت چاره قیمت زده 65000تومن مشخصاتشم با 3588 چک کردم تقریبا یکیه در ضمن من فقط استفاده محدود و معمولی از این دستگاه رو میخوام اما خدایش کار درست باشه تا چند سال کارمو راه بندازه
با زیر نویسم مشکل نداشته باشه اگه شما okبدی امروز رفتم خریدمش
95 تومن فعلا نمیخوام هزینه کنم
مرسی
---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:10 AM ----------
سلام
دوستان این PLAYER های مارشال هیچکدوم قابلیت پخش از هارده اکسترنالو نداره پس بااین اوصاف؟؟
ببخشید عزیز دیر جواب می دم....والا مشخصاتشون همچین یکی یکی هم نیست یه تفاوت هایی دارند...الان یادم نیست که شما در پست های قبل چه چیزهایی مد نظرت بوده که این مدل رو به شما معرفی کردم... ولی بازم می گم اون 95 هزار تومنی به نظرم بهتره ولی اگه فعلا قصد هزینه کردن اون ملغ رو نداری قاعدتا فقط همین گزینه ارزون تر رو فارغ از مشخصاتش پش رو داری. اینم دستگاه بدی نیست ولی یکسری از امکانات مدل بالاتر رو ندارهنقل قول: