اگه ادامه بدی عالیه !
اگه ادامه بدی عالیه !
نقل قول:
به نظر من رمزینه بگیر . البته بستگی به علاقه شخصی خودتم داره . من از کتابای کلاس رمزینه خیلی خوشم میاد اما شاید شما خوشت نیاد بگی گاج بهتره .
اگه تست در حد تیم ملی می خوای خوشخوان
سلام
من برای قرابت معنایی کلک معلم ساجدی دارم.ایا این کافیه یا نه؟
سلام دوستان
کتاب گسسته نشر الگو تسته یا اموزش هم است؟
صبح تاپیک رو بستن که پستای اضافه رو پاک کنن....دیگه نمیدونم چرا یهو غیب شد..نقل قول:
میگم این تاپیک کنکور 89 کجا رفته؟
من کتاب تست زیست و فیزیک می خوام برای زیست 8000 گاج و فیزیم گاج دارم اما می خوام یه چیز باشه که 100 بزنم.
امروز داشتم مجله خانواده سبزو می خوندم ییهو تبلیغ کتاب دیفرانسل رمزینه و صحبت های آقای قبادی درباره ادبیاتو دیدم . اینم عکسش :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گاج سفيد بهتره ، البته هر دو سوالهاي كنكورن ولي جوابهاي گاج خيلي بهتر و قابل فهم تره ...نقل قول:
بچه ها کتاب فیزیک گاج سفید با 30 سال کنکور آبی قلم چی چه فرقی میکنه ؟ مگه هر دوی این کتاب ها کنکورهای سال قبل نیستن ؟
راستی من برای دیفرانسیل و فیزیک کتاب های 30 سال کنکور آبی قلم چی سال 86 رو دارم به نظرتون برم جدید بخرم یا فرقی نداره ؟
ممنون
نه هيچ فرقي ندارن ، جديداش فقط اومده سوالهاي كنكور جديد رو اضافه كرده و قيمتشو زياد كرده ...
اول رمزينه ، دوم خوشخوان سوم هم گاجنقل قول:
یشنهاد تون برای دیفرانسیل چیه ؟؟؟
من بین گاج و رمزینه موندم ! اگه کتابی دیگه ای هست معرفی کنید !
اگه رمزينه رو بخوني 70 به بالا ميزني ، خوشخوان هم همينطور
ولي رمزينه خيلي قشنگ و مفهومي توضيح داده ، اما خوشخوان رو بايد يه زمينه داشته باشي تا خوب ياد بگيري
کسانی که رمزینه دارند و تستاشو میزنند میخواستم بگم همتون اول کتاب مدرسشو می خونید بعد تستاشو می زنید ؟ اخه بدون اموش احساس میکنم وقته ادمو میگیره :34:!!!
سوالی دیگر : کتاب دیفرانسیل مبتکران :2:خوبه یا نه؟؟؟؟؟؟؟ ؟در چه سطحیه؟؟؟؟یه دبیره ........ اینو معرفی کرده منم دوست ندارم بگیرم:5: