بابا چندتا عکس از بازی بزارید مردیم! از قسمت ادیت و فیس بازیکنها و منوی become a legend و master leage هم عکس بزارید ثواب داره
Printable View
بابا چندتا عکس از بازی بزارید مردیم! از قسمت ادیت و فیس بازیکنها و منوی become a legend و master leage هم عکس بزارید ثواب داره
با تشکر از شما!!!نقل قول:
اینم یه option file
شامل :
All England League Kits
German National Kit
A few transfers have been done.
این فایل 578 کیلوبایت هست؟؟
اموزش نصبش را میتوانید بگید که چه کاری باید بکنیم!!!من دانلود کردم
البته هنوز بازی به دستم نرسیده!!
gpu : کارت گرافیکنقل قول:
کی میدونه این Gpu و Vram که تویه فایل ستینگ نوشته چیه؟
vram : حافظه کارت گرافیک (رم)
good بهترهنقل قول:
ok بهتره یا good?
ّازی یه کم سخته .... من به زور گل میزنم تو پروفشنال !
همین سختیش خوبه
سلام دوستان دیدم ممد جانو بقیه بچه ها گفتن از محیط بازی و منو ها عکس گیر منم 15 تا عکس گرفتم تو هر پست 3 تا عکس میزارم که صفحه سنگین نشه
1- بازی تو هوای آفتابی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- بازم هوای آفتابی با دوربین جدید بازی
3- منوی انتخاب تیم
4- منوی اصلی بازی
5-لیگ قهرمانان
6 -منوی زیبای لیگ قهرمان که در بازی همراه با اهنگ مخصوص این بازیهاست
سلام بالا خره تونستم بازي رو بگبرم .:20:
عجب چيزيه اينpes 2009 ئاقعا كه محشره من كه باهاش حال كردم بخصوص اون مدbecome e legend كه فقط تونستم يه بار در تركيب اصلي قرار بگيرم كه اونم نيمه ي دوم تعويض شدم.
به همه ي كساسيي كه بازي رو نگرفتن توصيه مي كنم كه از اين اعجوبه ي شركت konami اصلا صرف نظر نكنن چون :
1- در بازي ديگه به هيچ وجه كندي در اومدن وشروع بازي وجود نداره و همه چيز با بعضي (البته كم) انيميشن هاي جديد همراه ميشه.
2-مدافع ها و دروازه بان ها از هوش مصنوعي فوق العاده اي بهره مي برند به گونه ايي كه ديگه اون صحنه هاي 2008 كاملا در خواب فرو رفته.
3-chapions leage از همه ي قسمتاش من رو بيشتر به خودش جلب كرد چون واقعا آدم رو در مسير قهرماني سير ميده
4-ديگه منوي اديتش رو هر چي بگم كم گفتم چون واقعا بهتر از نسخه هاي قبلي البته بازم يه چيزايي كم داره.
5-بازي خيال سخت تر شده و كسي كه ميتونست راحت توي دمو گل بزن اينجا اونجوري نميتونه كار كنه.
6-شوت زدنم عالي شده و ديگه هر شوتي گل نميشه كه اين كار واقعا كار خرد مندانه ايي بود
7-داورم كه بچه ها توضيح دادن هم خيلي سخت داوري مي كنه هم خيلي كارت علكي ميدهمه حدود 10% بدون برخورده.
8-چمن هم خيلي به واقعييت نزديك شده و حس بازي فوتبال واقعي رو به آدم ميده.
9-از همه ي قسمت ها جالب تر اينه كه چند تا تيم به قسنت آسياي بازي اضافه شده كه همه ي تيم ها ليسانس شدن به جز ايران.:41:
قيافه هاي ايرانم كه قربونشون برم همه عين هو آفريقايي هاست :46:. ولي اگه تيم ملي ايرانم درست مي شد عالي بود.
اگه چيز جديد ديگه اي هم ديدم ميلم تا بگم .
فعلا ميرم بازي كنم . باي:20::20::27:
عزیز دستت طلا
از هوای بارونی و برفی هم بزار
7- انتخاب لباس
8-become a legend این 5 تیم به من پیشنهاد دادن