من 128 دارم...نقل قول:
سرعتم ثابت رو 60 هست (نهایتا 5 تا پایین تر یا 10 الی 20 تا بالاتر)
به نظرم شما یه زنگ یه پشتیبانی بزن...
سرعت و پینگت اساسی افتضاحه
Printable View
من 128 دارم...نقل قول:
سرعتم ثابت رو 60 هست (نهایتا 5 تا پایین تر یا 10 الی 20 تا بالاتر)
به نظرم شما یه زنگ یه پشتیبانی بزن...
سرعت و پینگت اساسی افتضاحه
من مرداوبجم مبشه ازادی دیگه؟نقل قول:
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------
دوستان من یه سوال داشتم من قبل از اینکه زمان اون یه ماه قبلی تموم بشه که 512 بود رفتم سرویس رو عوض کردم اونا هم هیچی نگفتن یه مگ برا یه ماه دادن ولی وقتی میرم تو ریز کارکرد اکسپایر شدن اکانت رو میگه سه روز دیگه درحالیکه من تازه دیروز سرویس جدید رو گرفتم
ببینید درست متوجه شدم...نقل قول:
شما 512 داشتید ...
قبل از پایان دوره یک ماهه سرویس 1 مگ گرفتید ، یک ماه و مبلغش را پرداخت کردید...
حالا میگید توی سایت که میرید مدت پایان اعتبار را میزنه 3 روز دیگه...
سوال از وقتی که سرویس را تغییر دادید سرعت شما تغییر کرده؟؟؟
به نظرم این چند روز پایان سرویس 512 شماست و بعد از 3 روز سرویس 1 مگ فعال میشه...
راستی از ترافیک باقیماندتون هم میتونید بفهمید قضیه چیه
ترافیکم تموم شده بود سرعتم هم والا امروز از 512 که داشتم پایینتره ولی خوب بعضی موقع ها خیلی بالا میره حالا شاید این سه روز که تموم شد ریشارژ بشه اگه هم نشد من قبضشو دارم روش تاریخ هست دیگه میبرم برام درست میکنند هرچند این خانمه تو دفتر پیشگامان خیلی سر خودش معطله
ببین فردا یه زنگ بزن پشتیبانی ...نقل قول:
چند روز پیش ما هم با همین خانمه برای شارژ کردن به چیزهایی برخورد کردیم که از لحاظ علمی مشکل داشت...:31:
وقتی حضوری رفتم هم گفت درست شده ...
دیگه خونه که رفتم دیدم همون مشکل را دارم داغ کرده بودم با عصبانیت زنگ زدم پشتیبانی که بنده خدا گوشی را داد همکارشون که بالاخره مشکل حل شد
حالا تا تمام نشه که چواب درست نمیدن
راستی من یکی رو میشناسم خونشون نزدیکه همین دفتر مرکزی پیشگامانه شبا 150 سرعت دانلود داره من خودم نصف شب دو ساعت نشسته بودم زل زده بودم به مانیتوز باورم نمیشد
نداگستر فعلا بدترینه تو اصفهان
سرعتش که از دایل اپ کمتره
پشتیبانی هم که هیچ وقت جواب درست حسابی نمی دن
پولی هم که برای حجم دانلود میگیره چند برابر جا های دیگست
خوب اینم دانلود شبانم البته حواسم نبود یه ده دقیقه زود شروع کردم و باز هم حواسم نبود چون فقط هاردم که توش ذخیره میشد 200 مگ جا داشت که در نتیجه فیلمی که گرفتم سیو نشد این idm هم میذاره دانلود بشه بعد یادش میفته بگه:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تستی که الان گرفتم هرچند خودم بهش اطمینان ندارم واقعا نفهمیدم چی شد اینطوری شد به خدا نداریم از این چیزا تو ایران اسم isp هم یه چیز دیگس
فکر کنم این یکی درست تر باشه
سرعتت خیلی خوبه
ما از این ندا گستر گرفتیم واقعا افتضاحه داره سرعت دایل اپ میده
128 را داریم 10 دانلود میکنیم
واقعا حالمو داره به هم میزنه صبانت.ای کاش شاتلو ول نمیکردم ...