سینا رو میگن خیلی خوبه که بصورت دبه ای عرضه شده و سرکان هم به تازگی تولید می کنهنقل قول:
Printable View
سینا رو میگن خیلی خوبه که بصورت دبه ای عرضه شده و سرکان هم به تازگی تولید می کنهنقل قول:
این صدا معمولا از پمپ هیدرولیک فرمون و جعبه فرمون هست که خیلی مهم نیست ولی اگه جنس خوب گیر میاد با گارانتی دارید عوض کنیدنقل قول:
با سلام
اگه کسی از دوستان تا به حال چرخ های جلو پراید رو باز کرده و بازدید کرده مراحلشو لطفاً توضیح بدید .ممنون از لطفتون :n18:
سلامنقل قول:
لاستیک رو باز میکنی جایی که لنت ها بسته شده جایی هست که میشه اندازه لنت هارو ببینی. سیبک رو تکون بده لقی نداشته باشه. پشت دیسک میله ای لاستیکی دورش هست نگاه کن پاره نشده باشه(خاک گیر پلوس میشه).دیسکت نگاه کن لبه نداشته باشه.(خودش چند میلی لبه داره )
آب رادیات خوب آب معمولی رو بزار بجوشه بهتر از این آب های رادیات هایی که تو بازار هست.یا عرقیات بریز داخلش.بجای ضد یخ هم الکل سفید بریز.نقل قول:
(من خودم گلاب و آب جوشیده و الکل ریختم)
دوستان امروز به کلی چراغ ترمز های ماشین کار نمیکرد
تموم فیوزهارو هم نگاه کردم مشکلی توش نبود
چراغ های عقب هم نگاه کردم باز مشکل خاصی نبود
به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟
سلام . سنسور کیلومتر شمار پارس دقیق کجاست ؟؟(اگه میشه عکس بزارید)
چند روز پیش در حال حرکت کیلومتر شمار از کار افتاد ، اما الان وقتی ماشین رو روشن میکنم یه خورده عقربه هه بالا میاد اما کار نمی کنه ؟؟
آیا خراب شده یا کابلی یا فیشی از جاش در اومده ؟؟
راستی اگه خراب باشه خودم می تونم عوض کنم ؟؟
__________________________________________________ ___
یه سوال دیگه :
داخل اتاق یکم سروصدا زیاد شده !! چطور می تونم اونو کم کنم ؟؟ (صداهایی مثل اینکه پیچ ها شل شده باشه)(چه پیچ هایی و کجا ها رو باید نگاه کنم )
سلام اگه کولر هم میگری این صدا بده از پولی سر میل لنکت هست و گرنه همین جور که دوستمون گفت برا پمپ هیدرولیک استنقل قول:
نقل قول:ماشين شما چيه؟ ( دوستان هميشه مدل و سال توليدي و سيستم فني {كاربراتوري، انژكتوري} خودروي خودتون رو بنويسيد)بطور معمول در اين حالت فشنگي ترمز كه زير پدال ترمز نصب شده خراب ميشه.توي پرايد و بخصوص پژو خيلي پيش مياد، اگر اون قسمت رو كه در زير پدال( محل نصب پايه هاي پدال به كشكولي) هست را معاينه كنين ميتونين فشنگي ترمز رو ببينين كه فيش اتصال به اون وصل شده.اگر كمي فني باشيد ميتونين اون رو باز كرده و تعويض كنين.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اين تصوير فشنگي ترمز پژو(405 ، پرشيا) ، سمند، روا و آردي است كه همه به يك شكل هستند و اكثرا خراب ميشه.
شرمنده یادم رفت بگمنقل قول:
ماشین 405 مدل 90
امروز بردم باتری سازی دقیقا همینو عوض کرد درست شد
خیلی ممنون