سلام
چطوری باید آنتی ویروس رو دستی آپدیت کنم
ممنون
Printable View
سلام
چطوری باید آنتی ویروس رو دستی آپدیت کنم
ممنون
شما با رفتن به آدرس زير اپديتهاي روزانه و هفتگي را ميتونيد دانلود كنيد:نقل قول:
و نحوه آپديت كردن هم مطابق شكل زير:کد:http://support.kaspersky.com/kis7/update?qid=208279442
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نتونستم از نسخه 8 اسکرین شات پیدا کنم. کسی اینجا هست که از نسخه 8 استفاده کنه؟ اگر هست ممنون می شم یه اسکرین شات و یه توضیح کوچیک اینجا بذاره. ممنون.
با سلام
از 10 روز پيش تاحالا وقتي مي خوام kav رو آپديت كنم با اين پيغام روبرو ميشم :
the updater failed to connect with the update servers.check your internet settings and try again
نرم افزارم تا 2010 كرك شده و با عوض كردن isp اينترنت هم مشكل حل نشده.سرور آپديت نرم افزار هم كه بعيده مشكلي داشته باشه.اگه اساتيد راهنمايي كنن ممنون ميشم
چطوری میشه یک لیسانس برای یک دستگاه جواب میده ولی برای یه دستگاه دیگه جواب نمیده
ایا ربطی به باقی ماندن پوشه های نسخه قبلی داره یا خیر؟
نقل قول:
بله ربط داره. شما این کار رو روی سیستمی که لایسنس فعال رو قبول نمیکنه انجام بده.
کسپرسکی رو کلا آنیستال کن.
رستارت کن.
برو پوشه های باقیمانده رو پاک کن.
رجیستری رو تمیز کن.
حالا برو یک کد آزمایشی 30 روزه از سایت کسپر بگیر. این کد کاملا قانونی باید باشه.
حالا نسخه کسپر رو با همین کد اینستال کن.
رستارت کن.
یک بار آنتی ویروس رو آپدیت کن. منظور آپدیت اتوماتیک. به هیچ کدام از تنظیماتش هم دست نزن.
حالا رجیستر کی رو که میگی قبلا قبول نمیکرد رو با پاک کردن کد آزمایشی به برنامه بده.
سلام. بالاخره یکی پیدا شد سریع جواب بده.
ممنون از جوابتون. البته فکر کنم که کارم با سریال نامبر راه بیوفته که هنوز کسی بهم نداده
و یک مطلب دیگه به جز کد آزمایشی بقیه کارها رو کردم. منظورتون از ریجستری با استفاده از نرم افزار
هست یا همون دستی هم درست میشه؟
ممكنه لايسنس شما در ليست سياه قرار گرفته باشه.اين لايسنسها ممكنه حتي تا 2 سال ديگه هم اعتبار داشته باشند ولي كمپاني كاسپر آنها را در ليست سياه قرار ميده(به علت استفاده تعداد زيادي از اين كليدها).نقل قول:
سلام دوستان
میخواستم بپرسم که آپدیت های کسپر کجا ذخیره میشند؟
آیا میشه از آپدیتهایی که روی سیستم خودم هست برای یک سیستم دیگه استفاده کنم؟
من میخوام روی یه لب تاپ که مودمش نصب نیست و نمیتونم به اینترنت وصل بشم تا آپدیتش کنم
حالا میخوام آپدیتهایی که روی سیستم خودم هست رو روی اون بریزم آیا امکان پذیر هست؟
ممنون میشم اگه جوابم رو بدید
:20:
به نام خدا
سلام بر همه دوستان عزیزو زحمت کش و گل و گلابی و ناز
در سلامتی کامل به سر میبرید؟؟ هو!
البته چون وقت ندارم از رو پستم توی تاپیک نود کپی کردم
دوستان اگه ممکنه لطف کنید و بگید این نسخه جدید بالاخره تثبیت شد یا نه؟؟؟نسخه اصلیش اومده؟؟ ارزش اینو داره که نسخه 7 رو پاک کنم؟؟ اوضاع کرک چطوره؟ من الان با نسخه 7 راحتم و مشکلی ندارم..واقعا بهتره؟؟....
ببخشید که سرزده اومدم و فقط سوال میپرسم.آخه فقط پنجشنبه ها اونم یکی دو ساعت پای اینترنتم و الان هم آسمون به زمین اومده و یه ساعتی میتونم بشینم... و نمیتونم همه پست ها رو بخونم.... لطفا جواب بدید .تا پنجشنبه..