شاید درایو c (یا هر درایوی که ویندوز در آن نصب است) پره وجا برای اجرا نداره:2:نقل قول:
Printable View
شاید درایو c (یا هر درایوی که ویندوز در آن نصب است) پره وجا برای اجرا نداره:2:نقل قول:
:11: سلام من batman عضو جدیدم:10:نقل قول:
شاید درایوی که در آن ویندوز نصب هست پر شده :2:که می تونی اونو چک کنی اگه بخوای میتونم راهای زیاد کردن اونو بگم :31:
سلام من batman رفیق جدیدتونم
soldier post
شاید دراوی که توش ویندوزو نصب کردی پر شده و کم میاره مال من که اینجوری بود
بهتره یک بار بایوس را آپدیت کنینقل قول:
سلام دوستان من چند وقتيه نميتونم از طريق safe mode وارد ويندوز بشم وقتي انتخابش ميكنم يه صفحه آبي باز ميشه مينويسه Stop و ميگه ممكنه هاردت اشكال داشته باشه يا سيستم ويروسي باشه و با دستور chkdsk/f هاردتو چك كن . من چك كردم ولي بازم درست نشد كامپيوترم ويروسي هم هست هيچ آنتي ويروسي نصب نميشه ويروس new folder هم داره من ميخوام مشكلم رو از safe mode حل كنم ولي اينجوري شده به نظر شما مشكل چيه؟
دو راه وجود داره :نقل قول:
1- روی Desktop کلیک راست کن برو روی Arrange Icon By اگه گزینه Lock WebItems On Desktop تیک داره تیکشو بردار.
2- روی مای کامپیوتر کلیک راست و Properties رو بزن . تو سریرگ Advanced در بخش Performance روی Settings کلیک کن . تو لیستی که باز میشه تیک گزینه Use Drop Shadows For Icon Labels on the Desktop رو بزن. OK کن و بیا بیرون.
موفق باشی
هر 2 کار رو انجام دادم ، اما باز هم درست نشد !!نقل قول:
سلام ...
وقتی می خوام کانکشن dial up درست کنم ویندوز اجازه نمی ده و پیغام می ده که : " فضای کافی برای ساخت کانکشن وجود نداره"
در صورتی که درایو c کلی فضای خالی داره ...
چه کنم ؟ ویندوز هم عوض کردم نشد .
با سپاس
سلامنقل قول:
روی دسکتاپ راست کلیک کن و propertise را بزن و از صفحه باز شده به تب desktop برو و سپس گزینه customize desktop را بزن و سپس به تب web برو و اونجا هر چی گزینه هست و تیک داره تیکش را بردار . یعنی هیچ گزینه ای اونجا نباید تیک داشته باشه .
صفحه صفحه ها را ok کن .
موفق باشی .