خودتون که نمیتونید باید در بخش ثبت احوال درخواست بدید بعد اگه مدیریت تایید کرد نام کاربریتون عوض میشهنقل قول:
Printable View
خودتون که نمیتونید باید در بخش ثبت احوال درخواست بدید بعد اگه مدیریت تایید کرد نام کاربریتون عوض میشهنقل قول:
نقل قول:
میشه یه نمونه اینجا بذارید ( یا آدرس بدین ) تا منظورتون رو بهتر متوجه بشیم ؟
نقل قول:
پس تو امضات چه طوری آدرس دادی؟
اینم نمونش...ازاین گزینه استفاده کردم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای امضام هم بعد از کلی حذف کردن کلمه های اضافی وعجیب غریب یه دفعه بهد از یه ربع دیدم خودش به دو طرف آدرس codeرونوشته...:18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
والا اگه منظورتون اینه که نمیخواین آدرستون داخل کادر کد قرار بگیره و به صورت معمولی نشون داده بشه ، باید در قسمت ارسال پیشرفته ، در قسمت " اختيارات نويسنده " تیک گزینه ی " فعال كردن لينكهاي اينترنتي در پيغام " رو بردارین .
که اینجوری بشه :
http://www.forum.p30world.com
سلام اگر راهنمایی بخوام درباره انیمیشن کجا باید سوال کنم
آره تو اینترنت اکسپلوره در بالای اینجا که مینویسیم سمت چپ یه گزینه هست که باید اونو یه بار بزنید و بعد لینک و عکس قرار بدید.اسم گزینشم نمیدونم فکر کنم همونی باشه که پست بالایی گفت......نقل قول:
در عجبم چرا تو گوگل کروم این گزینه کلا نیست!اگه از کروم استفاده کنی مشکلی پیش نمیاد...
این میگه اون سرچی که شما کردید 67 مگابایت میشه ! یعنی شاید 100-200 صفحه .نقل قول:
که اگه بخواد کل اینو نمایش بده سرور به کلی DL میشه :دی
مثلا واژه ای مثل "سیستم" اینطوری میشه .
سلامنقل قول:
منظورتون از انیمیشن رو دقیق تر بگید .
فیلم های انیمیشن یا طراحی و ساخت انیمیشن ؟
اینجا رو ببینید شاید مورد نظرتون باشه :
گــرافیک سه بعدی و انیمیشن
کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=89
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من " دانلود " رو سرچ کردم .
سلام. چندی قبل یکی از کاربران اینجا اومدن یه سوال پرسیدن که اون کاربرایی که نام کاربریشون به صورت ایتالیک هستش یعنی چی؟ که دوستان دیگه اومدن و جوای دادن که یعنی منتظر دریافت ایمیل فعالسازی هستن و هنوز به طور رسمی نمیتونن فعالیت کنن. ولی بنده امروز مواجه شدم با کاربری که نام کاربریش ایتالیک بود ولی جزء کاربران فعال هم بود و بالای 500 تا پست هم داشت. اگه بخواین تو پیغام خصوصی بهتون میگم کدوم کاربر هستش ولی چطوری ممکنه آخه؟
حالا چرا تو پیغام خصوصی؟!
برا من بفرست نام کاربریشو...
البته تا حالا به ایتالیک دقت نکرده بودم
به طور همیشگی ایتالیک هست ؟نقل قول:
شاید آدرس ایمیلش رو توی کنترل پنلش عوض کرده و باید فعالسازی کنه .
اسمشون رو برای منم بفرستین
پ.ن : نام کاربری رو که فرستادین دیدم
به نظر من مدیران برای ایشون تغییراتی دادن .
وگرنه کاربران در این سطح ، دسترسی های اینچنینی ندارن .