کاکا در حال گذراندن تستهای پزشکی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحال و راضی از حضور در رئال مادرید
Printable View
کاکا در حال گذراندن تستهای پزشکی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحال و راضی از حضور در رئال مادرید
بوریلو در رادار فیورنتینا
ستاره ایتالیایی باشگاه میلان ممکن است فصل بعد را در فلورانس سپری کند.
سایت گل:سران باشگاه فیورنتینا برای تقویت خط حمله تیمشان به دنبال خرید مهاجم باشند و به همین منظور مارکو بوریلو، مهاجم میلان را زیر نظر دارند. فیورنتینااین فصل در رقابتهای مقدماتی لیگ قهرمانان اروپا حضور خواهند بود و در ماه آگوست دیدارهای این مرحله را برگزار خواهند کرد.
آنها در حال حاضر تنها سه مهاجم را در اختیار دارند و آلبرتو جیلاردینو، آدریان موتو و استوان جووتیچ مهاجمان این تیم هستند، چرا که پیش از این جیامپائولو پاتزینی و پابلو دانیل اوسوالدو را به فروش رساندند. چزاره پراندلی در نظر دارد تا دست کم یک مهاجم دیگر را به رختکن تیمش اضافه کند و بوریلو را گزینه مناسبی می بیند. این در حالی است که شایعات متعددی در مورد پیوستن ادین ژکو و امانوئل آدبایور به میلان به گوش می رسد و در صورتی که یکی از این مهاجمان به سن سیرو بیاید، امکان جدایی بوریلو را بیشتر خواهد کرد.
او بیشتر رقابتهای فصل پیش را به دلیل مصدومیت از میادین ورزشی دور بوده است. البته سران فیورنتینا بازیکنان دیگری را نیز زیر نظر دارند که از این جمله می توان به ژولیو کروس و دیوید سواسوی اینتر و رونالدو بیانچی، بازیکن تورینو اشاره کرد.
دوستانی که مایلند مراسم معارفه کاکا رو مستقیم ببینند میتونن بطور زنده راس ساعت 23 امشب از سایت زیر این رویداد باشکوه رو مشاهده کنند.
realmadrid.com
(پست فقط جهت اطلاع رسانی برای علاقمندان کاکا بود ولا غیر)
دستت درد نکنه
كوتاه از ايتاليا
سايت گل ـ اگر ميخواهيد بدانيد در نسخه ايتاليايي سايت گل چه خبر بوده، با ما همراه باشيد.
ميلان همچنان اميدوار
با وجود آنكه ادوين ژكو اعلام كرده در وولفسبورگ ميماند اما ميلان همچنان به استخدام او اميدوار است.
اودو و ميلان
ماسيمو اودو ميگويد:«من در ميلان ميمانم و براي لئوناردو بهترين نمايشم را ارائه خواهم داد.»
سانتوس و يوونتوس
اندره سانتوس ستاره كورينتيانس و چپ پاي تيم ملي برزيل : «روياي من بازي در يوونتوس بوده است.»
نصيحت كاكا
كاكا ستاره پيشين ميلان از مسئولان اين تيم خواست كه به هيچ وجه پاتو مهاجم جوان و برزيلي تيم را نفروشند.
بولونيا و موجي
باشگاه بولونيا در حال و هواي استخدام لوچانو موجي، مدير سابق باشگاه يوونتوس است اما از خشم هواداران ميترسد.
کاکا: میلان، پاتو را نفروشد
ستاره سابق باشگاه روسونری از سران باشگاه سابقش خواسته تا ستاره جوان برزیلی شان را به فروش نرسانند.
سایت گل:کاکا، بازیکن سابق باشگاه میلان و ستاره کنونی رئال مادرید به سران باشگاه میلان توصیه کرده که الکساندر پاتو ، هم تیمی سابقش را به فروش نرسانند. کاکا در حال حاضر خود را برای مراسم معارفه اش در برنابئو که امشب برگزار می شود آماده می کند ولی پیش از آن که برای اولین بار پیراهن تیم مادریدی را بر تن کند، به سران باشگاه سابقش نصایحی کرده است.
او گفته:« میلان نباید پاتو را بفروشد. او یکی از بزرگترین ستاره های دنیای فوتبال خواهد شد. و البته سران میلان باید برای جذب لوئیس فابیانو که در رقابتهای آفریقای جنوبی فوق العاده ظاهر شد نیز وارد عمل شوند.» این روزها لوئیس فابیانو به شدت مورد توجه سران میلان قرار گرفته است.
کاکا در ادامه اعلام کرد که همواره هواداران میلان را در یاد خواهد داشت و گفت:« من هرگز دشمن میلان نخواهم بود. این جایزه (جام کنفدراسیونها) را به هواداران روسونری تقدیم می کنند که همواره در قلب من خواهند بود. اگر من در جایگاه کنونی ام هستم، همه آن را به خاطر میلان می دانم.من به رئال مادرید پیوستم تا عناوین قهرمانی متعددی را تجربه کنم و امسال می خواهم قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را کسب نمایم.»
آنجلوتی: مالدینی به چلسی نمیآید
: " کارلو آنجلوتی " سرمربی چلسی اعلام کرد " پائولو مالدینی " دعوت او را برای اضافه شدن به کارد فنی چلسی رد کرده است.
" آنجلوتی " در مصاحبه با Radio Deejay گفت: « به او پیشنهاد دادم به استمفوردبریج بیاید. اما او میخواهد بعد از سالها بازی کمی استراحت کند، این موضوع قابل درک است. اگر بتوانم کسی را به چلسی بیاورم قطعاً آن شخص مالدینی خواهد بود. »
چلسی هنوز در فصل نقل و انتقالات موفق به جذب بازیکنی نشده است. سرمربی جدید آبیها در این باره میگوید: « نقل و انتقالات واقعاً پیچیده شده است. با انتقال کریستیانو رونالدو به رئال مادرید همه چیز بهم ریخته است. »
منبع:اسکای اسپورت
اولتيماتوم گاليانى به مسئولان ولفسبورگ
آدريانو گاليانى از مسئولان ولفسبورگ خواسته تا خيلى زود و صريح موضع خود را در مورد انتقال ادين ژكو به سن سيرو اعلام كنند. گاليانى در آخرين مصاحبه مطبوعاتى خود گفته است: «به خدمت گرفتن يك مهاجم گلزن و آماده در رأس برنامه هاى نقل و انتقالات ما قرار دارد كه متأسفانه تاكنون نتوانسته ايم به هدف خودمان برسيم. اصلاً دوست ندارم تا آخرين روزهاى بازار نقل و انتقالات وضعيت همين طور باقى بماند. در حال حاضر ادين ژكو تنها گزينه ما به حساب مى آيد. حدود ۲ هفته است كه با مسئولان باشگاه ولفسبورگ مشغول رايزنى هستيم اما به هيچ نتيجه اى نرسيديم. ژكو خيلى واضح عنوان كرده است كه دوست دارد پيراهن ميلان را بر تن كند اما تاكنون هيچ پاسخ واضحى از سوى باشگاه ولفسبورگ دريافت نكرده ايم. ژكو تا سال ۲۰۱۱ با ولفسبورگ قرارداد دارد. ما نمى خواهيم خارج از چهارچوب قوانين عمل كنيم به همين خاطر قبل از هر اقدامى منتظر پاسخ مسئولان ولفسبورگ هستيم. ولفسبورگى ها قصد دارند با رفتار خودشان نشان دهند كه قصد فروش ژكو را ندارند و همين ما را سردرگم مى كند. آنها خيلى واضح مى توانند مقابل پيشنهاد ما موضع گيرى كنند و به طور مستقيم پاسخ خود را به باشگاه ميلان اعلام كنند.» گاليانى در ادامه صحبت هاى خود مى افزايد: «پيشنهاد ميلان براى به خدمت گرفتن ژكو بسيار مناسب است. ما به باشگاه ولفسبورگ يك مهلت ۴۸ ساعته مى دهيم. در صورتى كه در اين مدت پاسخ مناسبى نگيريم روى ديگر گزينه ها تمركز خواهيم كرد. رئيس نامدار باشگاه ميلان از امانوئل آدبايور و لوئيز فابيانو به عنوان ۲ گزينه ديگر تيمش نام برد و گفت: «آدبايور و فابيانو ۲ گزينه ديگر ميلان به حساب مى آيند. در صورتى كه طى ۴۸ ساعت آينده با باشگاه ولفسبورگ به توافق نرسيم پيشنهادات خود را براى به خدمت گرفتن اين ۲ بازيكن ارائه خواهيم داد. علاوه بر اين ۲ بازيكن گزينه هاى ديگرى نيز در ليست خريد باشگاه به چشم مى خورند. بايد بگويم هواداران ميلان به هيچ عنوان نبايد نگران باشند مطمئناً تا قبل از پايان بازار نقل و انتقالات ما با يكى از مهاجمان سرشناس و گلزن فوتبال اروپا قرارداد امضا خواهيم كرد. علاوه بر مهاجم، يك هافبك خلاق و بازيساز نيز در ليست خريد ما قرار دارد.
ميلان و حفظ «پاتو»
باشگاه ميلان به پيشنهاد تيم چلسى براى جذب بازيكن جوان برزيلى خود پاسخ منفى داد. چلسى كه مدتى قبل كارلو آنچلوتى را به عنوان سرمربى از ميلان در اختيار گرفت به روسونرى ها بابت پاتو ۱۹ ساله، ۶۰ ميليون يورو پيشنهاد كرد كه اين پيشنهاد مورد قبول واقع نشد. آدريانوى گاليانى، نايب رئيس ميلان در اين باره عنوان كرد: در فوتبال همه گونه احتمال وجود دارد، از جمله اينكه پاتو فروخته شود. بنابراين اگر به چلسى پاسخ منفى داده شد، اين امر به معناى عدم فروش اين بازيكن نيست. وى افزود:به ۲ دليل به پيشنهاد چلسى پاسخ منفى داديم. اول به اين خاطر كه احتمال مى دهيم آندره آ پيرلو را از دست دهيم. در صورت فروش او و نيز پاتو، در كنار واگذارى كاكا به رئال مادريد با كمبود بازيكن روبرو مى شويم. در وهله دوم معتقديم ارزش اين ستاره جوان بيشتر از ۶۰ ميليون يورو است. پاتو در سال ۲۰۰۷ در حالى كه عضو باشگاه اينترناسيونال برزيل بود، به ميلان آمد. او كه براى تيم ملى برزيل تاكنون ۸ بار به ميدان رفته و يك گل زده، سابقه انجام ۵۴ بازى با ۲۴ گل زده را براى ميلان دارد. ميلان همچنين در ابتداى فصل نقل و انتقالات كاكا را در ازاى ۶۸ ميليون يورو به رئال مادريد فروخت.
ميلان را دوست دارم
پاتو مهاجم جوان و آينده دار ميلان در ليست باشگاه چلسى قرار گرفته است. كارلو آنچلوتى كه اعتقاد خاصى به اين جوان برزيلى دارد قصد دارد مقدمات حضور وى در استمفوردبريج را فراهم كند.در حالى كه باشگاه چلسى هنوز پيشنهاد رسمى خود را براى به خدمت گرفتن اين مهاجم ارائه نداده است مهاجم جوان روسونرى عنوان كرده است كه قصد ترك سن سيرو را ندارد.پاتو در گفت وگويى با شبكه اسكاى اظهار داشت: «اينكه باشگاه بزرگى همچون چلسى براى به خدمت گرفتن من تمايل نشان داده است افتخار بزرگى است. از اين بابت بسيار خوشحالم اما دوست ندارم ميلان را ترك كنم. من با پيراهن ميلان به دنياى فوتبال معرفى شدم و دوست دارم در همين تيم به كارم ادامه دهم. مطمئنم كه ماندن در سن سيرو بهترين تصميمى است كه مى توانم بگيرم و اين تصميم باعث پيشرفتم در دنياى فوتبال خواهد شد.
تلاش مجدد چلسی برای جذب پاتو
نماینده باشگاه چلسی دیروز در میلان بود تا درخواست جدیدی را برای خریداری "اردک برزیلی "ارائه کند
سایت گل: به رغم آنکه آدریانو گالیانی، نایب رئیس باشگاه میلان اعلام کرده پاتو100% غیر قابل فروش است، ولی سران باشگاه چلسی پیشنهاد جدیدی را برای خریداری این ستاره 19 ساله ارائه کرده اند تا بلکه بتوانند او را به استمفورد بریج ببرند.
به نقل از روزنامه گاتزتادلوسپورت، ولادو لمیچ، دست راست رومن آبراموویچ، مالک ثروتمند روس باشگاه چلسی دیروز در میلان بوده و در دفتر این تیم مذاکراتی را انجام داده است. البته این طور به نظر می رسد که این مذاکرات ارتباطی به انتقال احتمالی آندره آ پیرلو، ستاره مورد نظر کارلو آنچلوتی ندارد و به منظور ارائه پیشنهاد 60 میلیون یورویی سران باشگاه لندنی برای به خدمت گرفتن ستاره جوان برزیلی باشگاه روسونری انجام شده است.
گالیانی ماه گذشته درخواست 50 میلیون یورویی سران چلسی برای خرید پاتو را در کرده و اعلام کردکه پس از به فروش رساندن کاکا، سران میلان قصد فروش دیگر ستاره برزیلی شان را ندارند. پاتو ماه گذشته اعلام کرده بود که در مورد آینده اش با آنچلوتی مشورت کرده و تصمیم خواهد گرفت و البته بعد از آن گفته هایش را اصلاح کرد ولی از سوی دیگر گالیانی آماده است تا پیشنهاد تمدید قرارداد با بهبود دستمزد را به ستاره برزیلی ارائه کرده تا بتواند او را در سن سیرو نگاه دارد.