هی هی هی!
ما که اندر کفه این بازی همی ماندیم!×!
Printable View
هی هی هی!
ما که اندر کفه این بازی همی ماندیم!×!
اول بگم 2 تا کتاب "خداوند الموت" و "الموت" تغریبا مخالف هم هستنا !
من کلی گشتم اصلا تو اینترنت اثری از این کتابها نیست واسه دانلود. اگه کسی داره بذاره همه دانلود کنن. ممنون
ماجرای حشیش واسه بهشت رفتن که تابلوه چرته! یعنی تو اون چند 100 سال یه نفر از خودش نپرسیده واسه چی باید برم جایی که بهم حشیش میدن تا گولم بزنن و خرم کنن ! همه با میل خودشون می رفتن.
اون زمان حشیش دارو بوده تریاک هم مثل کدئین الان !
هر چی بدبختی داشتیم داریم و خواهیم داشت بخاطر خواجه نظام الملک و امپال اونه !
پشت قلعه رفتین ؟ یه باغ هست با 10 تا حوری ! تو کتاب الموت در موردش نوشته ! در کل داستان ماله این کتابه.
اما واقعیت این نیست.
من به بقیه چیزها کاری ندارم ولی دوست عزیز GamePlay رندر شده نداریم که اگه از پیش رندر شده باشه که دیگه اسمش Gameplay نیست Gameplay باید تو محیط بازی باشه تا بشه بهش گفت Gameplay . در مورد Assassin's Creed من این بازی رو تا آخرش رفتم یکی از بهترین بازی هایی بوده که تا الان بازی کردم به همه هم توصیه میکنم حتما بازی کنند این بازی رو واقعا ارزش بازی کردن داره .نقل قول:
پست های بی ربط با موضوع تاپیک پاک شدن.
بحث های قومی نژادی نتیجه خوبی نداره و همیشه نتیجه اش چند تا یوزر بن شده بوده!
پس...
امیدوارم دیگه شاهد اینجور بحث ها نباشم...
ممنون
دوستان واسه درست شدن صدای بازی باید پچی چیزی نصب کرد؟!
اگه آره آدرسش رو لطفا بدین....
مممنون..
مشکل صدا مربوط به تنظیمات هست که این مسیر رو باید طی کنید :نقل قول:
Control Panel -> Sounds and Audio Devices -> Audio tab -> Advanced -> Performance tab
و قسمت Hardware Acceleration رو در حالت Basic قرار بدید.
بچه ها جوابتونو دادم ولی اکوا پاکش کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جفتشم پاک کرده
فقط گفتم بیشتر اینایی که گفتید رو میدونم . اون یارو اینجوری نوشته بود ، گفتم بزارم که شما هم بفهمید چی گفته
اولشم گفتم که بخونید و بخندید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه اسم تاپیکشم اینجور چیزی بود : فاجعه ای به نام assassins creed!!!!
من که یکروز حدود 5ساعت بازی کردم.مخم ترکید.واقعا بازی محشریه.ولی من هنوز توی داستان و موضوعش مانده ام.
یک چیز دیگه،انیمیشنهای ubisoft ازبازیهاش معرکه تره!:8:
این تاپیکها چرا اینجوریه!...
خوب بگذریم.این بازی را من یکروز حدد 5 تا6 ساعت پاش نشستم.بعدش مخم ترکید.واقعا!
ولی یک چیزه دیگه،انیمیشنها و کاراکترهای ubisoft به نظر من بهتر از بازیهایش است.:8:
نقل قول:
سلام
کسی نبود جواب بده.