سلام بچه ها من تا شنبه صبح یا شنبه بعد از ظهر نیستم اگه اتفاق جدیدی داشتم بعدا حتما می نویسم
وینتر گرلز جان عکستون رسید.
Printable View
سلام بچه ها من تا شنبه صبح یا شنبه بعد از ظهر نیستم اگه اتفاق جدیدی داشتم بعدا حتما می نویسم
وینتر گرلز جان عکستون رسید.
تا به حال فکر کردی که اون بچه ی مبتلا به ایدز توسط چه کسانی به دنیا اومدن ؟ فکر می کنی اگه اون زن و مرد مبتلا اگه تصمیم آمیزش و بچه داری نمی گرفتن اون بچه هم به دنیا نمیومد . همینه که گفتن انسان مختاره . می تونه یه انسان رو بدبخت به دنیا بیاره یه انسان رو خوشبخت . دلیل نمی شه که فرزندی که در یه خوانواده ی فقیر به دنیا میاد دلیلش کار خدا باشه چون اون بابای فقیر می تونست از قبل یه کاری کنه که پولدار بشه ولی مشکلش اینجا بود که تنبلی رو ترجیح داد به زحمت کشیدن و پول در آوردن . اینو بدون که انسان ها مسئول سرنوشت خودشون هستن .نقل قول:
من نمی دونم تو چرا حرف از بدبختی می زنی ؟ کجات بدبخته ؟ فکر می کنی خیلی سختی کشیدی ؟ نه عزیز اونقدر هم که فکر می کنی سختی نکشیدی . خیلی به بدبخت بودن نبال . بگرد دنبال خوشبختی ها . قانون جذب می گه رو هر چی تمرکز کنی اونو به سمت خودت می کشونی . نابودی و بدبختی دوست داری و بهش فکر می کنی خب بچش ما که به زور نگفتیم ، خودت می خوای . ولی اینو بدون که وقتی در مورد خدا صحبت می کنی یه کم با احتیاط صحبت کن ، درسته خدا اونقدر عاشقه بنده اش هست که این خطاها رو چشم پوشی کنه ولی بدون که حالا که ما اینقدر مورد توجه خداییم پس نباید در موردش مثل یه انسان صحبت کنیم ... وعده ی 1000000 ساله . این یعنی چی؟ یعنی می خوای خدا رو دروغگو فرض کنی . ببین من آدم تعصبی ای نیستم ، شاید یه کم عصبانی شده باشم ولی طبیعیه ، اگه تعصبی بودم خیلی بد صحبت کرده بودم . ببین وقتی تو خدا رو دروغگو فرض می کنی این یعنی خدا رو قبول نداری . نمی دونم چه اصراری داری که به ما بگی که خدا رو قبول داری . شما که هنوز تو مساله ی توحید و صفات خدا موندی چرا میای از معاد و بهشت و جهنم حرف می زنی . اول برو ببین خدا چه موجودیه به نفع خودته چون ما یه بار که بیشتر به دنیا نمیایم پس بذار وقتی قراره به خونه ی اصلیمون برگردیم با افتخار برگردیم .
خدااای من . ببین مردم چی میگننقل قول:
عزیز من شما قرآن رو به عنوان سلاح می خوای ؟ یعنی دو تا آیه رو تروریست ها بخونی بعد آدم بشن ؟ قرآن که جادو جنبل نیست . قرآن یه هدایت کننده است و برتریش هم نسبت به بقیه ی کتاب ها اینه که تا حالا تحریف نشده . میشه خیلی راحت فهمید که تحریف نشده .من نمیدونم شما از الهیات چی می خوای ؟ اگه واقعا حرفای ما درون شما اثر نداره پس در جهل مرکب خود باقی بمان . ولی اگه اینا یه نوع شک هست که کم کم داره برطرف میشه خب ادامه بده .
متاسفانه شما جبهه ی خودت رو مشخص نمی کنی . یه بار می گی خدا اینه خدا اونه خدا خالق این عالمه خدا فلانه بعد میای فحشم بهش میدی . یه بار میای از قرآن آیه میاری یه بار هم اینطور میگی . خب اعتقادا و چیزایی رو که قبول داری رو مشخص کن با هم بهتر صحبت کنیم . نترس اگه بگی خدا رو قبول نداری کسی بهت نمی گه کافر و کسی هم دارت نمی زنه . داریم بحث دین و مذهب انجام میدیم . پس مشخص کن قضیه ات چیه
دوست عزیز شما خیلی خودتو دسته بالا گرفتینقل قول:
یعنی چندین هزار سال آدما درکشون بسیار کم بوده بعد شما و میلاد خان از آسمون با دید همه جانبه افتادین ؟
در مورد فرضیه ی جالبتون هم بگم که : اگه اینطور بود نظم دنیا به هم می ریخت چون خدایان در کار یک دیگر دخالت می کردن . اگه در این مورد خیلی دوست دارین بخونید ایلیاد و اودیسه کتابای جالبی در مورد رب النوع ها هستن .
دو تا پادشاه تو یه اقلیم نمی تونن با هم دووم بیارن بعد شما حرف از خدایان می زنی ؟ عجیبه به خدا .
قبل از اینکه این مسایل رو مطرح کنی کمی فکر کن . از کجا معلوم شخصی شانسی پست شما رو بخونه و دیگه ادامه رو ول کنه . در مورد بعضی از افکار هم بگم که شما دارید از پارادوکس استفاده می کنید :
آیا خدا می تونه یه سنگ خلق کنه که خودش هم نتونه بلندش کنه ؟ اگه بگی بله می گی این چه خداییه که نمی تونه سنگ رو بلند کنه و اگه بگی نه میگه مگه نگفتی خدا همه کار می تونه بکنه .
یکی دیگه هم اینه : در باز است ، باز هم یه نوع پرنده است پس در پرنده است .
این جملات از نظر من کاملا مضحک و خنده داره .
کمی فکر کردن قبل از سخن گفتن کار رو حل می کنه . کسی هم نگفته که بیخیال این قضایا بشین . اگه بیخیال بشین گناه کردین .
سلام
دوستان شرمنده كه من چندروزيه با گوشيم ميام تو تاپيك نمي تونم جواب طولاني بدم
winter girl عزيز عكساتون رسيد امشب به هر زحمتي كه شده به خوابت ميام
ساعت 12 به بعد
در مورد خوناشام من اطلاعات دارم ولي هر وقت با pc انلاين شدم مي نويسم
وقتی شما به زندگی ها نگاه کنی می بینی ظلمی در کار نیست . شما یه مثال بزن تا بهت بگم که واقغا ظلم نیست .نقل قول:
در ضمن شما چرا فکر می کنی که کسی که این رباعیات رو گفته حتما راست گفته ؟ اون وقت شما چرا اشعار مولوی رو نمی خونی ؟ چون این رباعیات با روحیه ی سیاه شما سازگاره اینا درسته ؟
برای مزه ریختن و تمسخر راه های بهتری هم هست .!!!!نقل قول:
نه مزهاى ريخته شد و نه حرفى به تمسخر گفته شد. كاملا جدى گفتم.
◙
[quote=winter+girl;2160472]خوب من عکسامو واسه جفتتون میفرستم اما بد قولی نکنید این گربه هم عجب حکایتی شده تو خواب منم دیشب بود البته حرف میزد ولی من متاسفانه متوجه نشدم که خوابم راستی این چیز عجیبی نیست منم زیاد از این چیزا تو ذهنمه انقدر فکر میکنم انگار سرم داره از وسط میترکه بعد بی خیال میشم چون از دیوونه شدن خیلی میترسم حرفای انسان_نور رو قبول داارم در ضمن عکس امضاتون یه جوریه اصلا شبیه ببه واقعیت نیست آخه چرا روحش که از بدنشم جدا شده شلوار پوشیده؟؟؟؟خون آشام ها هم من نمیدونم واقعیت داره یا نه اما فکر نکنم اونطور بباشن که تو فیلم ها نشون میده[/quote
Winter+Girl جان میشه عکست رو برای من هم بفرستی؟
Winter+Girl جان میشه عکست رو برای من هم بفرستی؟[/quote]
مگه شوی عکسه؟؟؟؟ بی دلیل نفرستادم شما هم اگه دلیل داری توضیح بده واسه شما هم میفرستم