با این حساب کم مونده خودشون --- بفروشند.نقل قول:
Printable View
با این حساب کم مونده خودشون --- بفروشند.نقل قول:
اتفاقا گفتم خودتون نمیفروشین گفت با شرایط خیلی خاص و مجوز از سازمان... گفتم بابا تو دیگه کی هستی!!:10:نقل قول:
بچه ها نگفیتن؟نقل قول:
128 های Art سرعت بیشتری داره یا Eco
Eco قطعا بیشتره ولی محدودیت و افت سرعت داره.نقل قول:
(البته افت سرعتش که راه حلش چیز پی ان هست!)
در ادامه ي پستم :نقل قول:
250 مگابايت رو دانلود كردم و ديدم كه 250 تا ديگه اضافه نشد !
رفتم شركتشون ... ميگم مشتي من صبح اومدم پول 3 گيگ رو دادم، بعد شما 250 مگابايت شارژ كردي و گفتي وقتي تموم شد 250 تا ديگه مياد ! منم اون 250 تارو دانلود كردم اما 250 تا ديگه نيومد ! مسخره كردي مارو ؟
در ادامش هم گفتم اگه 7 تومن پول ميخواستي به خودم ميگفتي بهت 7 تومن ميدادم ديگه، اين بچه بازيا چيه ...
اينو كه گفتم آدمايي كه اونجا بودن ريز ريز خنديدن :27: بعدش طرف گفت كه شما اصلا صبح به من پول ندادي، من هم با شما تماسي نداشتم كه بگم 250 تا 250 مياد ! منم گفتم *** ننه ي خالي بند و رفتم بيرون ( به دليل دست نبردن توي حقيقت، راستش رو نوشتم، اگه خوشتون نمياد توي اين قسمت آخر چشمتون رو درويش كنيد ! )
لعنت :41:
من تا چند وقت پیش شبی حود 3 گیگ دانلود رایگان داشتم ولی چند شبی است که بیشتر 1.5 نمی تونم دانلود رایگان داشته باشم . سرعت ها واقعا افتضاح شده . فکر کنم سرعتها رو آوردن پایین تا از فضیلت ماه رمضان بیشتر استفاده کنیم !
اونوقت چی شد؟نقل قول:
7تومن پرید رفت؟
هیچ کاری دیگه نمی تونی بکنی؟
دزدم شدن؟
یعنی شما همینطوری پول را دادید بدون دریافت رسید؟؟؟؟:13:نقل قول:
اینجا یک مکان عمومی هست.لطفا در به کاربردن لغات دقت کنید.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
من چند شب هست دارم از youtube چیز هایی که نیاز داشتم را دانلود میکنم.و سرعت خوبه.فقط کافی هست با برنامه ای مثل u995 سایت را باز کنید بعد با idm لینک دانلود را بگیرید و به صورت عادی بودن نیاز به چیز پی ان یا فیل کش با سرعت خوب دانلود کنید.
به هر حال هزینه های شاتل باید یه جوری دربیاد دیگه!
دوستان مواظب باشن و کنترل پنلشون رو همیشه چک کنن.
برادر من دانلود که 18گیگ هست!نقل قول:
من آپلود رو سوال کردم میگی تو فکرش نباشم؟!:دی عجبا!:دی
دوستان دیگه نمیدونن آپلود توی سروریس آرت 1 محدودیت داره یا نه؟