من عجیبه واسم که با اینکه سری ML از ۲۰۱۶ اومده ولی هیچ کاتالوگ تکنیکالی براش پیدا نکردم اگر دارین بزارین منم ببینمنقل قول:
درسته که اعداد همه چیز نیستن و جنس صدا در نهایت و خروجی حرف آخر رو میزنه
ولی اعداد تکنیکالی هلیکس حتی از یک سری بالاتر و پایین تر ML بهتر هست یعنی از سری RC و FD . که نشون از مهندسی بهتر شرکت هلیکس داره
حالا اگر دوستان بیشتر توضیح میدن ممنون میشم
ساپورت ساب رو که کنار بزاریم ارزش خرید D four چهارصد تومنی خیلی بیشتر از ML هشتصد تومنی هست . آیا اختلاف قیمت ۲برابری رو شما در خروجی ها میتونید لمس کنید ؟
کسی بخواد فول از آمپ برای ساب قدرت بگیره بهتره هزینه یه چهار کانال و یه مومو ، یا یه چهار کانال و یه دو کانال رو بده هلیکس G5 بگیره که توی پل زنی RMS ۳۶۰ ب شما تحویل میده که روی کاغذ با عدد ۲۴۰ G4 بسیار متفاوت هست
من امروز نه فردا شاید بیشتر به این پیج سر نزنم ولی حدود ۵۰۰ صفحه رو خوندم . شاید من تخصص شما یا علم شما رو نداشته باشم ولی گوش و شنوایی آدم میفهمه چی خوبه چی بده و خیلی هم سادست
اینکه گلیدن از بهترین های بازار هست شکی نیست ولی گلیدن رقیب هلیکس هست نه آقای بالا سر این برند یا خیلی دیگه از برندهای بازار
اما متاسفانه اینجا جوری برخورد میشه که انگار گلیدن چهار سر و گردن بالاتره .
انتقاد دوم اینه که بازار رو ۴ دسته کنیم .
دسته اول کسایی که پخش یه باند میخرن بدون آمپ و توی ذهنشون فقط کنوود و پایونر رو شنیدن
دسته دوم کسایی که بودجه زیر ۱.۵ دارن که خب یک پله میرن بالاتر دنبال برندهای خوش قیمت و مناسب مثل infinity , jbl و غیره
دسته سوم کسایی که بودجه تا ۳ ملیون دارن که میان برندهای خوب هلیکس و گلیدن و فوکال و اینا رو در رنج متوسط کلاسی یا درنج بالاهاشون ولی با ترکیب با گروه دوم که عرض کردم سیستم رو میبندن
این ۳ دسته بالا ۹۵ درصد جامعه ما رو تشکیل میده متاسفانه یا خوشبختانه و این انجمن معمولا یا بزور جواب این بندگان داده میشه یا با یک جمله از روی شکم سیری
ولی اگر کسی بخواد بالای ۵ تومن و سیستم تخصصی جمع کنه دوستان قابل میدونن و بیشتر کمک میکنن
همه میدونن که کواک چیز عالی نیست و دورانش گذشته و کیفیت یعنی استفاده از کامپ ، ولی یکی اومده نوشته آقا جان من بالا برم پایین بیام نمیتونم بیشتر ۷۰۰ تا هزاری هزینه کنم پس یه پخش و یه کواک خوب در این رنج بهم بگو
خب منه کاربر ، شمای کاربر ، بعد از توصیه باید در رنج درخواسش بهش ۲تا پیشنهاد بدیم
مثلا توی یجایی یکی گفته بود فقط ( دقت کنید فقط ) یک کامپ میتونم بخرم هرتز ۶۹۰ خوبه
یکی از دوستان نوشت بد نیست خوبه ، در صورتی که هرتز ۶۹۰ بسیار صدای تیزی و خشکی داره و فقط بدرد وکال در کنار ساب میخوره با حجم صدای بالاش
و باید ب اون بنده خدا بگی عزیز هرتز نخر تو که پول آمپ و ساب و ارتقاع نداری یه jbl بگیر که صدای دلنشین تری داره
شما سطح توقع رو تا جایی بالا بردین که فوکال ۶۹۰ یا کاپا ۱۱ رو بلندگو بزور حساب میکنن بچه ها :n09::n02:
به هر روی عذر میخوام طولانی شد ، یکم بیشتر ب سوالات سطحی ما دوستان جواب بدین بهتر میشه