دیروز اومد پوریا کجای کاری:20:نقل قول:
امشب میرسه دستم میام نظر میدم
دیروز اومد پوریا کجای کاری:20:نقل قول:
همگی با هم کجای کارید:31:
دیشب لینک دانلودش رو داخل تاپیک پایین گذاشتم :31:
سرعت عمل رو داشتی:31:
منظورم تو مغزاه های سطح شهر بود !!نقل قول:
ببین بافت ها ، گرافیک ، گیم پلی ، کارکتر و ... رو ببین و دقت کن !!نقل قول:
تو نستی به ps3 یه مقایسه کن !!
---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:31 PM ----------
دیدم ولی اعصاب رایت + دانلود + کاور زدن رو ندارم !!نقل قول:
دیشب لینک دانلودش رو داخل تاپیک پایین گذاشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که 512 دارم .. تو دانلود ریت میزنم چه برسه 128 !!
+++
ولی تاپیک خیلی خوبی زدی !! ممنون
دوستان لطف کنن جواب این دوستمون هم هست چون منم این مشکلو دارمنقل قول:
من از یه خدماتی پرسیدم گفت یه اپدیت نرم افزاری میکنم و نیازی به باز کردن کنسول نیس ودرست میشه بنظر شما بلف زده؟؟؟
به نظر خودتون من الان بخرم تا گرون تر نشه یا صبر کنم تا ارزون تر بشه؟؟
Xbox 360 Wireless Racing Wheel الان قیمتش چقدر هست؟
صبر کن ارزونتر میشه !!نقل قول:
اسلیم که بقیه درایو هاش کپی خور شن قیمتش اساسی میره بالا ولی فت ها (آرکید-الیت) میاد پایین و البته کم یاب هم میشه. اگه میخوای اسلیم داشته باشی باید الان بخری و صبر کنی. اگه میخوای همین الان بازی کنی باید فت بخری.البته بازار این چیزا اصلا حساب و کتاب نداره.نقل قول:
خب دیگه عزیز اشتباه کردی , شما الان با میثم تماس بگیر حتما قضیه رو باهاش در میون بزار. مخصوصا اینکه از بچه های NET هم هستی .نقل قول:
علیرضا !!!؟؟؟ دست بردار !! :31:نقل قول:
قابلیت Stream کردن رو که اصلا جزو قابلیت های دستگاه حساب نمیکنن پسر خوب!!
منتقدین به این کار ها میگن دهن پر کن !!! چون مردم میان میگن آقا این Browser نداره و از این حرفا ... MS هم میاد اینکارو میکنه که هرکی حرف زد بگه چرا نمیکنه !! :31: خوبم میکنه :31:
شما زمانی که ورژن های جدید داشبورد ( Kinect Support) رو نصب میکنید , بسته ی امنیتی AP برای این ورژن ها تعریف شده و وقتینقل قول:
که درایو کنسول رو به +LT آپدیت کنید AP Security فعال میشه و با گذاشتن بازیای که توی اون AP2.5 کار گذاشته شده باشه
کنسول از طریق داشبورد Flag میشه نه از طریق LIVE. بازی هایی که این سیستم درشون هست رو میتونید از طریق abgx360 چک کنید.
ایران اصلا بازار ثابتی نداره . اگه میبینید قیمت تقریبا معقول شده بخرید شاید فردا یهو شد 500 تومن !!نقل قول:
اه خداروشکر فکر میکردم روحم که هیچکی محل هم نمیذاره :26::31:نقل قول:
من خودم فکر میکنم که ه.ک دستگاه اصلا lt+ نیس که با یه اپدیت پریده.
اساتید اگه میشه هرچی زودتر واسه سوالام یه راهنمایی بکنین اخه موندم چیکار کنم!!!!:37:
شما پست های دوستان رو با دقت مطالعه میفرمائید !!؟؟نقل قول:
همین صفحه ی پیش توضیح دادم که چیه :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6021258&postcount=22790