آقایون یکی جواب منو نداد قبلا پرسیده بودم...
الان با گیت وی های مختلف چک کردم، همه ی اونایی که داشتم، از ساعت ۲ تا ۴ پینگشون ۵۰۰میلی زیاد میشه. برای بقیه هم اینجوره؟
Sent from my ST15i using Tapatalk
Printable View
آقایون یکی جواب منو نداد قبلا پرسیده بودم...
الان با گیت وی های مختلف چک کردم، همه ی اونایی که داشتم، از ساعت ۲ تا ۴ پینگشون ۵۰۰میلی زیاد میشه. برای بقیه هم اینجوره؟
Sent from my ST15i using Tapatalk
خیر.....................نقل قول:
آی پی من رو 83 قفل شده میشه بگین با چه روشی عوش کنم؟
زنگ بزنید 2020 ایپی 83 خیلی گیره اگر بیوفتی روی این ایپی به زور عوض میشه خیلی از سایت ها هم باز نمیشه بهشون بگید که خیلی از سایت ها باز نمیشن و خیلی وقته هم اینجوریاستنقل قول:
انگاری باز سرعتا رو دستکاری کردن .1 مگ من تا 4 مگ باز بود ولی الان روی 3 مگ محدود شده .دانلود از 390 بالاتر نمیره .برای شما ها وضعیت چطوره ؟
اره چند روزی میشه سرعتا رو کم کردننقل قول:
اگر مودمت تنظیماتشو داره راحت میتونی با 2کلیک ip عوض کنی ولی اگر این امکان رو نداره مصیبتیه باید هزار بار مودمو خاموش/روشن کنی تا یه ip 2.185گیرت بیادنقل قول:
نقل قول:
برای چی اینکارو کردن ؟ خو اگه میخان سرعت بالا بدن چرا کمش میکنن .اگه میخان خسیس بازی دربیارن پ دیگه چرا سرعتا رو میبرن بالا . ما هر روز یه برنامه ای با این مخابرات لعنتی داریم .عید رو هم بهمون زهرمار کرد . مطمئنم چند روز دیگه دوباره میارنش پایین تر دوباره واقعی مین سرعتا . دیگه وقتی سرعت محدود بشه داون استریم بالا به چه دردی میخوره .
2 مگ 650 بوده. چند روزی شده 500نقل قول:
تازه ممکنه پورتا رو قفل و سرعتا رو دوباره اسمی کنننقل قول: