20 گیگ هم هدیه دادن. فکر کنم این به همه باشه.نقل قول:
Printable View
20 گیگ هم هدیه دادن. فکر کنم این به همه باشه.نقل قول:
سلام
امروز نمی دونم چه اتفاق یا معجزه ای شد که اجازه داد با شماره موبایلم که پیش از این قبول نمی کرد اکانت بسازم و وارد حساب کاربری بشم. اما دو سوال:
1- آدرسی که من اکانت ساختم و وارد اکانتم میشه اینه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آیا شما هم از همین آدرس وارد میشید و بعد روی دکمه سبز "مخابرات من" می زنید و وارد حساب کاربریتون می شید؟
2- من وارد قسمت گزینه "اینترنت" بعد روی "مشاهده ریز مصرف" می زنم تا ببینم مصرفم بعد از سه روز تبدیل از 256 به 1 چطوره؛ ولی تاریخ روز ماه سال رو که تغییر می دم هیچ نتیجه ای نمایش نمی ده. و وقتی روی گزینه "مشاهده وضعیت سرویس" می زنم تصویر پایین رو میاره که قسمت قرمز رنگ رو اینطوری نشون می ده. می بینید که قسمت قرمز رنگ نوشته 102 مگابایت مصرف شده و اون خط باریک نوشته حجم باقیمانده 1 مگ :n04::n02:. پایین تصویر هم که واضح است. من این قسمت رو نمی فهمم یعنی چی یا این قسمت برای من ناقص و اشتباه کار می کنه. اگر تجربه ای از این تنظیم دارید ممنون که به من جواب می دهید :n16:.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من در پنلم به "سابقه های کاربری" و سپس به "سرویس های خریداری شده" رفتم و تاریخ 1398/02/31 رو به عنوان خرید و تغییر سرعت از 256 قدیمی نامحدود به سرویس 1 مگابایت استاندارد غیر حجمی مشخص کرده. در حالیکه من در تاریخ 1398/03/10 متوجه افزایش سرعت شدم و بین روز 31 اردیبهشت تا شب ساعت 9 و 10 روز 10 خرداد (چیزی حدود 11 روز) سرعت من مثل قدیم بود و من از سرعت و حجم طرح جدید استفاده نکردم.
سوال دیگه اینکه این تاریخ 1398/02/31 که در بالا در مسیری که گفتم نوشته تاریخی هست که حجم مصرف من به پایان می رسه؟ اگر استفاده نکنم و مثلا 20 گیگ بمونه حجم من می سوزه یا به شارژ ماه بعد منتقل و اضافه میشه؟ و اینکه اگر من زودتر از این تاریخ 31 هر ماه تمام حجم رو مصرف کنم (مثلا هفت روز دیگه در روز 20 همین ماه خرداد که الان هستیم) تا روز 31 خرداد سرعت من به 128 کاهش پیدا می کنه و در روز 31 بطور خودکار حجم من شارژ و دوباره سرعت من به مثل قبل (سرعت من 1 مگ هست) میشه؟
ممنون از راهنمایی و کمک شما :n16:
بله حجمتون میسوزه مگر اینکه حجم اضافه خریداری کرده باشیدنقل قول:
سر ماه هم حجمتون مجدد شارژ میشه اگر پس پرداخت هستید
اون ۱۱ روز هم سیستمشون مشکل داشته سرعت شما زیاد نشده بوده
ولی از خرداد این کار رو انجام دادند
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
این هدیه ای که دادن خیلی جالبه.
اول حجم عادی سرویس مصرف میشه بعد هدیه مصرف میشه؟ :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس نا محدودمو توی تهران حجمی کردن میشه شکایت کرد؟بعد کیفیتش به شدت افت کرده. سرعتش رو میشه تغییر داد؟
یکی سوال ما رو جواب میده
نقل قول:
سلام:n28:
مخابرات به من میگه خطتت خیلی نویز داره و کشش 2 مگ رو به زور داره ، اگر isp رو تغییر بدم باز هم همین 2 مگ رو میگرم یا مخابراتیه داره خالی میبنده ؟ تو مودم ماکزیمم کشش خط رو زده 1500 مگابیت
خب اگه مودم هم حرف مخابرات رو تائید می کنه دیگه جای شک و شبهه نمی مونه.نقل قول:
شرکت دیگه هم برین خیلی فرق نمی کنه. یه مختصری بالا پایین میشه.
ممکنه بشه 2.5 مگ
آره داداش زنگ بزن 195. من شکایت کردم، حجمم رو دو برابر کردن.نقل قول:
سلام به 195 زنگ زدید؟نقل قول:
خیلی عجیبه چرا حجمی براتون نمونده؟