دوستان ظاهرا افت سرعت و قطعی های زیاده چند روزه اخیر کمتر شده. درسته؟
Printable View
دوستان ظاهرا افت سرعت و قطعی های زیاده چند روزه اخیر کمتر شده. درسته؟
نقل قول:
خیر!همچنان افت سرعت هست!
ولی من قطعی نداشتم!
سلام دوستان
هر کی با پارس آنلاین مشکلی داشت میتونه اینجا مطرح کنه شاید من بتونم مشکلش رو برطرف کنم.
برای پیگیری خطتتون , حتما شماره تلفن adsl رو برام با پیغام خصوصی بفرستید ولی حتما مشکل را تو تاپیک مطرح کنید.
بنده سعی میکنم جوابتون رو بین 48 تا 72 سات بعد از مطرح کردن مشکل بدم.
با تشکر
سلام.من تو شهرستان فریدونشهر استان اصفهان هستم.چند وقت پیش یه ایمیل از طرف پارس آنلاین اومد که قراره پارس از شهر ما بره و از اول تیر 1392 دیگه تو شهر ما ADSL ارائه نمیدن.اگه براتون امکان داره لطف کنید و پیگیری کنید که چرا قراره این اتفاق بیفته؟ تنها شرکتهایی که تو شهر ما هستن پارس آنلاین و مخابرات و شبکیه هستن که پارس آنلاین از لحاظ کیفیت سرویس دهی با اختلاف بسیار بالایی از اون دو تا شرکت جلوتره.هیچ راهی برای تجدید نظر تو این تصمیمشون وجود نداره؟ چون به نظر میاد اگه از شهر ما بره دیگه برگشتی در کار نخواهد بود.اگه اشتباه نکنم تو نمایندگی که من ثبت نام کردم 200 تا مشترک داره که همشون باید اول تیر تسویه حساب کنن.ما کاربرا چکار میتونیم بکنیم که این اتفاق نیفته؟نقل قول:
کد شهرستان: 0372522
سلامنقل قول:
فکر کنم خیلی دیر شده
برای این کار
این پینگ کی فرار بهتر بشه؟نقل قول:
اخه اینطوری نبود که.
ما با همون چیزی که قبلا بود ok بودیم.
نگفتیم که 2 رقمی بشه.
4.2.2.4 600 700
8.8.8.8
500 600
google yahoo msn
timedout
4.2.2.4
همیشه
280 بود ما هم راضی بودیم
280 بود شما راضی بودی ؟ دمت گرم.نقل قول:
دوست من با وایمکس ایرانسل حد اکثر 240 می گیره اکثرا رو 170 هست.
من وقتی پینگ اون 2 هفته رو 300=280 بود رسمن جر دادم شرکتو !!! الانام 140 هست !:n19:
با سلامنقل قول:
شما میتونید که پروفایل مارو هم بر روی پروفایل مورد نظر ست کنید؟
اگه میتونید لطفا برای من رو نو اینترلیو 1 مگ ست کنید که پینگ بهتر بشه.
شماره رو هم براتون پیام کردم.
ممنون.:n01:
دوست عزیز داستان شما خیلی جالبه. من تا حالا ندیدم کسی پارس داشته باشه پینگش اکثرا 140 باشه.نقل قول:
همه پینگشون مثل اون دوستمون که در چند پست قبل اشاره کرده 250 تا 270 بوده... آره منم راضی بودم پینگم 250 بود
چون وقتی پینگ 4.2.2.4 روی 250 بود , پینگهای داخلی حدود 40 بود...
الان 450 تا 550 هستش... به کی بگم؟ به پشتیبانی که میگه خوبه... میگه گیم نداریم... شما خیلی خیلی جالبه اشتراکت... والا ما آپلودمون روی 512 و دانلودمون روی 1 مگه بازم
پینگمون ر..ی..د...ه روی 450 ـــه.... شما پینگت خیلی خوبه دوست عزیز چهار چنگولی نگهش دار... والا ما هم اگه این نفوذا
داشتیم به جا اینکه بگن ما گیم ساپورت نمیکنیم پینگمون رو درست میکردند.
dailup --> فن آوا --> شاتل---> پیشگامان ---> صبانت ----> پارس آنلاین ----> ؟؟ بعدی (به زودی)
خاک بر سرا پینگ 250 برای سرورهای ایرانی عادیه؟ سایت مجلس رو میخوام وا کنم به زور وا میکنه... ببین با این پینگ بخوای
یاهو رو باز کنی باید چند صلوات بفرستی تا باز بشه. حیف پارس خوب بود ولی الان مفت گرونه, البته واسه من, شاید بقیه شیر فلکشون بیشتر بازه به ما میرسه آب قطع میشه!!
نقل قول:
قربون دهنت داداش.
من خیلی باهاشون دعوا می کنم!!! همه پشتیبانی از من وحشت داره. لولللللل
اما سرویس من هم مثل شماست. فقط رو 4 مگ نواینترلیو بسته شده. الان با 8.8.8.8 220 و با 4.2.2.x ها 140 می گیرم.
Counter Strike: Global Offensive توووووپ :)
"" در مورد اون دوستمون که می خواد رو ÷ مگ نواینترلیو بسته بشه نیازی نیست که به این آقا پخ بزنید !!! زنگ بزنید پشتیبانی انجام میده. با اینکه خیلی عوضی شدن تازگیا متاسفانه.