دوستان سرعت روزانه و شبانه سرویس 512 (اونایی که 5 تا 8 رایگانه) رو میشه بگید حدودا چنده؟ میدونم بستگی به منطقه داره حدودی می خواستم بدونم. ضمنا تهران هستم و منطقمون تجاریه و شبا خلوته. با تشکر:n16:
Printable View
دوستان سرعت روزانه و شبانه سرویس 512 (اونایی که 5 تا 8 رایگانه) رو میشه بگید حدودا چنده؟ میدونم بستگی به منطقه داره حدودی می خواستم بدونم. ضمنا تهران هستم و منطقمون تجاریه و شبا خلوته. با تشکر:n16:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/نقل قول:
سلام دوستان
وضعیت آسیاتک در منطقه 22 تهران چطوره؟ سرعت و کیفیت؟ دانلود شبانه لیمیت میکنه؟
سرعتها، سرعت اسمی هستند ؟
دوستان من امروز از طريق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه سرويس شهاب 20 گيگ ثبت نام كردم.
سوال اينه كه الان چه جوري بايد بهمم كه سرويسم كي وصل ميشه و چقدر از ترافيكم باقي مونده و اين جور چيزها؟ چون از خود سايت 1544 كه وارد قسمت كاربري ميشم و يوزر و پسوورد رو مي زنم تو اون صحه اصلا چيزي نشون نميده .
ممنون ميشم پاسخ بديد.
سلام و روز خوش
قبلا سرویس از آسیاتک داشتم ، مرکز مخابراتی ما افتضاح بود و مجبور شدم برم شاتل
شاتل کیفیتش واقعا خوب بود ، ولی مرکز مخابراتی جدید ( نصراللهی ) 20 روز زمان می بره و باید خداحافظی کنم
می خوام تو طرح آسیاتک حریر بهاری دوباره بیام سمت آسیا تک، چند تا سوال داشتم
1- مرکز مخابراتی نصراللهی کیفیت چطوره ؟ چون واقعا برام مهمه
2- کسانی که این طرح رو فعال کردن ، می شه ترافیک اضافی برای کل سال خرید یا نه ؟
شما نه! اما چند تا کارمند این شرکت هستن که میان دم از ضریب اشتراک میزنن! در حالی که نامه یکی از این کارمند های اینا رو دارم که تاکید کرده که محدود میکنن و هیچ ضریب اشتراک وجود ندارهنقل قول:
هنوز سرویس شما وصل نشده! وصل شه همه چی رو همون جا مینویسهنقل قول:
بله شما میتونی خر چقدر ترافیک که میخوای بخری و تو کل دوره استفاده کنی! سرعت با توجه به اینکه محدوده، احتمالا +500 باشهنقل قول:
معمولا چقدر طول ميكشه كه وصل شه؟نقل قول:
نقل قول:
بنده کارمند شرکتی نیستم نمایندگی فروش دارم ، کار ما فقط فروشه ، اینکه شرکت ها چطور سرویس ارائه میدن به خودشون ربط داره
شما هم یکم تحقیق کنی قبل نظر دادن متوجه میشی که طبق قانون سازمان تنظیم تماس شرکت های پَپ سرویس با ضریب 1 به 8 میفروشن
سرعت قانونی واسه اینترنت 1 مگ بین 16 تا 128 کیلوبایته و تا زمانی که سرعت شما به زیر 1/8 یعنی 16 کیلوبایت نرسه هر اعتراض و شکایتی تو سایت تنظیم کنی رد میشه
حالا درست باشه یا نادرست به هر حال این چیزیه که تصویب شده و قانون تمام شرکت هاست
مسلما خیلی از قانون ها به ضرر کاربره و به دل خیلی ها نمیشینه ، اینکه این قانون واسه خیلی ها سود داره و با همین رویه سالهاست کار میکنن هم درش شکی نیست ، لابد سود زیادی داره تو جیب بنده و شما هم نمیره ، ولی دلیل نمیشه هر چی خودمون فکر کنیم همون درسته و به بقیه توهین کنیم