dns رو اگه وارد نکنی از dns default isp استفاه می کنه.نقل قول:
مودم رو هم از این لحاظ که می گی قبلا اره ولی الان شک دارم شرکتا فرقی کنه براشون ولی از لحاظ کیفیت مودم تقلبی زیاد باید باشه مثل مودم zyxel که من دارم
Printable View
dns رو اگه وارد نکنی از dns default isp استفاه می کنه.نقل قول:
مودم رو هم از این لحاظ که می گی قبلا اره ولی الان شک دارم شرکتا فرقی کنه براشون ولی از لحاظ کیفیت مودم تقلبی زیاد باید باشه مثل مودم zyxel که من دارم
به نظر من هم نوع مودم مهم نیست و تاثیری نداره ، شما میتونین هر مودمی رو انتخاب کنین.نقل قول:
آیا مودم با مودم واقعا فرق داره یا نه. یکی میگه باید مودمی بگیری که باشبکه سازگار باشه یکی دیگه میگه اصلا هیچ تفاوتی نداره؟!
این که از dns default استفاده کنه در ثبات و سرعت شبکه تأثیری داره یا نه؟نقل قول:
ممنون. میشه بگید MTU باید روی چند باشه؟نقل قول:
ریست برا من دیگه فایده نداره باز پینگم ترکیدنقل قول:
پس تو هم رس می دی گاهی پینگ بهتر می شه.
من فکر می کردم مشکل از مودمم هست.
نگو از همین پارس افلاین مزخرفه
dns توی سرعت دانلود هیچ تاثیری نمی زاره فقط اگه مثلا سروری که dsn هست پینگش بالا باشه یا مشکلی داشته باشه صفحات وب دیر باز می شه با اینکه اصلا باز نمی شه.نقل قول:
مثلا پینگ من با 4.2.2.4 که dns من هست 600 یا 500 بود چند روزه. خوب این یعنی دیر باز شدن صفحات وب به طور نسبی.
برای خودم متاسفم که در شهر مسخره ایی مثل کاشان زندگی میکنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کشورت متاسف باش نه شهر مگه حال نت ما بهتره.نقل قول:
از این پارس افلاین نگیرین سرویس که منم دارم می رم مخابرات.
بزارین کاربراش کمتر شه. پشتیبانی که اینقد خر حساب کنه مشتریشو به عمرم ندیده بودم.
من 2 بار تا حالا باشون دعوام افتاده همین روزاس خودشون قطع کنن نت من رو.
می گه 4.2.2.4 مشکل داره ماله ما نیست می گم دوست من تو ایتالیا با این dns پینگ زیر 20 داره . می گه 8.8.8.8 بگیر می گم msn yahoo gmail google از نظر شما سایت حساب نمی بان؟ که پینگ من تو همشون timed out.
40 مین دیگه تماس بگیر port داخلیمون مشکل داره شما گیمر هستین ضمنن؟
اینطوری می شه که ادم از کوره در می ره یه چیزی می گه.
اگر داون استریم رو روی 1 مگ ببندن مشکل تایم اوت حل میشه؟
خیلی عجیبه پینگ سرور داخل من با داون استریم 4 میشه 20 ولی با 2 میشه 60 هیچ فرقی هم روی تایم اوت نداره فقط روی 2 SNR Margin بهتر میشه
چیکار کنم از دست این تایم اوت راحت شم
امکان داره از اسپلیتر خراب روی خط باشه؟
نه داداش هیچ فرقی نداره.نقل قول:
فقط 4 مگ رو خیلی مراکز تخمی جوابگو نیست چون پهنای باندشون کمه ممکنه Throttle ایجاد شه. پینگ ها خیلی Unstable شه یا سرعت دانلود بیاد پایین تر.
در اینصورت هرچه پایین تر برست رو ببندید پینگ بهتر میشه. اما اگر مرکز کشش داشته باشه هیچ فرقی نداره. مثل مرکز ما. که مثل اینکه تازگیا کمی پهنای باند بعد کابل برگردون اضافه کردند..
128 نامحدود پینگ خوب شده 2 روزیه:n01:
هنوز مثل قبل نشده ولی امروز بهتر بود!
512 4G