الان متوجه شدم حدود 230 مگ رو اضافه روی مصرف 3 روز قبلم چهارشنبه آورده! یعنی تقریبا از شبانه کم کرده آورده رو روزانه. فردا زنگ میزنم از خجالتشون در میام! شما هام مراقب باشید دیگه نمیشه به سیستمشون اطمینان کرد.نقل قول:
Printable View
الان متوجه شدم حدود 230 مگ رو اضافه روی مصرف 3 روز قبلم چهارشنبه آورده! یعنی تقریبا از شبانه کم کرده آورده رو روزانه. فردا زنگ میزنم از خجالتشون در میام! شما هام مراقب باشید دیگه نمیشه به سیستمشون اطمینان کرد.نقل قول:
نتیجه شو اینجا حتما بگونقل قول:
بگو اونا چی جواب دادن
دیشب کلانزدیک500مگ دانلود کردم
از بعضی سرور ها با سرعت 60دان میکرد
از بعضی ها هم با سرعت1-12دان میکرد
باید بریم سرور هایی رو که سرعتشون زیاده رو پیدا کنیم از اونا دانلود کنیم
بیچاره رپیدشیر بدبخت دیگه نمیشه ازش دانلود کرد
اونایی هم که مثل من اکانت دارن توش موندن چی کنن:19:
خدا لعنتشون کنه:19:
خوب از 6-7گیگ برسه 3گیگ ، زور داره دیگه داداش!نقل قول:
دیشب در بین ساعت 1 تا 2 شمردم و دیدم 10 بار اینترنت قطع و وصل شد. سریع گزارش دادم. کارشناسی آنلاینشون گفت این طبیعی هست که سرعت کم بشه گفتم سرعت کم نشده و قطع و وصل می شه و این طبیعی نیست گفت: نگفتم طبیعیه بدونین داریم پی گیری می کنیم ولی زمانش مشخص نیست
یک گزارش هم به اصطلاح کارشناس آفلاینشون دادم و ایمیل دادن که: شما الان یک ساعت هست پشت سر هم وصل هستید!!!!!!!!!!!!
دوستان من تو این هفته میخوام اقدام کنم برای سرویس از پارس آنلاین ,خودم هم قبلا شاتل داشتم ولی الان 4 ماهی میشه که هیچ سرویی نگرفتم الان که میبینم بچه ها زیاد از شاتل راضی نیستند میخوام از پارس آنلاین بگیرم چون میگن سرعت 128 پارس آنلاین موقع دانلود 140 کیلوبایت در ثانیه سرعت میده حالا کسی نظری نداره در این مورد که تصمیم نهایی رو بگیرم... شاتل یا پارس آنلاین؟؟
پارس آنلاین بگیرنقل قول:
البته اگه بتونی قسمت مودمش رو پپیچونی
واقعا سرعت افتضاحه از رپید هم که نمیشه استفاده کرد، توی آی اس پی های دیگه هم مشکل رپید هست یا فقط شاتل اینطوریه؟
آقا تو رو خدا نیاید پارس بگذارید خلوت باشه ما با همون 140 تو شب دانلود کنیم اصلا شاشتل بهترین isp تو کلی کهکشان راه شیریه اصلا تنها شرکتی هست که به طور وایرلس به ufo ها سرویس میده.نقل قول:
سلام
دم شاتل گرم که گند زده به سرویس های شبانه اش
بنده اکانت رپید دارم اما شاتل با یه زیرکی فوق العاده خاصی اون رو تا حول و حوش ساعت 5 صبح فیلتر کرده و اصلا نمی شه دانلود کرد. بعد از ساعت 5 تازه Idm شروع به دانلود می کنه که ماکس 1.8 گیگ دانلود می شه. البته از 2-3 ماه اخیر که 300 مگ بیشتر دانلود نداشتم بهتره ولی این فیلتر کردن و بستن رپیدشیر واقعا دور از انسانیت و انصافه
حالا جالبه بدونید که چند شب پیش یادشون رفت رپید رو ببندند و من از همون ساعت 1 تا 7 بالای 4.3 گیگ دانلود کردم
متاسفانه جز افسوس خوردن برای اینجور آدما چیزه دیگه ای نمی تونم بگم
انشااله خدا به راه راست هدایتشون کنه
به درود
ای بابا چرا نمیزارید پست های من توی سایت نشون داده بشه!گل بگیرید این مدیریت مزخرفتونو
پیامهامو که نمیذارید هیچی میخوام به مدیر سایت PM بدم میگه شما باید حداقل 10 پست تو تالار داشته باشید!!!
وقتی پست های منو رو سایت نمیزارید ............:41: