0-35نقل قول:
-----------------
Printable View
0-35نقل قول:
-----------------
ببخشید که راهنماییتون کردمنقل قول:
شما به کار خودت ادامه بده!
Sent from my iPhone 6
کسی نگفت شما چرا راهنمایی کردی !نقل قول:
من فقط گفتم مشکلم یه خرده با مشکلای این مدلی فرق میکنه ! ( شما مثل پشتیبانی اسیا تک و مخابرات راهنمایی کردی ! )
یکی از دوستان یه پیشنهاد دیگه داد حالا خرد به تعطیلات ببینم بعدش چی میشه !
من نمیدونم حالا چه گیری دادی به اینکه خطت روی چند بسته شده! اگه یه دفعه 12 مگ رو بذارن روی 1 مگ آره سرعت دانلود هم میاد پایین یه چیزی!نقل قول:
هر روز مگه میشینی چک میکنی!
مال منم کم و زیاد میشه مهم نیست که.
مهم سرعت دانلوده که ثابته.
نقل قول:
سرعت بین 5 مگ تا 1.5 مگ فرقی نداره !!؟
سرعت دانلود هم بستگی به خط داره دیگه
وقتی 5 مگی سرعتت چنده؟نقل قول:
وقتی 1.5 مگی سرعتت چنده؟
بعد از این مشکل شما از در خونه تست کردی ؟! ( هرکس می گه تست کن شما نمی گی تست کردی یا نه فقط می گی مشکل یه چیز دیگست )نقل قول:
من چند ماه پیش همین مشکل رو داشتم ..... نصف روز روی 3 مگ بود .... آخر شب میرفت روی 4 .... فرداش روی 7 و... ( تا چند ساعت یا حتی نصف روز این سرعت ها پایدار بود بعدش میرفت رو یه سرعت دیگه )
آخرش معلوم شد سیم کشی های خونه مشکل داشته
وقتی رو 5 هست سرعت دانلود حدود 500-550 وقتی میاد روی 1.5 میشه 130-160نقل قول:
نه ! چون خونه ما اپارتمان هست - این بلوک ما هم شلوغه ، من خودم اصلا نمیتونم سیمای خودمو پیدا کنم ! به شرکت گفتم گفت مامور میفرستیم ، الان 2 هفته هست نفرستاده هنوزنقل قول:
----------------------
حرف شما درست
ولی برای من 3 هفته روی 1.5 مگ بود ! تو این یه هفته حتی 1 ساعت هم بیشتر نشد ! ( من دیگه اینقدر حساس شدم روی این موضوع همش چک میکنم ) اگه اختلال سیم های خونه بود باید تو اون 3 هفته حداقل چند بار بیشتر میشد !
ولی گفتم که یه روز بعد اینکه 5 دقیقه چراغ مودم خاموش شد اومد روی 5 مگ ! دو روزم این بود تا دوباره خراب شد
باور کنین تجهیزات مرکز مخابراتی هم امکان داره این مشکل رو به وجود بیاره - همیشه سیم های خونه خراب نیستن !
سلامنقل قول:
داداش بنظر من شما صبح زود برو خودت مخابرات بردار مامور رو بیار تا خطتت رو از کافو تا واحدتون چک کنه بعد اگه اوکی نشه خود مامور بهشون اطلاع میده و اگه مشکل از پورت باشه اونو هم درست میکنن
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
دوستان دو سوال...
اول اینکه سرعت 256 رو شرکت رو چنر میبنده برای روزانه؟ (یعنی حداکثر سرعت غیر رایگان)
دوم اینکه برای سرویس شهاب سرعت رایگان از سایتهایی که روی خود اسیاتک هاست شدن (مثل دانلودها) چنده؟
(سرعت دانلود رایگان از خود سرورهای اسیاتک چنده؟)