سلام دوستان
سرویس شهاب 10 مگ آسیاتک وضعش چطوره؟
یکی از دوستام میگه شبی حدود 10 گیگ دانلود میکنه
واقعا اینجوری هست؟
و اینکه پینگش چطوره؟
واسه بازی مناسبه؟
Printable View
سلام دوستان
سرویس شهاب 10 مگ آسیاتک وضعش چطوره؟
یکی از دوستام میگه شبی حدود 10 گیگ دانلود میکنه
واقعا اینجوری هست؟
و اینکه پینگش چطوره؟
واسه بازی مناسبه؟
سرویس های شهاب 10 مگابیت در استفاده شبانه با سرعت 2 مگابیت ارائه میشوند.نقل قول:
در حالت استاندارد با این سرویس ها شبانه 5 گیگ دریافت میکنید.
با توجه با اینکه در استفاده شبانه سرعت محدود میشود ، محدودیتی در میزان دریافت اطلاعا ندارید و با استفاده مدام میتواندی تا 150 گیگ نیز دریافت کنید.
توجه داشته باشید که 90 % سایت های دانلود داخلی بر روی دیتاسنتر آسیاتک هستند و سرعت دانلود از این سایت ها بالاتر است ، همچنین با توجه به اطلاعیه جدید شرکت تبادل اطلاعات درون شبکه آسیاتک (بین کاربران) با نهایت پهنای باندی که بر روی سرویس شما بسته شده امکان پذیر است.
ساعت رایگان تعهدی برای شرکتی نداره ممکنه سرعت در برخی مناطق بسیار بالاتر یا پایین تر باشه ، بستگی به تعداد کاربران منطقه شما ، اینکه چه تعدادی از اونها سرویس شبانه استفاده کنند ، پهنای باند آن مرکز و .. دارد.
من رشت نیستم ، اینجا سرعت ثابت و واقعیه :n22:نقل قول:
کدوم شهر هستین ؟نقل قول:
با سلام
دوستان بنده فعلا از خط مرکز 8 مخابرات استفاده میکنم و از اندیشه سرویس نامحدود 256 گرفتم که تا 1024 سرعت داره البته 1024 تا یه حجم مشخصی هست بعد از پایان یافتن این حجم مشخص سرعت میاد رو 256
تا چند روز دیگه دارم منطقه سکونت رو عوض میکنم میام سمت تختی و میخوام از پارس آنلاین همین سرویس رو بگیرم یعنی نامحدود
تو سایتش زده که شرایطی مشابه اندیشه داره یعنی تا یه حجم مشخصی سرعت تضمین شده تا 1024 داره اما بعد از پایان یافتن اون حجم مشخص سرعتش میاد روی سرعت پایه ایی که تو قرار داد هست مثلا 256 یا 128
دوستانی که از پارس آنلاین استفاده میکنند لطفا راهنمایی کنند که آیا واقعا پارس آنلاین مثل اندیشه در سرویس های حجم نامحدود به این سرعت های چند برابری که تبلیغش رو میکنه متعهد هست یا نه؟
چون قبلا از خودشون پرسیده بودم میگفتن رو خط هشت نمیتونیم همچین سرعتی رو پشتیبانی کنیم و اون منطقه پهنای باند کم داریم
حالا اینکه تو منطقه تختی که فک کنم پیش شماره 3 میشه و فرضا هم اگه بگن محدودیت پهنای باند نداریم میتونن سرویس دهی که ادعا میکنن رو ارائه کنند یا خیر؟
ممنون
با سلام
تا حدود 9 ماه پیش به مدت 2 سال از اندیشه سرویس میگرفتم، نسبتا راضی بودم، الآن میخوام دوباره adsl بگیرم ولی اطلاعی دقیقی از وضعیت شرکتا در حال حاظر ندارم
دانلود شبانه زیادی ندارم ( ماهی 3-4 بار بخوام دانلود بزارم ) در حد همون وب گردی و دانلود معمولی ولی حوصله قطی اینترنت ندارم
اندیشه تو مرکز 2 داشتم خوب بود ولی الآن برای مراکز 4 و 5 اینترنت میخوام، بنظرتون همون اندیشه خوبه یا نه؟ از نظر فیبر نوری و این مسائل که مشکلی نیست؟
سلام
بچه های مخابرات اونایی که یه ساله دارین سرعتتون کم شده؟
من 2مگ دارم سرعتم تقریبا نصف شده
خبریه ه من در جریان نیستم؟
تالش هشتپرنقل قول:
ديشب دانلود شبانه ١ گيگ كمتر دانلود كردنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
آره .معلوم نیست دوباره دارن چه جانی می کنن. دو شبه از 1 تا 4 صبح فاجعه هست. دو مگ دارم تا 60 کیلو میره با نوسان فجیعنقل قول:
بعد دوباره میره رو حالت عادی. عمدیه دوباره:n21: