آشنای اول دارم
2 مگ با ترافیک 2 گیگ
سرویس هم 1 ساله هست !
الان ساعت رایگانش چطوره ؟؟
از کی هست
یه جا زده 3 تا 8
یکی میگه همون سابق 1 تا 7 !!
Printable View
آشنای اول دارم
2 مگ با ترافیک 2 گیگ
سرویس هم 1 ساله هست !
الان ساعت رایگانش چطوره ؟؟
از کی هست
یه جا زده 3 تا 8
یکی میگه همون سابق 1 تا 7 !!
اگه از نیمه دوم فروردین به بعد گرفته باشین 3 تا 8.ولی اگه قبلش قرارداد بسته باشین 1 تا 7نقل قول:
این که آشغال بازی هست یعنی چی ؟شما مطمعنی سرعتت میاد زیر سرعت قرارداد ؟نقل قول:
دقیقا لباس پوشیده بودم برم قرارداد بنویسم حالا دوباره موندم چیکار کنم
256 ارزش نداره که
آقا خدا خیرت بده نجاتم دادی زنگ زدم شرکت بعد پافشاری من قشنگ گفتن و توضیح دادن بعد تموم شدن حجم برنزی میاد بین 128 تا مثلا 512 که یعنی نابودی
طلاییهاشم ارزش نداره خدایی
من همین اندیشه بمونم بهتره برا اینکه دانلودام واقعا زیاده و اندیشه خیلی آپشناش انعطاف پذیرن
فقط این مشکلات تایم اوت و .....که دوره ای زیاد اتفاق میفته حل میشد دیگه من شخصا مشگل نداشتم
سلام اندیشه شبها ساعت رایگان سرویس 1024 سرعتش چند میشه؟روز چطور؟ من مخابرات دارم میخوام بیام اندیشه چیکار کنم برم یا نه؟
سرعت روزش روی 2.5 مگه ، شبها هم روی همون سرعت اسمی یعنی 1 مگ ! البته بعضی از شبها سرعت شبانه روی همون 2.5 مگ باقی میمونه ولی هیچ حسابی نمیشه روش باز کرد ، احتمالا فقط یه باگ توی سیستمشون باشه که بزودی جلوش رو میگیرن ! :n27: من توی 1 ماه گذشته که این سرویس رو داشتم شبی بین 4 تا 4.8 گیگ دانلود شبانه داشتم ! :n09:نقل قول:
من حجمی دارم ، 115 تا 130 ثابت ، چه روز چه شبنقل قول:
توی روز 130 خیلی کمه که ! الان سرویس 512 هم توی روز سرعتش حداقل 220 کیلو بایته ! تازه اونم توی منطقه 4 که یکی از مزخرفترین مناطق مخابراتیه رشته ! :n27:نقل قول:
شما یه سوال از پشتیبانی بکن ، شاید مشکلت از نرم افزار شرکت باشه !
آره واسه منم روزا تا 280 کیلوبایت میره 512 اندیشه با IDM
یه زنگ بزن نویز خطو چک کنن
دقیقا مثل آسیاتک هستنقل قول:
بعد از اینکه حجم تموم بشه شیر 1/4 یا 1/6 یا 1/8 میشه
یعنی یه سرویس 512 به 4 تا 8 نفر داده میشه
شما در بهترین حالت میتونی همون 512 رو بگیری به شرطی که اون 4 یا 8 نفر دیگه نباشن که تقریبا غیر ممکنه ، البته ممکنه بعضی وقتا بشه 13 بدری شب عیدی :n09:
فقط آسیاک یه خوبی داره سرعت از 2/3 مگ شرع نمیشه تقسیم بر تعداد روز میشه ، روزانه سرعت تا یه حجمی بالاست مثل کاری که اندیشه تقلید کرده
دوستان سلام، آشنای اول مرکز 3 مشکل سرعت و نویز بالا دارید شما هم ؟!