اخه الان زنگ زدم میگن سرعت آپلود ذوب 512 هست بیشترم نمیشه
بعد میگه خطم بیشتر از سرویس کولاک یا همون 4 مگ رو جواب نمیده. راهی داره من DATA RATE را زیاد کنم؟:n36:
Printable View
اخه الان زنگ زدم میگن سرعت آپلود ذوب 512 هست بیشترم نمیشه
بعد میگه خطم بیشتر از سرویس کولاک یا همون 4 مگ رو جواب نمیده. راهی داره من DATA RATE را زیاد کنم؟:n36:
SNR Down 15.0 dB SNR Up 19.0 dB Line Attenuation Down 47.0 dB Line Attenuation Up 31.5 dB Path Mode Interleaved Data Rate Down 2208 kbps Data Rate Up 512 kbps MAX Rate Down 4768 kbps MAX Rate Up 1100 kbps POWER Down 18.0 dbm POWER Up 12.0 dbm
دوستان رو این خط میشه سرویس 10مگ رو گرفت ؟
الان مخابرات هستم و رو 2مگ بستن و تا 250کیلو راحت میده ...
سرویس 10 که اصلا همون 2 مگ بگیری روی 3 یا 4 ببندن برات شاید بدون مشکل استفاده کنینقل قول:
یعنی مشکل داره برا بالاتر ؟
کیفیت خط شما یا هموم SNR پایین هستنقل قول:
و هم اکنون خط شما روی 5 مگابیت بسته شده و اگر بیشتر باز بشه دچار قطعی بسیار خواهید شد
هم اکنون هم به احتمال زیاد قطعی دارید
بله.نویز اجازه نمیده ریت خط بالاتر بره...البته تا 3مگ یا 4مگ شاید بدون قطعی بتونید استفاده کنید.نقل قول:
این کیفیت خط به چی بستگی داره دقیقا؟
تا دیروز نزدیک 7 گیگ حجم داشتم که امشب یهو دیدم صفحه اتمام حجم اومد بالا .
رفتم تو ریز مصرف دیدم که در یک اقدام خودجوش برداشته نزدیک 7 گیگ رو تو مصرف غیر رایگان امروزم اورده و تا مگ اخر رو خالی کرده .
زنگ زدم پشتیبانی گفتش از ریزمصرف پنل اسیاتک و لاگ du meter عکس بگیر ایمیل کن .
منم اسکرینشات گرفتم و به ادرسی که داد ایمیل کردم .
امیدوارم فقط محض اینکه منو از سر باز کرده باشه نبوده باشه و پیگیری کنن و حجمم رو برگردونن .
الکی مجبور شدم پول بدم پای حجم اضافه تا دوباره بیام نت .
کیفیت خط شما خوبه ولی کیفیت DSLAM های مخابرات خوب نیست و اکثر از نوع FIBERHOME هستننقل قول:
به اسیاتک منتقل کنید خطون رو تا 8 فکر میکنم بتونید دریافت کنید با اسیاتک چون تجهیزاتش با کیفیت تر و قوی تر هستن
اکثرا با تغییر سیمکشی داخلی درست میشهنقل قول:
چک کنید سیم تلفن نزدیک برق نباشه
اگر هم میخواین مطمئن بشید که با تعویض کابل تلفن مشکل حل میشه یا نه مودم رو ببرید اولین جایی که خط رو تحویل میگیرید و SNR و RATE رو چک کنید هر که اعدادش بزرگتر باشه کیفیت خط بهتره
موفق باشید
درصورت داشتن سوال دیگر از سیستم تیکت در سایت استفاده کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]