با سلام.
به نظر شما برای گیمینگ یه pc با مشخصات گرافیکی بالا بهتره یا یه x360 ؟
به نظرتون کدوم ایکس360 را بخرم بهتره؟
الان قیمت های روزشون چنده؟
نمیخام عین ps ها همش cd رام یا dvd رامش خراب بشه.ایکس360 که اینطور نیس؟
با سلام.
به نظر شما برای گیمینگ یه pc با مشخصات گرافیکی بالا بهتره یا یه x360 ؟
به نظرتون کدوم ایکس360 را بخرم بهتره؟
الان قیمت های روزشون چنده؟
نمیخام عین ps ها همش cd رام یا dvd رامش خراب بشه.ایکس360 که اینطور نیس؟
نه اینجور نیست!نقل قول:
بازیهایی که قفل یا دراصطلاح region locked در ریجن NTSC شده باشن، رو کنسول های PAL اجرا نمیشن.
1:در حالت کلی قطعا یه PC با مشخصات بالا برای بازی خیلی بهتر از یک کنسوله! مخصوصا با این شرایط قیمت کنونی! اما بعضی وقتها بازی های PC برای درست اجرا شدن روی سیستمتون اینقدر شما رو اذیت میکنه که از هرچی بازیه سیر میشین! ولی کنسول دیگه این دردسر های مسخره از جمله کرک و ... رو نداره.نقل قول:
2:فعلا هیچ کدوم! اون دو مدل قدیمی که به لطف فروشنده های با خدا قیمتش سر به فلک کشیده! اون اسلیم هم که هنوز درست درمون ه ک نشده! بهترین کار صبر کردنه تا حداقل با ه ک به دردبخور اسلیم شرایط و قیمت ها برای خرید بهتر بشن!
3 : به تاپیک مربوطه مراجعه کنید :
4 : کنسولتون اگه هارد داشته باشه بازی هارو میتونین روی هارد نصب کنید و برای اجراشون (به جز هنگام ورود به بازی) درایو کنسول هیچ گونه فعالیتی نمیکنه و بازی کاملا از روی هارد اجرا میشه.کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=333413&page=165
دیلیت شود!:31:
والا ما تا حالا فقط بازیه J نخریدیمنقل قول:
بازیای من یکی درمیون NTSC و PAL هست
میتونین خودتون تست کنین
با عرض سلام خدمت اساتید.واسه ایکس باکس من یه مشکلی پیش اومده میخواستم نظرتونو بدونم.موقع خرید کنسول ام چندبار از فروشنده راجب نسخه هکش پرسیدم اونم تاکید کرد lt+ و بازی AC:BH هم توش گذاشت و بازی اجرا شد.من حتی با کنسول COD:BO هم تموم کردم.بعد به لایو وصل شدم و کنسول تو دو مرحله خودشو اپدیت کرد.درضمن قبل اپدیت قسمت کینکت تو داشبوردم وجود داشت.تمام مدت ام تو لایو فقط medal بازی میکردم که از stealth بودنش 100% مطمئنم.حالا الان که میخوام AC:BH بازی کنم ارور the disk is unreadable میده.این مشکل واسه COD:BO و HALO:REACH هم هست.چنتا سوال
نسخه -- دستگاهم چیه؟برای حل این مشکل چیکار کنم؟الان تو لایو فلگ شدم و دیگه نمیتونم برم؟
من احتمال میدم طرف(فروشنده) با 2 تا آپدیت نرم افزاری کاری کرده که AC:BH و بخونهنقل قول:
و در اصل از LT+ خبری نبوده
سلام دوست عزیزنقل قول:
1- پی سی با مشخصات گرافیکی بالا نسبت به ایکس باکس خیلی بازی رو راحت تر اجرا میکنه اما مشکل اینجاست شما اگه پی سی بگیرید باید قید خیلی از بازی های محبوب دنیا رو بزنید چون هیچ وقت برای پی سی نمیان مثل هیلو و گیرز آف وار و همینطور خدای جنگ
2-ایکس باکس های الایت خیلی خوبه
3-قیمت ایکس باکس الان خیلی بالاست مثلا ایکس باکس الایت 120 گیگابایتی 450 تومن هست.
4-تا حالا همچین موردی رو ندیدم .
موفق باشید
من نگفتم خدایی نکرده شما دروغ میگین!:31:نقل قول:
بله حق با شماست اما ...
در پست قبلی گفتم که اگه بازی region locked به هیچ وجه روی ریجن یا ریجن های دیگه اجرا نمیشه!
به عنوان مثال Burnout: Paradise دارای region locked هست. یعنی نسخه NTSC-U/C بازی روی کنسول های ریجن NTSC-J و PAL اجرا نمیشه!
اون بازی که شما میگید ریجنش NTSC بوده وروی کنسول PAL شما اجرا شده region locked نبوده! ازین دسته بازی ها زیاده.
برای اطلاع از تعدادی از این گونه بازی ها به لینک زیر میتونین مراجعه کنید.
کد:http://www.play-asia.com/paOS-00-3-xbox360_compatibility_guide-49-en-84-5.html
سلام دوستان
میخواستم بدونم فرق Elite با S توی چی هست؟
میخوام بخرم شنیدم که S هنوز بطور کامل هــــــــــک نشده ، Elite کامل هــــــک شده؟
بازی هایی که میاد توی تمامی ورژن های ایکس باکس مشترکه؟ فرقی نداره؟
من علاقه ای به بازی لایو ندارم ، Elite برای من مناسبه؟
میشه بازی ها رو توی هارد ایکس باکس کپی کرد بطوری که نیازی به دیسک بازی نباشه؟
ایکس باکس wi-fi ساپورت میکنه؟
بازی هایی مثل hot pursuit رو میشه با کینکت بازی کرد؟ یا حتما دسته نیاز هست؟
((اگه سوالات زیادی بیسیک بودن میبخشید ، اولین بارمه میام تو انجمن کنسول ها :دی))
سری Slim اواخر سال 2010 اومده و سخت افزار نسبتا جدیدتری نسبت فت یا همون الیت داره...........نقل قول:
بله فعلا فقط یکی از درایو های اسلیم ه.ک شده که اونم دیگه تولید نمیشه...بله تمام بازیها در فت و اسلیم جرا میشن.......
آره الیت خوبه چون یه هارد 120 گیگی هم داره.....
خیر دیسک بازی در زمان ران کردن بازی باید توی دستگاه باشه.......
سری اسلیم وای-فای سر خوده:31:اما برای سری اسلیم باید سخت افزار جدا بخرید.....
خیر hot pursuit رو نمیشه با کینکت بازی کرد.........