باند 2600 یا 1800؟نقل قول:
D-100 ایرانسلنقل قول:
Printable View
باند 2600 یا 1800؟نقل قول:
D-100 ایرانسلنقل قول:
قتوشاپه؟نقل قول:
واقعااا اینجوریه؟
از شانس بد درست محله ما تحت پوشش 4g نیست
ندش بزنن
من دقیق نمیدونم چقدر فرمایش دوستمون Ak313 در مورد 16 بودن انتهای Cell ID در باند 2600 میتونه درست باشه اما
شاخص Cell ID به دو صورت decimal و hexadecimal نمایش داده میشه، که در مودم شما به صورت اول و در مودم 3372 به صورت دوم نمایش داده میشه
اتفاقا با تبدیل سل آی دی 36178454 به 2280a16 میرسیم که دقیقا عبارت 16، عبارا انتهایی اش هست
برای من (همدان) هم این موضوع صدق میکنه تا جایی که دیدم
برای تبدیل میتونین از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید
نقل قول:
من دقیق نمیدونم چقدر فرمایش دوستمون Ak313 در مورد 16 بودن انتهای Cell ID در باند 2600 میتونه درست باشه اما
شاخص Cell ID به دو صورت decimal و hexadecimal نمایش داده میشه، که در مودم شما به صورت اول و در مودم 3372 به صورت دوم نمایش داده میشه
اتفاقا با تبدیل سل آی دی 36178454 به 2280a16 میرسیم که دقیقا عبارت 16، عبارا انتهایی اش هست
برای من (همدان) هم این موضوع صدق میکنه تا جایی که دیدم
برای تبدیل میتونین از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید
سلام
دوستان من وقتی میخوام توی برنامه ایرانسل من یه کاربر جدید بسازم،شماره رو که وارد میکنم و ارسال میزنم بعدش یه Error میاد مینویسه
محتوایی معتبری برای نمایش یافت نشد.
باید چیکارکنم؟چرا این جوری میشه؟؟
در ضمن سیم کارتمم فعال هستش....
ویرایش:نقل قول:
پس معلومه با فرکانس 2600 اپلودهای بالاتر هم میشه گرفت
با فرکانس 1800 بالاترین اپلود ها حدود 23 مگ بود
سایت جالبیه. تا حالا تونستی با مشخصاتی که می خواد جای دکلی رو پیدا کنید؟نقل قول:
من نتونستم
mcc برای ایران 432 { کد کشور موبایل mobile country code)
و mnc برای ایرانسل 35 هست ( کد شبکه موبایل mobile network code )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره اینطور شده. قبلا 4g برا منم 10-12 مگ سرعت میداد ولی الان 40 مگ دانلود میکنم. ایرانسل پیشرفتش واقعا خوبهنقل قول:
این هم تست 4جی اصفهان ..
سرور داخلی هم بیشتر از 6 مگابیت نداد
دانشگاه اصفهان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]