من ADSL 256 گرفتم با محدوديت 3 گيگابايت، الان با IDM كه ميخوام دانلود كنم، سرعت دانلودم روي 20-15 ميچرخه ! در صورتي كه ADSL 128 بايد سرعتش روي 15 بچرخه ! براي من بايد روي 30 kb/s بچرخه ! درسته ؟
شكايت كنم يا فقط زنگ بزنم كافيه ؟
Printable View
من ADSL 256 گرفتم با محدوديت 3 گيگابايت، الان با IDM كه ميخوام دانلود كنم، سرعت دانلودم روي 20-15 ميچرخه ! در صورتي كه ADSL 128 بايد سرعتش روي 15 بچرخه ! براي من بايد روي 30 kb/s بچرخه ! درسته ؟
شكايت كنم يا فقط زنگ بزنم كافيه ؟
آقامن دوستم میخواد یه مودم وایرلس بگیره من بهش ASUS 604g رو پیشنهاد دادم. بنظرتون خوبه، الان شاتل رو چی بیشتر را میده ؟
ممنونم .
قبلا که 60 بود شاید جدیدا سرعت ها رو کم کردن:41:نقل قول:
نه این مدل ها قدیمی شده. من که فقط Linksys رو پیشنهاد میکنم.1خورده پول بیشتر میدی ولی میدونی چیچی گرفتی. با شاتل و .... هم 101% سازگاره. بپا مودم پوکیده هاشونو نندازن به دوستتون.نقل قول:
------------
در مورد سرعت 2مگ هم آقایون اعلام کنم که 1ماه اول فقط حال میکنید بعدش دیگه بدبختی ها شروع میشه!
من تا7گیگ هم دان داشتم ولی الان از4 بیشتر نمیشه :41:
256 رو اگه تقسيم بر هشت بكنيم حاصل ميشه 32 ، پس سرعت دانلود بايد حداقل 32 kb/s باشه، 60 كه براي ADSL 512 بايد باشه !نقل قول:
قبلا که 60 بود شاید جدیدا سرعت ها رو کم کردن
ميشه بهتر توضيح بدين ؟ كم كم دارم گيج ميشم !
تو تنظیمات مودم ببینید داون استریم چنده؟نقل قول:
از چه سروری دانلود میکنید؟ از دانلود منیجر استفاده میکنین؟
بله از IDM استفاده ميكنم و ظاهرا همين الان ( فكر كنم به خاطر افت كاربران آنلاين باشه ) سرعت دانلودم رسيده به 30 kb/sنقل قول:
معمولا هم از سرور هايي كه فيلم هاي روز دنيا رو ميزارن دانلود ميكنم، سرور ها عالي هستند، مطمئن باشين :46:
داون استریم هم نميدونم چيه ! :31:
و يك سوال ديگه : من وقتي با اپرا ميخوام دانلود كنم، سرعت دانلودم همش روي 10 kb/s هست !! اين ديگه چرا ؟! اونم با ADSL 256 !! :41:
منم قبلا از مسئول فروش نمایندگی اهواز شاتل پرسیدم همینو گفته بود ولی بچه ها بهم گفتن که قبلا فقط شماره سریال و کد کاربری رو میدادیم و اصل کارت رو نمیخواستن منم زنگ زدم ازشون پرسیدم گفتن فقط شماره سریال رو بدی کافیه.نقل قول:
به هر حال ممنون از پاسخت:11:
البته فکر نکنم که اهواز کارت شهر دیگه رو قبول کنه چون که شماره سریال کارت به اسم کاربر ثبت میشه و کد کاربری برای کاربرای اهوازی همه با 611 شروع میشه.
خب حداکثر سرعت عموماً با اپرا قابل دسترس نیست باید از همون IDM استفاده کنی ترجیحا با 16 کانکشن:46:نقل قول:
داون استریم هم چیز خوبیه:دی باید وارد صفحه تنظیمات مودم بشی (برای اینکار داخل آدرس بار مرورگر 192.168.1.1 را وارد کن) بعد 1 جا نوشته داون استریم که جلوش 1 عدده...اون عدد میشه داون استریم شما:46:
حالا سرور را هم معرفی میکردی طوری نبود ما خودی هستیم:31:
من يه جا خوندم كه از 1 كانكشن استفاده كني براي دانلود بهتره :31:نقل قول:
خب حداکثر سرعت عموماً با اپرا قابل دسترس نیست باید از همون IDM استفاده کنی ترجیحا با 16 کانکشن:46:
بعدش هم يكي ديگه پشت سرش گفته بود كه نه 16 تايي بهتره ! آخرش ما هم تصميم گرفتيم كه 8 بزاريم، نه 16 باشه نه 1 :31: حالا جدا 16 تا با يكي چه فرقي ميكنه ؟
به چه دردي ميخوره ؟نقل قول:
داون استریم هم چیز خوبیه:دی باید وارد صفحه تنظیمات مودم بشی (برای اینکار داخل آدرس بار مرورگر 192.168.1.1 را وارد کن) بعد 1 جا نوشته داون استریم که جلوش 1 عدده...اون عدد میشه داون استریم شما:46:
دارم سريال Flash Forward رو دانلود ميكنم ... شما هم از اين سوسول بازيا مگه انجام ميدين كه سرور رو معرفي كنم ؟ :31:نقل قول:
حالا سرور را هم معرفی میکردی طوری نبود ما خودی هستیم:31:
مرسی میلاد جان، فقط مدل خاصی ازش مد نظر داری ؟نقل قول:
نه این مدل ها قدیمی شده. من که فقط Linksys رو پیشنهاد میکنم.
دوستانم اگه مدل یا مارکی میشناسن ممنون میشم لطف کنن .