خط شما برای 10مگ مشکلی نداره.نقل قول:
Printable View
خط شما برای 10مگ مشکلی نداره.نقل قول:
همونطور که دوست عزیزمون گفتن خط شما 10 مگ رومیکشه...نقل قول:
تعرفه هر گیگ حدود 3600 تومان میباشد که هرچه گیگ بیشتری بخری تخفیف بیشتر میدن...این تعرفه رو من چند ماه پیش داشتم بد نبود ولی نیم گیگ خیلی کمه سریع تموم میشه...باید گیگ اضافه بخری و دانلود های حجیمت رو بزاری شبانه...
یادم رفت بگم که سرعت شبانش هم بین 200 کیلو بایت بر ثانیه تا 1.2 مگ برثانیه متغیره
ببخشید با نیم گیگ می خوای یک ماه سر کنی.من ۱۰ گیگ می گیرم در کمتر از دو هفته تمامه بعد تو با نیم گیگ می خوای چه کنی؟ قیدش رو بزن.طرح منصفانه نمی دونم چی هست ولی فکر کنم اسیاتک نداره.نقل قول:
این طرح تازه اضافه شده من زدم...نقل قول:
0.5 گیگ مهم نیست کم بیاره حجم اضافه میخره....
تا الان 3 گیگ اضافه زدم......
ببین من وقتی حجم کم می یارم تغییر سرویس می دم بعد مابه التفاوتش به من حجم می ده.البته خودت باید سرویس هایی رو انتخاب کنی که کمتر باهات در بیاد.نقل قول:
ممنون از راهنماییتون اما به علت سیستم داغونشون اعتمادی بهشون نیست!!!! از طرفی 10 گیگ بعضی وقت ها زیاده...نقل قول:
من تقریبا 3 ماه همین 10 گیگ و گرفتم بعضی وقت ها آخر ماه کم میومد 2 3گیگ اضافه میکردم اما بعضی ماه ها هم واسه خبر خوندن چلچله 3 گیگ میگرفتم بس میشد...
ولی این باهوشا نه به 10 گیگ نه به نیم گیگ!!! وسطشو هم بایستی اضافه کنن....
راجب تغییر سرویس هم حوصله سر و کله زدن با سیستم داغونشون ندارم بطور مثال عید نوروز که 4 گیگ هدیه میداد من چلچله داشتم 8 گیگم اضافه گرفته بودم که جمعا 17 18 گیگ داشتم بعد اومدم تغییر سرویس بدم به شهاب 10 گیگ میخواست هزینه 10 گیگ و حساب کنه!!!!
یعنی ما به و التفاوتش پوکید یه صحنه!!!!!:n02:
دوست عزیز واسه اون پرسیدم شارژ اضافه چندهنقل قول:
من 10 گیگ واسم اضافه میاد میخوام مثلا 3 گیگ بخرم کم اومدم یک گیگ هم آبعدا اضافه کنم
قسمت اصلی سوال من موند
در ساعات رایگان با این شهاب 10 مگ میشه چند گیگ دان کرد تا آخر ماه
خط شما تا 4 مگابیت بسته شده دوست عزیزنقل قول:
Data Rate
:4096 1021 kbps
امام درصورت تمایل با پشتیبانی تماس بگیرید با عنوان مناسب بودن SNR درخواست افزایش RATE خططون تا 10 مگابیت رو بدید
خط من چطور؟
من ار سرویس 10 مگ دارم استفاده میکنمدوتا سوال دیگه
آیا با این خط میتونم درخواست بدمRATE م رو افزایش بدن ؟ چطوری ؟ پولی؟
آیا میتونم درخواست بدم سرعت آپلودم رو هم زیاد کنند؟ پول اضافه می گیرن؟ الان سرعت آپلود 40 - 50 کلیوبایت هست
دانلودت به زور g.dmt شاید 4 بکشه باید ببینی تو چه snr ای مودمت مشکل نداره معمولا 12 به پایین مشکل ساز میشهنقل قول:
آپلودت مشکلی نداره میتونی بگی بالا ببندن پول هم اضافه نمی خواد بدی