قضیه مشکل آپدیت چیه :18: 2.0.12625.0
قضیه مشکل آپدیت چیه :18: 2.0.12625.0
سلامنقل قول:
اینطور که بوش میاد آپدیت جدید ایکس باکس بازی های کپی رو اجرا نمیکنه البته فعلا در حد شایعه است و باید ببینیم حقیقت داره یا نه!
موفق باشید:40:
مگه آپدیت جدید داره میاد ؟
-----------
نگران ه-ک و کپی و این حرفا نباشید ، مایکروسافت از نظر امنیت بوقه !!
به نقل از میلاد : ویستا در شکم مادرش ه-ک شد
اگر بوقه این اسلیم هارو -- کنید ( نرم افزاری ) تا به کارمون برسیم :31: :8:نقل قول:
چقدر کم حوصله ای اگر می خوای دستگات نابود بشه حول حولی بازی در بیاری خدایی نکرده ممکنه داغونش کنینقل قول:
این ماجرا که بهت می گم ربطی به ایکس باکس نداره ولی :
یادش به خیر پی اس پی یه سایت نامرد خبر -- شدن فریمور 5.50 رو برای نیمه کپی ها داد من هم حول حولی دانلود کردم اومد اجرا کنم شانی که اوردم یه سری رفتم انجمن قدیمی که الان پوکیده (مای پی اس پی) گفتم بچه های انجمن گفتن این خبر دروغ اگر فریمور رو نصب می کردم پی اس پیم نابود می شد :31:
سعی کن صبر کنی تا کاملا ه-ک بشه حالا نرم افزاری یا سخت افزاری
برنامه 90 پست:
(یه روانشناسی همیشه می گفت داخل کار هات پنج یا ده دقیقه صبر کن این صبر کردن باعث می شه به کاری که می خوای بکنی به طور نا خود آگاه (از زور بی کاری:31:) فکر کنی )
یا علی گفتیم دست به قلم شدیم:31:
دوستان من هر کاری می کنم بخش آنلاین دستگاه وصل نمی شه همش پیغام می ده باید به بخشی از سایت فلا برید باید چی کار کنم بخش راه نمایی کجا هست.
(از این سه پیغام ناراحت نشین آخه انجمن ساعت 2 شروع به قاطی کردن می کنه هی قطع می شد هی وصل)
دوستان من الان فلش 8 گیگ به دستگاه وصل کردم ولی فقط شش گیگ و نهصد مگابایتش وصل شد چرا؟:13:
دوستان بازی رو باید کجای فلش کپی کنی؟
چرا عزیز من میخونه pal و ntcs خالی یکی هستن:31:کد:ما که ندیدیم PAL باشه NTSC بخونه !
ولی ntsc j قضیش فرق میکنه
یه چیزیو نمیدونید اول مطمعن شید بعد بگید که نمیشه(با احترام)
نقل قول:شما فلشو یه بار فرمت کن احتمالا یه چند صد مگی بیشتر شه (fat32)نقل قول:
بازی رو نباید جایی کپی کنی
دیسک رو که میزاری روی عکس بازی Y رو بزن بعد گزینه INSTALL GAME رو میبینی
به دل نگیر BAW :31:نقل قول:
دوست عزیز پرسیدن عیب نیست نپرسیدن عیب هست