دوستان تمام صحبت های دیشبم را تکذیب می کنم!
لطفا با دقت این پست را بخونید تا دچار ضرر و اعصاب خردی نشید:
دیشب تو پنل تخفیف دار های fair و نامحدود اای ترافیک داخلی unlimited موجود بود در پنل کاربریم و انتخاب هم کردم و پرداخت انجام شد صبح دیدم نتم قطع شده تماس گرفتم با پشتیبانی گفتن این شامل مشترکین جدید می شده نه شما! و باید ما به تفاوت را پرداخت کنید برای fair
پس به هیچ عنوان پیشنهاد های ویژه تخفیف دار را انتخاب نکنید چون الام من نه سرویس دارم و پولمو در حال حاضر!
حضوری رفتم شرکت و پیگیر مسئله شدم اگر خدا خواست و پولمو تونستم ازشون بگیرم کل داستان و اتفاقاتی که برام افتاد را براتون شرح میدم تا تجربه بشه براتون مثل من اعصابتون خرد نشه.
"در حال حاضر دو نکته را در باره شاتل در نظر داشته باشید
۱-سرویس نامحدوو داخلی چهارگیگ در ماه که می گفتیم مناسب کم مصرف هاست برای مشترکین فعلی وجود خارجی نداره و فقط جدید ها می تونن بگیرن, fair تخفیف دار هم برای مشترکین فعلی وجود نداره و اصلا روش حساب نکنید
۲-الان حجم های چهار مگ و هشت مگ و شانزده مگ را بالا بردند و ممکنه احساس کنید به صرفه هست بگیرید ولی در نظر بگیرید مصرف ۸۰ گیگ در ماه برای مثال برای fair4mb مقدار نسبتا زیادی هست و هزینه ای حدود ۴۴۰۰۰ تومان برای شما داره که در ماه های آتی ممکنه توانایی ادامه پرداختش را نداشته باشید یا اصلا نخواین برای اینترنت اینقدر ها هزینه کنید اگر این سه سرویس را گرفتید و بعد پرداختش براتون سنگین باشه احتمال ۹۰ درصد بخواین سرویس های سه مگ یا دو مگ را بگیرید با جمله "سیستم اجازه پایین اومدن تو سرویس هارو نمیده" مواجه خواهید شد پس چه مشترکین جدید و چه قبلی ها طمع تخفیف یا حجم های بالا نداشته باشید و از سرویس های پایین تر شروع کنید به گرفتن اگر دیدید مصرف بالاتره ماه های بعد برید بالاتر. شاتل مثل بقیه شرکت ها پنل منعطفی نداره و شما گیر میفتید تو سیکل باطل بالا رفتن و هزینه بیشتر کردن. دوستان قدیمی یادشون هست این داستان تو سرویس های Art هم وجود داشت میومدی Art1 می گرفتی محدودت می کردن می گفتن اگر می خوای از محدودیت بیای بیرون Art2 بگیر Art3 بگیر الی آخر چشم باز می کردی می دید Art 5 شدی! و کلی ماهانه داری هزینه می کنی
امیدوارم با دقت بخونید سوالی داشتید در خدمتم.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk