محدود یعنی شبانه رایگان نداره؟نقل قول:
Printable View
محدود یعنی شبانه رایگان نداره؟نقل قول:
ایشون 6 ماهه دارن. پس شبانه رایگان داره.نقل قول:
سرویس های 6 ماه به بالا رایگان دارن.
الان سرعتا واقعی برای نا محدودا اعمال شده یا برای همهی سرویس ها؟
ای بابا هر چی پیام میدم به گه سگ میکشونمشون اصلا جواب نمیدن بیشرفا حسابی ریدن :n10:
برین فحش بدین خیلی حال میده میخونن ولی چون اینقدر ریدن جواب نمیدن:n09:
پنل من که شده دفتر مشق.نقل قول:
به هیچ کدومون جواب هم نمیدن که هیچ حتی حذف هم نمیکنن یکم خلوت شه.:n02:
برای همه همینه.پسر عمم 256 محدود داره هم سرعت دانلودش 30 کیلوبایته.برای ما هم نامحدود داریم همینه:n21:
اگر اینطور باشه که فایده ای نداره ! پس هنوز معلوم نیست دارن چیکار میکنن ! شایدم سرعت ها برگرده با روال سابق . چون اگر واقعا سرعت ها رو واقعی کردن ، نباید سرعت محدود 256 با نامحدود 256 یکی باشه !نقل قول:
اینا هم که مارو گیر آوردن....لاصب ی لینک میذارم دانلود دیگه وی گردی نمیشه کرد....نقل قول:
ping هم که بالای 500 هست...باورکنید مدیریت سرعت واسه اینا کاری نداره....یا واقعا اندازه ی ..... حالیشون نیست یا اینکه واقعا مارو......فرض کردن
ادم هر کاری میکنه نمیتونه پیش بینی کنه که اینا میخوان چیکار کنن.
اخه 128 نامحدود رو بردین بالا ولی بقیه رو چرا نه؟؟فقط یکی از دوستان این تایپیک 1 مگ داره که سرعتش تا 220 میره.
اکثرا سرعتشون مثل همون قبله.
البته من خودم 128 نامحدود دارم تا 70 بهم سرعت میده.درسته برای دانلود یه فیلم سیستم باید چند ساعت روشن باشه ولی باز خدارو شکر میکنم.
حقمونو که نمیتونیم بگیریم به جاش باید خدارو شکر کنیم که همینم ازمون نگرفتن.
سلام
منم یه 256 یک ماه نامحدود دارم که سرعت بیشتر از 32 نمی شه:n24: . 2 ماه پیش با همین سرویس صبح که می شد ، سرعت 365 میشد .فوق العاده بود .
فکر کنم الان دارن جبران اون موقع ها رو می کنن:n08:
ما تو روستا هستیم ، جز مخابرات کس دیگه ای نیست و گرنه حتما شاتل می گرفتم ،هرچند گرونه ولی اعصابمون ارومه!!!!
دوستان اشتباه نشه من 6 ماهه ندارم 1 ماهه 1 مگ حجمی دارم
128 داشتم 8 بود حجمی شکایت کردم اومدن برسی کردن دیدن هیچ کاری ازشون بر نمیاد گزارش دادن فردا 1 مگ خریدم سرعتم 70 بود پس فردا شد 220 تا الان امروز هم که رضایت نامه گرفتند
یکی از دوستام 256 یکساله داره امروز باهاش صحبت کردم گفت عالی شده گفتم خوب چند گفت 100 تا میره خندم گرفت گفتم اون موقعی که 480 بود اینطوری نمگفتین حالا مخابرات اومده یماه سرعت پایین داده یعدفعه یکم برده بالا خوشحال شدین گفتکه از 70 که بهتره
سلامنقل قول:
میشه متن شکایت و واسم بفرستی ببینم چی گفتی که کار ساز بوده. اگه میشه پ خ بده یا اپلود کن یا هر جور دیگه که امکان داره.
یه سوال ، stm چیه؟
بچه ها یه سوال کسی خبر تداره از این خبر که دارن نظم و ترتیب میدن واقعیت داره ....
من فکر میکنم دارن یه کارایی میکنن ولی این که نظم و ترتیب پیدا کنه بعید و سخت به نظر میرسه.! :n02:نقل قول:
سیستمشون مثل خونه ایه که خریدی ، نه می تونی تعمیرش کنی ، نه می تونی بفروشی ، نه میتونی خرابش کنی ،فقط باید وصله بچسیونی تا همینی که هست بمونه.!:n02:
ولی خداییش اگه اون دوران خوشو فراموش کنیم همین سرویس فعلی رو هیچ ISP نمیده. 512 نامحدود همه جا 70 تومنه. اینجا به اسم 1 مگ ولی 45 تومن.!
امیدواریم حداقل سرعتای واقعی رو بدن.:n01:
stm همون پهنای بانده که هر یک stm 155مگابیت هست که 4تا خریدن ولی یکیشو آزاد کردننقل قول:
من اصلا اداری ننوشتم و گفتم که سرعت سرویسم 8 هست حجمی هم داشتم و گفتم که تو قسمت خردی مخابرات فقط نامحدود نوشته 1.8 و هیچ شرکتی هم8 نمیده و گفتم سرعتم زیر 1 هست
که اومدن دیدن 8 هست خودشون تعجب کردن که سرعتت چقدر کمه
خوب شما تو پنل شکایت نوشتید یا جای دیگه ؟؟؟نقل قول:
سازمان رادیویینقل قول:
عجب آدمایی هستن زنگ میزنم پشتیبانی میگه تا دو سه روز دیگه سرعت ها عادی میشه الان 2 هفتس داره عادی میشه...
یک ماه 128 داشتم سرعت بزور تا 5 کیلوبایت میرسید... امروز هم که از دوستم که 256 یکساله داره پرسیدم میگه سرعت 150 کیلوبایته..!!!!
یعنی الان میخوان سرعت نامحدود رو واقعی کنن؟!
خدا کنه اینطور نباشه :n28:... چون پارسال تابستون هم دقیقا همچین افت سرعتی پیش اومد و حدود یک ماه ادامه داشت...
من یکساله 256 محدود دارم سرعتم 80 سرعتش 150 باز خوبه.نقل قول:
واقعا ظلمه.منی که 1 ساله 256 محدود دارم سرعتم 80 ئه و اونی که نامحدود 128 داره سرعتش 70 ئه.
ممکنه به بعضیا بر بخوره ولی حقیقته.
سلام .
الان سرعت 128 نامحدود از 256 نامحدود بیشتر شده دوستان ؟ ( من 256 دارم سرعتم 32 هست . ولی اینطور که دوستان میگن ظاهرا سرعت 128 بالاتر شده ! برای همه شهر ها اینطور شده ؟ )
به جای اینکه بخوای حسرت دیگران رو بخوری یا سرعت گدایی کنی یا ...نقل قول:
صدای اعتراضتو ببر بالا زودتر جواب میگیری:n25:
بله همه مازندارن همین طورهنقل قول:
فقط مشخص نیست ایا 128 برای مدت طولانی سرعت دانلود 70 رو داره یا نه !
این چه وضع آخه
من 256 نامحدود دارم یکی هم محدود 4 گیگ
سرعت حدود 300 بود
الان شده 30
این همونی که گفتی تو بابل هم نماینده داره؟ سایتی چیزی داره؟نقل قول:
سلام،آره عصر انتقال داده ها، 4 ساعت هم دانلود رایگان داره از 3 تا 7 صبحنقل قول:
سایتی چیزی نداره؟ نمی دونی نماینده اش تو بابل کجاست یه سر بزنیم؟نقل قول:
نقل قول:
مازندران بابل فکر پرداز شمال 0111-2271469 نوشهر + چالوس+ فکرپرداز شمال 0191-2226880
دان استریمتون چند است ؟نقل قول:
6 مگ بود از همون اولنقل قول:
کدوم تعرفه رو دارین؟ 2مگ یا 1 مگ؟نقل قول:
اول که مجانی هستش،یک اکانت تست رایگان با حچم 1 گیگ به من دادندنقل قول:
نت چراااااااااااا پشت هم قطع ميشه!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟:n29:
کسی 1مگ نامحدود داره؟ سرعتش چنده؟
خوب این شیرینی نت مخابراته دیگه :n23: دزدی هم حد و حسابی داره شرم هم نمبکنننقل قول:
شما کدوم تعرفه گرفتی؟نقل قول:
128 نامحدود 70 کیلو بایت اونوقت 256 , 32 . شما باشین کدوم سروریس رو انتخاب میکنید؟!
:n13:
اکانت تست رایگان که از همون اول رو 6 مگ بودنقل قول: