يعني دان استريمتو زياد كردن؟ اگه رو 2مگ باشه كه غير ممكنه 316تا بدهنقل قول:
Printable View
يعني دان استريمتو زياد كردن؟ اگه رو 2مگ باشه كه غير ممكنه 316تا بدهنقل قول:
برا من كه خيلي بد شده اصلاspeedtest ديگه باز نميشهنقل قول:
دان استریمم همون 2048 زیادش نکردن ، اما سرعت واقعا خوب شده ، خود پشتیبانی هم گفته یود اوایل هفته مشکل پهنای باندمون برطرف میشه .نقل قول:
چند روزه واسه من سرعت خوب شده ( خوب = 1.85 )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب مثل اینکه اینجا فقط من سرعتم خراب شده به نظرتون دلیلش چیه؟:n13:speedtest هم دیگه تایم اوت میدهنقل قول:
نمیدونم شاید از گیت وی باشه :n27:نقل قول:
آخه همین یکم پیش افتادم روی یه گیت وی پینگش 1280 بود :n21:
ولی الان دیگه پینگم 120~150 هست
خدا خیری بده این شرکت idm رو که 32 کانکشنش کرد وگرنه اینقدر وضع نتمون خرابه که اگه 32 کانکشن نبود نمیتونستیم چیزی دانلود کنیم:n21:نقل قول:
مثل این که اکثر دوستان مشکلشون برطرف شده، مال منم دیگه تا ساعت 1 سرعت زیر 100 کیلوبایت نمیاد ( قبلنا از 10 صبح تا فرداش ساعت 5 صبح میرفت زیر 50 کیلوبایت )
امیدوارم درست شه به زودی ...
سرویس شما چیه ؟؟نقل قول:
نظرتون درمورد یک مگ نامحدود مخابرات چیه؟سرعتش چجوره؟مثل پارس آنلاین محدودیت دانلود که نداره؟ فردا میخوام برم بگیرم.
اگه کسی داره این سرویس رو لطف کنه یه تست هم بزاره.
سلام
الان كدوم گيت وي سرعت و پينگ بهتري ميده؟
2 مگ محدود 8 گیگنقل قول:
دوستان، من الان یک هفته نشده 8 گیگ این ماهم تموم شده، شده واسه کسی پیش اومده باشه ؟
یا که بگردم ببینم کجا اینترنت نشتی پیدا کرده ؟
با وب گردی و استفاده زیاد از فیل شکن از این هم زودتر می تونه تموم شهنقل قول:
حواست به امار مصرفت باشه هم بد نیست یه برنامه مانیتورینگ پهنای باند نصب کن
دوستان الان بخوام تخلیه کنم چند روز طول میکشه؟
دوستان من از مخابرات سرویس 256 نامحدود گرفتم (ضحی کیش) الانم سرعت دانلودم از 10 بالا نمیره تایم اوتها زیاد شده قطعی و نوسان داره و همچنین صدای نویز روی خط میشنوم اسپلیتر و تمام کابلا رو عوض کردم و ویندوز عوض کردم و همه چیزایییییی که لازم بود رو انجام دادم ولی هنوز داغونهههه معلومه با افزایش پهنای باند کشور سرعت کم و نوسان و قطعی ها بیشتر شده از 2020 هم خسته شدم و معلومه درست بشو نیس:41:
تمام اشتراکهای نامحدود همه سرویس دهنده ای همینه برادر مننقل قول:
اگه ترافیک محدود داشته باشید سرعتتون چند برابر خواهد بود
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
خبر خوش : مخابرات قراره از نیمه دوم این ماهی که داره میاد اراپه خدمات برای کلیه شرکت ها روی کافو نوری رو آزاد کنه
منبع : پشتیبانی پاس ماناماد و پارس آنلاین - میتونید زنگ بزنید بپرسید
یعنی اونایی که فیبر نوری هستند مثلا میتونن از شاتل یا صبانت بگیرن درسته ؟نقل قول:
اعلام وضعیت کنید پینگتون چطوره ؟
این واسه من :n04::n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای منم پینگ رفته بالا حتی از سرورهای های داخلینقل قول:
نمی دونم مشکل از کجاست!
دقیقا / میتونید زنگ بزنید ماناماد بپرسید /نقل قول:
خبر خوش : مخابرات قراره از نیمه دوم این ماهی که داره میاد اراپه خدمات برای کلیه شرکت ها روی کافو نوری رو آزاد کنه
منبع : پشتیبانی پاس ماناماد و پارس آنلاین - میتونید زنگ بزنید بپرسید
پینگ چرا تخیلی شده ؟؟؟ 1700 !!!!
منم که وایرلس دارم پینگ افتضاح شده
نقل قول:
از چه شرکتی دارید ؟
مثل اینکه سراسریه
رفاتکنقل قول:
مثل اینکه
سلام
دوستان بحث های غیر از مخابرات خوزستان رو در تاپیک استان خوزستان انجام بدید.
با تشکر از همه دوستان
موفق باشید
این خبر سرویس دهی روی کافو نوری برای همه شرکت ها اگر واقعیت داشته باشه واقعا عالیه . البته جسارت به ایمان جان نباشه چون اینا زیاد حرف الکی میزنن :n01: چون من خطم فیبر نوری ولی از ماناماد هم نتونستم سرویس بگیرم !!! من خودم 2 شنبه زنگ میزنم ببینم چه خبر. دوستان دیگه هم لطف کنن زنگ بزنن :n12:
حالا ما كه درخواست داديم و خطمون فيبر نوريه واسه همه شركتا آزاد شد!!!!!!!
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
گفتن از 15 ماهی که قراره بیاد آزاد میشه - این چیزیه که پشتیبانی ماناماد گفتهنقل قول:
شما هم زنگ بزنید بپرسید
همین الان زنگ زدم پشتیبانی ماناماد موضوع فیبر نوری گفتم . گفت اطلاعی ندارم ! ایمان جان گفتم یه چیزی پرونده . چون مخابرات عمرا بذاره فیبر نوری از انحصار خودش در بیاد :n01:
فیبر انحصاری نیست برای adsl فقط چون سخت افزار جدا و مکان جدا می خواد که هزینه به شدت بالا می ره برای نصب تجهیزات اکثر شرکت ها همش می گن مخابرات اجازه نمی ده از این حرف ها و...نقل قول:
سلامدوستان اين تنظيمات مودم يا همون كانفيگ ماناماد رو براي من ميزاريد ؟
واقعا افتضاح شده مخابرات.از جاهای دیگه استفاده کردم هم بعضی سایتها که مخابرات باز نمیکنه باز کرده هم سرعت بهتر بوده
دوستان خط من روی 4 مگ بسته شده 2 مگ محدود چقدر سرعت میده بهم؟؟؟؟؟؟
دوستان بازم زنگ بزنید بپرسید - این حرف رو آقای رضایی پشتیبانی ماناماد به من زد - با این آقا صحبت کنید
گفت از 15 ماه دیگه این ماجرا کلید میخوره
دوستان کسی آمار نمیده؟نقل قول:
حداقل باید 256 کیلو بایت رو بدهنقل قول:
شما بهتره از خط تون یه تست بزارید تا دوستان نظر بدن نه معکوس سوال کنید:n02:
منظورتون اسپید تسته؟نقل قول: