نقل قول:
منظورتون از اطلاعات در چه زمینه ایی هست برای موارد بالا؟
توی گزینه هاتون هم گرلن وتیور گزینه مناسب تری هست
Printable View
نقل قول:
منظورتون از اطلاعات در چه زمینه ایی هست برای موارد بالا؟
توی گزینه هاتون هم گرلن وتیور گزینه مناسب تری هست
تو همون پست هم عرض کردم در مورد رایحه و پخش و موندگاری و اینکه از بین اینا کدوم ارزش خرید بالاتری داره چون خودم هنوز موفق نشدم هیچکدومو تست کنمنقل قول:
دوستان کسی قیمت روز Guerlain L'Instant Exterem را داره ؟ فکر میکنم تابستان فرصت خوبیه تا عطرهای گرم به قیمت مناسب خریداری بشه ! اگه در مورد فروشگاه هایی که حراج کردن اینجا اطلاع رسانی بشه ممنون میشم
نقل قول:
سلام فرید عزیزحال و احول شما؟.:n06:
فرید جان یه توضیح تپل مپل راجع به عطر های vetiver میدی؟
ممنون:n16:
درمورد دوعطر از اجمل (ویزن-تیتانیوم)هردومردانه توضیحی میتونن دوستان بدن چون من این2عطررو اینترنتی خریدم که بزودی میرسه دستم..منظور نوع رایحه و ماندگاری رو میگم
سلامنقل قول:
دوست عزیز ادکلن ویژن بوی خنک و خیلی خوبی داره و جز ادکلن هایی که برای استفاده روزانه مناسب هستش
درباره تیتانیوم هم باید بگم راستش بو نکردم ولی خیلی کم فروشه
قیمتی که خریداری کردید هم در صورت امکان بفرمایید
موفق باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاهدیم که در عطرهای امروزین واژه های فوق روی جعبه ی عطر درج گردیده است. معنای فارسی دو کلمه ی فوق افشانه ی طبیعی است.
در عطرهای قدیمی از موادّی در ترکیب عطر استفاده می شد که باعث می گردید مادامی که افشانه فشرده شده بود عطر متناوباً از درون بطری خارجی شود. امّا از آنجا که استفاده از مواد مذکور برای لایه ازون و محیط زیست مناسب نبود با افشانه های طبیعی جایگزین گردیدند که ساز و کار این افشانه ها فیزیکی بوده و از مادّه ی مضر برای محیط زیست برای خروج عطر از بطری استفاده نمی شود.
فرق این نوع افشانه با نمونه های قدیمی این است که در نمونه های جدید (طبیعی) با فشردن ذره پاش عطر بصورت ممتد خارج نشده و فقط اصطلاحاً یک پاف خارج می شود و برای مصرف بیشتر می بایست مجدداً افشانه فشرده شود.
برای تشخیص اینکه آیا ادکلن یا عطری رو که میخریم اصل هست یانه باید چیکارکنیم؟
نقل قول:
عطر ویزن اجمل رو36500تومن وتیتانیوم رو35000تومن خریدم 9تومن هزینه پستی هم دادم که مجموعا80000تومن شد..از سایت پرفیوم شاپینگ اگه این 2عطر رو میگرفتم با هزینه ارسال110000تومن میشد یعنی30000تومن بیشتر.چون هر کدومو55000میگیره با ارسالش...خواستید آدرس بدم بخرین
نقل قول:
پاسخ شما رو بصورت نقل قول از پستی که در گذشته ارسال کردم گذاشتم:n06:نقل قول:
در واقع دونه ای 40برای شما حساب شدهنقل قول:
نه مرسی
انشالله فقط تو شادیا استفاده کنین
نقل قول:
قربان شما دوست عزیزم برم...بله هر کدام 40هزار تومن با هزینه ارسالش تموم شده واسم
سلام جناب سالیارینقل قول:
ممکن هست براتون کمی در مورد عطر های vetiver توضیح بدین؟رایحه شون شباهتی با he wood داره؟
با تشکر:n16:
با سلام به همهی دوستان
کسی بوده که هم از تق هرمس و هم از ادکلن ایوانهو تست داشته باشه؟
این دو تا توی رایحه چه قدر شبیهن؟
سلام دوست مننقل قول:
راستش من این ادکلن رو تا حالا استفاده نکردم اما مشتریان خاص خودش رو داره به علت گرون بودنش
اما اگر رایحش رو بخوای بدونی چه طوریه بوی خنک و ترشی داره و ماندگاری زیادی نباید ازش انتظار داشته باشی ولی خوب انصافا بوش فوق العاده خاص و تکه
خوشبختانه من هم از تق استفاده کردم و هم از ایوانهو
این دوتا هیچ شباهت بویی با هم ندارن تق بوی تلخ و گرمی داره و ایوانهو بوی خنک
ایوانهو مخصوص تابستان و تق مخصوص فصل سرد سال
موفق باشی
با سلام
لطفا یک ادکلن زنانه زیر قیمت 200 مناسب فصل تابستان با ماندگاری بالا معرفی کنید :n01:
عجله دارم ممنون می شوم زودتر معرفی کنید :n06:
همچنین سایت معتبر که جنس اصل داشته باشه با قیمت مناسب و یا فروشگاه اصل در تهران با قیمت مناسب :n18:
توی این فصل که عرق میکنیم لباس ها بو میگیره عطر یا ادکلن خوب با قیمت مناسب نه خیلی زیاد چی هست؟در کل باید چی کار کرد که عرق با ادکلن و عطر قاطی نشه؟من زیاد استفاده نمیکنم.
سلام
عطرهایی که جاش روی لباس میمونه رو باس چیکار کرد؟
حتی اسپری هم بشه بازم جاش مشخصه .. میخواستم ببینم راهی داره که ردش نمونه؟
مرسی.
مخلوط شدن ادوکلن با تعریق مشکلی ایجاد نمی کنه. بهتر است رایحه ای پیدا نمایید که باعث شود بوی عرق شما زننده و غیرقابل تحمّل نباشد. عطرهای مرکّباتی و تر و تازه یکی از این پیشنهادهاست. البته این نوع از عطرها دارای ماندگاری زیادی نیست و می بایست در طول روز تمدید بشوند.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینکه عطری جا میندازه یک امر طبیعی است مخصوصاً عطرهایی که درصد خلوص بالایی دارند این اتّفاق می افته. برای حل این مشکل پیشنهاد می شه عطر رو روی دستمال کاغذی یا دستمال کتونی اسپری و دستمال رو در جیبتان قرار دهید.
خوب لطف میکنید یک برند یا نمیدونم یک چیزی رو معرفی کنید تا من برم بگیرم.فقط میگم دنبال خرج کردن زیاد اصلا نیستم.فقط میخوام بوی عرق از بین بره.نقل قول:
دئودرانت چه مارکی خوب هست ؟
بوشم تلخ و مست کننده باشه
از اساتید فروم درخواست می کنم عطر مورد نظر ایشان معرفی نمایند.نقل قول:
نقل قول:
من از یه تکنیک دیگه استفاده می کنم.
دودورانت کیو وی دارم که بدون مواد عطریه و فوق العالده هست.اونو که زدم بعدش با خیال راحت هر ادکلنی بخوام می زنم
ولی اگه دودورانت های ایوروژه رو گیر بیاری معرکه ان.تلخم توشون پیدا میشه.:n06:
دوست من طبق تجربه ای که خودم دارم هیچ چیزی مثل دوش گرفتن روزانه موثر نیست.مخصوصا توی این هوا که حسابی می چسبه:n06:نقل قول:
توصیه دوم : می تونین از دودورانت های غیر عطری مرغوب استفاده کنید.
کی از اسپری اکو " راضیه ؟؟ :n15:
من چندین باری از اسپری های اکو گرفتم صرفا برای داخل ماشین من ازشون راضی ام کیفیتشون قابل قبلوله خوش بو هم هستندنقل قول:
یادش بخیر یه زمانی روزی 3/4 صفحه اینجا جلو میرفت ولی با برخورد نا مناسبی که به بچه های با اطلاعات شد تقریبا همشون دلسرد شدن دیگه به اینجا سر نمیزنن
خوب هر روز که نمیشه لباس ها رو شست :دینقل قول:
دودورانت های غیر عطری مرغوب چی هستند؟؟:n13: و کجا گیر میاد؟؟
نقل قول:
در مورد دودورانت من از کیو وی استفاده می کنم.راضیم.غیر از این مارک های دیگه ای هم هستن که الان حضور ذهن ندارم:n13:
جاهایی که کرم های تخصصی و درمانی پوستی می فروشن حتما دارن+داروخونه های بزرگ.کلا چیز نایابی نیست.
در مورد دوش گرفتن خب اگه مداوم باشه لباس ها هم تمیز می مونن:n09:
حالا که بحث دئودورانت شد دوستان لطف میکنن یه دئودورانت خیلی خوب معرفی کنن؟
مبلغش مهم نیس
از این بهتر نیست؟نقل قول:
چون الانم همینو دارم
دوستان لطفا لینک به فروشگاه های اینترنتی ندین /
ممنون از توجهتون .
سلام
عطرو ادکلن برای پوست ضرر نداره؟ بعضیا روی پوست میزنن ! خطو خالو لک نشه یه موقعی :n26:
اگه عطرت فیک نباشه با خیال راحت رو پوستت بزن ولی عطرای تقلبی علاوه بر پوست به سیستم تنفسی بدن هم ضرر میزنننقل قول:
آیا کسی نیست مرا یاری کند؟ :n03:نقل قول:
بهترین دئودورانت NIVEA هست که 10 سال هست استفاده میکنم. بوی ملایم و خنکی داره و با بوی عطر قاطی نمیشه.نقل قول:
دئودرانت axe سبز که روش زده africa هم خوبه ؟؟
بهترین دئودورانت old spice هست به نظرم[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چنده قیمتش ؟نقل قول:
تیزه یا خنک ؟