شدیدا تاییده :19:نقل قول:
Printable View
شدیدا تاییده :19:نقل قول:
جان من یکی جواب بده...نقل قول:
فردا اعزامم....
دوست عزیز لازم نیست ببری حداقل برای ما که نمیخواستنقل قول:
از همه دوسنات ممنون بابت راهنمايي هاشون
دوستان يك باره ديگه به صورت خلاصه ذكر كنيد كه چه چيزايي لازم داريم(حتما قبلا دوستان توي اين تايپيك ذكر كردن، اما به خاطر زياد بودن صفحات تايپيك پيدا كردنش سخته)
ممنون از دوستان
یا علی داداش شما تو این مدت خیلی به بچه ها کمک کردید. فردا صبح به امید قوی ترین ارتش تک نفره دنیا اعزامیم
منم برای اعزامی های فردا آرزوی موفقیت میکنم. آموزشی یک تجربه تلخ وشیرین و کاملاً منحصر به فرد هست که تا آخر عمر فراموش نخواهید کرد.
سلام
خدا پشت و پناه همتون:11:. در بدترین شرایط هم از یاد خدا غافل نشید که بهترین دادرسه
با آرزوی بهترینها
یا علی
يك دنيا ممنون از پاسخ جامع وكاملي كه دادي.نقل قول:
عزیز صفحه اولو اگه میخوندی بودا.نقل قول:
قاشق=چنگال-لیوان-بشقاب یادت نره.
قرص های مختلف ببر که اونجا مریض شدی داشته باشی.
لباس زیر و شامپو و صابون و کرم ضد افتاب و اینجور چیزا ببر.
خشکبار برای اردوگاه ببر.
لباس زیر و شرت هم ببر.کارت عابر بانک یادت نره.یه مقدار پول نقد همرات ببر.قفل اضافه همرات ببر اونجا ادم دزد زیاد پیدا میشه.
خودکار و دفترم ببر.
---------
عزیزان همگی در پناه حق.سخت نگیرید تا سخت نگذره.خدا یار و همراهتان.
سلام
دوستان اخر معلوم شد کسانی که دفترچه سال 90 پست کردند و اعزامی اردیبهشت بودند طبق قانون 90 هست خدمتشون یا 91 ؟؟؟؟
من نیرو انتظامی بودم جهرم..الان هم افتادم خراسان جنوبی...کسری مربوط به مناطق محروم اونجا چقدر هست؟؟؟ خود بیرجند چقدر کسری داره؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام داداشنقل قول:
ممنون از پاسخگویی شما و سایر دوستان :11:
قاشق+چنگال+بشقاب+لیوان ؟ مگه توی آموزشی اینها رو خودشون ندارند یا نمیدهند؟
دفتر چه یاداشت کوچیک خوبه یا دفتر بزرگ؟
یکی هم گفته بود پونز؟ پونز به چه درد میخوره؟
موبایل باشون باشه خوبه یا نبرن بهتره؟
سلام.نقل قول:
عزیز قاشق و چنگال و بشقاب ببر.بهت نمیدن اونجا.اونجا فقط شامپو و تاید و حوله و لباس نظام میدن بهت.
دفترچه بزرگ ببری بهتره.یه دفترچه کوچیک هم برای یادگاری ببر.بچه ها یادگاری بنویسن برات.
موبایل نبر.دنبال دردسر نگرد.
پونس هم نمیدونم به چه درد میخوره.حالا ببری ضرر نداره.
دوست عزیز من سال 90 دفترچه پست کردم و اعزامی اردیبهشت هستم..ایا خدمت برای ما 18 ماه هست و 1 ماه لیسانس هم کسری میخوریم یا 21 ماه هست و 1 ماه کسری ؟؟؟نقل قول:
ممنون میشم راهنمایی کنید
کسری مدرک رو که برداشتن فعلا.باید منتظر شی ببینی نظرشون عوض میشه یا نه.نقل قول:
خدمت هم 21 ماهه.اگر بیوفتی منطقه عملیاتی یا بد اب و هوا به ازای هر کدوم 1 ماه کم میشه از خدمتت.
با قانون جدید مناطق محروم 2 ماه و عملیاتی 3 ماهنقل قول:
من افتادم خراسان جنوبی..ایا خود بیرجند منطقه محروم و بد اب و هوا محسوب میشه ؟؟ من 13 ماه کسری دارم اگه بیفتم جایی که 2 ماه هم به خاطر منطقه کم بشه خیلی عالی میشه میمونه 4 ماه دیگه
ممنون
درسته.ما که تو منطقه بد اب و هوا بودیم.یه سری جدید امدن 19 ماه خدمت میکردن.2 ماه کم شده بود.ولی اونجاها هم زجر کشیدنهای خودش رو هم داره.نقل قول:
خوب بالاخره منم برگه رهایی رو گرفتم و خدمتم رسما تموم شد.... یه کارت که مزد تمام سختی های 18 ماهه و چه بسا بیشتر . شروع یه زندگی جدید و بدون مانع برای تحصیل و کار و ازدواج برای هر مرد ایرانی. برای همه سربازها آرزوی سلامتی دارم .ایشالله به خوبی و خوشی و سلامتی برین و برگردین و شیرینی گرفتن این برگه رو بچشید.
اردتمند
سلام داداش. یعنی هر کجا که بری آموزشی به این صورته! لامصبها پس چرا نمیگن یا اگه گفتن من که نشنیدم:31:نقل قول:
دست گلت درد نکنه
سلام.نقل قول:
منظورتو متوجه نشدم.
ولی اگر منظورت وسایلی که میدن بله همه جا همینجوره.صفحه اول رو هم اگه نگاه کنید کامل تر توضیح داده که چیا باید ببرین.
خوشحالم خدمتت تموم شد....پست هایی که قبل اعزامت میزدی من یادمه....واقعا معلوم نشد چجوری گذشت...نقل قول:
از لحاظ دارویی سعی کن هرچی نیاز داری ببری...نقل قول:
پونز من بردم به دردم نخورد...ولی نخ و سوزن و کش برای گت چرا...
اگه قرار باشه برید اردوگاه یه چراغ قوه جمع و جور خیلی لازمت میشه...میتونی تو مرخصی هم بخری...
کلا 2تا دونه صابون میدن برای کل آموزشی!!!خودت هم یکی دوتا ببر یه وقت کم نیاد...تا میتونی بهداشت فردی رو رعایت کن که یه وقت خدایی نکرده مریض نشی...
کارت تلفن+کارت عابر بانک یادت نره!
جوراب مشکی(جوراب سربازی) کلا 2 جفت بهتون میدن....خودت هم یکی دو جفت ببر که اذیت نشی...نوعش مهم نیست...فقط مشکی باشه....
ایشالا که به سلامتی این مرحله از زندگیتو بگذرونی
به امید خدا
بسیار مهم
قابل توجه بچه هایی که کچل کردن من همین الان رفتم کله رو کردم تو یخچال یک حالی میده به نظر من شما هم امتحان کنید:27:
حالا تابستون کچل کردن که کلا حال میده. ولی امان از زمستون. یه منطقه سردی هم باشی. اونجا دقیقا معنای سرما رو حس می کنی:31: یکی از آشناها(سرباز نیست) رفته بود کوه های کردستان می گفت باد برف رو بلند می کنه می زنه تو صورتت:31:. اونجا هم سرباز هست البته دیگه الان عادت کردن.نقل قول:
سلام
من صفحه ی اول رو خوندم. حالا یه سوال اساسی
توی آموزشی چه چیزایی رو ببری حکم طلا رو برات داره؟ و چه چیزایی هم اگر ببری از مواد مخدر هم بدتره (توی دردسر میافتی)
با سلام،نقل قول:
ایشالا به سلامتی بری و خدمت خوبی داشته باشی.
واسه من که 04 بیرجند بودم تقریبا تمام چیزای لیستو بردم و همشون کارایی داشتن. فقط بدیش این بود که بقیه که وسائل کم داشتن همیشه دنبال گرفتن از این و اون بودن که من سر این قضیه چندبار وسائلم گم و گور شد! پس سعی کن زیاد آمار وساولتو به اینو اون ندی!
وسائل غیر مجاز هم بستگی داره کجا باشی. اما گوشی و دخانیات خیلی گیر داره مخصوصا که تو دوره آموزشی خیلی حساستر هستند. کلا اونا میخوان توی 2 ماهی که باهاشون هستی کمترین دردسرو داشته باشن.
یادش بخیر منم 5-6 ماه پیش همش این سوالا ذهنمو مشغول کرده بود. من که هنوزم باورم نمیشه سرباز باشم. خدایا برسون تابستون سال دیگه رو...
با امید سلامتی همتون.
آره واقعا که سرما و کله کچل دردسریه.نقل قول:
مخصوصا اگه نزارن کلاه کشی سرت باشه که گوشات کلا بی حس میشه.
اما کچلی تابستون این حالو داره که 2 سوته با یه لیوان آب هم میتونی سرتو بشوری!!
سلام به سربازان گرامی :دی
من تو اموزشی جوادنیای قزوین دارم خدمت میکنم. پوست ادمو میکنن . ولی به مرخصی های اخر هفته میارزه ( چهار شنبه و پنجشنبه) 48 ساعته + استخر + ورزش + تلویزیون lcd (فقط 1 ساعت ) غذاش نسبتا خوبه قیمه .قورمه.مرغ. ماکارونی . چهارشنبه هم کباب کوبیده میدن .
روزی 4 ساعت رژه میریم با یه اصلحه ژ-3 دهنمون سرویس شد. فقط لباسامون از این خاکی هاست موقع روز اخر باید لباس کادری (پیرهن طوسی با شلوار پارچه ای خاکستری ) رژه بریم جلوی فرمانده پادگان.
جات خالی زمستون ما تو اموزشی صبح ها ساعت 5 میبایست دور میدون بچرخیمنقل قول:
بدتر از همه نه کلاه کشی میزاشتن بزاری سرت نه دستکش بپوشی
تو اون هوا وقتی اسلحه هم دستت میگرفتی دیگه بی حس میشدی
دورانی بود من 90/1/1 توموم کردم انشالله شما هم به سلامتی تموم میکنی .....
دوستان چند سوال
بالاخره برگ سبز منم اومد امروز رفتم واسه درخواست امریه (آتش نشانی) که گفتند شنبه بیا دیر اومدی رفته:5:
حالا یه سوال بعد از پذیرش واسه امریه برگ سبز رو میگیرن نگه میدارن یا نه کپی شو نگه میدارن؟ برگ سبز رو پس میدن؟ ماله خودمه:45:
دوستان پیشاپیش تشکر
یه پرونده برات تشکیل میشه و برگ سبز و سایر نامه هایی که در اینده خواهی داشت تو اون پرونده بایگانی میشه.نقل قول:
سلام آموزشی من هم بالاخره تمام شد روز آخر خیلی ناراحت بودیم داشتیم از هم جدا می شدیم!(02 نزاجا) کلا خیلی خوش گذشت! یه سوال: این مرکز آموزش پشتیبانی شهید امانی (نزاجا) که تو لویزانه دقیقا کجاست؟(دوره کد) روز اول چیا با خودم ببرم؟ لباس نظامی بپوشم؟ اصلا ساعت چند باید اونجا باشم؟ اگه کسی اطلاع داره لطفا راهنمایی کنه ممنون
شما افتادی مراپشنقل قول:
دقیقا کنار اداره ما هستی
جای خوبیه نسبتا
لویزان - انتهای بلوار نیروی زمینی - جنب شهرک سازمانی شهید فلاحی
دوره کد عقیدتی سیاسی کد امور کتابداری! آخرش باید برم تو کتابخونه کار کنم؟ من شهید فلاحی اومدم اونجا سازمان ایثارگران و امور درمان نیرو زمینی بود هیچ پادگان دیگه ای نبود! (با تاکسی مسیر میدون رسالت لویزان اومدم) روز اول تمام وسایل رو 2باره باید با خودم ببرم؟نقل قول:
شما از کنار اتوبان بابایی اومدی که ایثارگران و امور درمان اداره بهداشت بوده ، همون مسیر رو ادامه بدی میرسی انتهای بلوار نیرو زمینی ، میای داخل ، بعد از ورودی اداره بهداشت ، مراپش هستنقل قول:
پادگان خیلی بزرگی هست که از یه طرف به اداره بهداشت و از طرف دیگه به جنگل های لویزان ختم میشه
آموزشی که در دوره کد میبینید ممکنه ربطی به تقسیم یگان نداشته باشه ، ولی شما رو همون کار اداری حساب کن ، آخر دوره کد هم ظاهرا یه 20 روز و خرده ای مرخصی میدن
خوب اینارو میدونم سوال من اینه که فردا واسه پذیرش میرم بعد از پذیرش که همه کار هاش تموم شد برگ سبز رو میدن به خودم یا نه نگه میدارن؟نقل قول:
سلام بر دوستان. من صبح دیروز رفتم 01 و تقسیممون کردن و افتادم یگان 531 و گفتن برید دوشنبه صبح برگردید. ساعت 12 ظهر هم خونه بودم :)
بیخودی هم کچل کردم. خبری نبود. اما حدود 90 درصد افرادی که اومده بودن کچل بودن :)
این که خیلی پیاده روی داره! تاکسی داره که همون مراپش نگه داره یا همون فلاحی آخره مسیرشونه؟(از میدون رسالت یا هر جای دیگه)نقل قول:
میدن به خودت یا به یه نماینده از طرف خودشون.نقل قول:
خیالت راحت اخرش میرسه دست خودت.اگرم نرسید میتونی ازش المثنی بگیری.
<blockquote cite="#commentbody-83221">
<strong><a href="#comment-83221"> alireza09</a> :</strong>
سلام بجه ها من فردا باید برم پادگان اگه میشه زود جواب بدین
من آخرای دوره آموزشیم پدرم ۶۲ سالشه غیبت داشتم ولی قبل ۳ خرداد که گفتن بخشیده میشه اقدام کردم آیا می تونم از معافیت کفالت استفاده کنم تک پسرم هستم لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه باید برم پلیس +۱۰ یا از یگان خدمتیم اقدام کنم اصلا شامل حالم میشه ؟
سلام هنوز ستوان نرمان زاده اونجاست ؟نقل قول:
یک سال پیش همچین روزایی من اونجا بودم البته از 6 ام به بعد .
والا انقدری در تماس نبودیم که باهاشون آشنا بشیم. یک نفرشون اومد فقط 2 دقیقه واسمون صحبت کرد.نقل قول:
چه طور جاییه این یگان؟