داداش realim رو خالی بزارنقل قول:
Printable View
داداش realim رو خالی بزارنقل قول:
حدود 1 گیگ و 200 مگابایت براتون باقی مونده !نقل قول:
البته شاید بیشتر یا کمتر باشه(بستگی به سرویسی که استفاده میکنید داره)
بعد از مدت ها بد بودن سرعت توی شبا بلاخره از 2 شب پیش سرعت دوباره خوب شد و به 130 رسید.خیلی راحت توی 2 شب گذشته تونستم شبی 2.5 گیگ دانلود کنم اما حدود یک ماه بود که سرعت واقعا افتضاح بود
من خودم از آسیاتک اومدم مبین... روزانش فوق محشر بود. سرویس 1 مگ گرفته بودم روی 4 مگ بسته بودن. در بدترین شرایط سرعت دانلودم زیر 450 نمی اومد! در بهترین شرایط هم روی 800... :دی
ولی شبانه اش فوق افتضاح بود. در اوج تایم مصرف به زور به 30 می رسید و ساعت 6 به بعد سرعتش می شد حدودا 70 تا 80! :13:
مبین خیلی بهتر و سر تر از آسیاتک هست. روزانش خودشه و شبانه اش هم تقریبا نصفش.
یعنی می شه شبانه مبین هم عین روزانش پر سرعت بشه...؟ اگه بشه چی می شه :38:
شاد باشین
سلام
میشه بگید این اعداد چین؟ چه طوری میشه فهمید چقدر دیگه حجم داریم؟؟
اون جدول demo 2 چیه دیگه؟؟؟
چطوری از شبانه استفاده کنیم؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
/////////////////
دوست عزیز شما 4700 مگ دیگه دارید ( 4.7 gig ) و 1442 مگ استفاده کردید کل حجمتونم که 6 گیگ بوده
ساعت 2 تا 8 صبح طرح دانلود شبانه آغاز می شه. شما بنابر احتیاط واجب بگذار یه ذره از 2 بگذره و دانلود رو استارت بزن و پیش از 8 هم تمومش کن! :دینقل قول:
شابد باشین
دوستان من میخوام یه اینترنت بگیرم فقط نمیدونم مبین نت بگیرم یا مخابرات، دانلود شبانش برام مهمه ، در ضمن نزدیکای خونمون مبین آنتن داره منم میخوام 128 بگیرم یه دنیا ممنون میشم راهنماییم کنید
در ضمن چطوری میتونم از مبین بالای 128 بگیرم.
مرسی
مثل اینکه کلا برداشتن.توی سایتش هم که رفتم توی قسمت اینترنت پرسرعت زیر جدولی که طرح های محدود رو معرفی کرده فقط شبها رو به عنوان اینترنت رایگان ذکر کرده در صورتی که قبلا در همین قسمت جمعه ها از صبح تا ظهر هم بود.نقل قول:
مثل اینکه اینطوره.توی سایتش هم تو قسمت سرویس اینترنت پر سرعت زیر جدول معرفی طرح های محدودش فقط شب ها به عنوان اینترنت رایگان ذکر شده در صورتی که قبلا در همین قسمت جمعه صبح تا ظهر هم ذکر شده بود.نقل قول:
دوست عزیز شما میتونی با ارایه کارت دانشجویی یا نامه اداری سرعت بالای 128 بگیری.نقل قول:
اما بین مخابرات و مبین نت به نظر من مخابرات میتونه بهتر باشه چون دانلود نا محدود داره و محتاج شب نیستید هر ساعتی هم بخواید میتونید دانلود کنید و قیمت خوبی هم داره
بازم درست نشد . اصن یک وضی .:38:نقل قول:
داداش مودم خودت چیه؟
اگه مودمت بیرونی و مودل EchoLife BM8301 WIMAX CPE هست . از صفحه wimax یه عکس بگیر. در صفحه security در قسمت identity چی نوشتی ؟ wimax mac یا lan mac ? آخرش mobinnet.net@ هست یا نه ؟ حروف بزرگه یا کوچیک ؟
خیلی دمت گرم داداش .
تماس بگیرید بهتون میگننقل قول:
یا میتونید یه فایل 10 یا 100 مگی دانلود کنید بعد هرچقدر کم کرد به ریال رو دربیارید بعد تقسیم بر اون کنید براتون مشخص میشه هر مگ چند تومن میوفته(اگر سرویس تون پرمصرف نبود و کم مصرف بود 800 مگ داشتید و هر مگابایت 6 تا تک تومنی حساب میشد
مرسی داداش، کارت دانشجویی ندارم ، نامه اداری چطوری میدن؟نقل قول:
ببخشید مخابرات دانلود نامحدود میده؟
ممنون
والا داداش گلم منم نمیدونم چطوری میشه نامه جور کرد اما دیدم که خیلیا جور کردن.بله دوست عزیز اینترنت مخابرات کاملا نامحدوده
اينترنت مخابرات فكر نكنم نا محدود باشه تو شهر ما كه نيست(بندرعباس) ضمنا من به هيچ وجه ممكن حاضر نيستم اينترنت مخابرات بگيرم چون افتضاحه البته تو شهرهاي ديگه نميدونم سركار ما 512 مخابرات داريم اول صبح كه ميريم سرعتش خوبه از ساعت 9 كه رد ميشه ديگه پيج به زور باز ميكنه
آقا كسي هست اصلا قعطي نداشته باشه؟
خواهشا جواب بدين
نقل قول:
:18: دوست عزیز این تستی که قرار دادید سرعت 350 کیلوبایت در ثانیه رو نشون میده. حالا توی شب چطور دانلود میکنه ؟
سلام
طرحی که توی سایت هستش (فروش اقساطی واسه اونایی سیم کارت همراه اول دائمی دارن) میشه شرایتش رو بگید لطفا دوستان؟
توی خودسایت درست توضیح نداده متاسفانه
قسط چیو باید بدم؟
نوشته طرح 512و1مگ.مگه میشه به کاربران خونگی هم 1مگ بدن مثلا؟یعنی امکان پذیره؟؟؟
ممنون
سلام
دوستانی که سرویس 2 مگ دارن ایا برای همه روی 3 مگ بسته میشه یا متفاوته ؟ و ایا سرعت از 2 مگ هم پایین تر میاد؟
نقل قول:
بابا 10 بار دارم ميپرسم از ديروز تا الان
جوابش يه كلمست آره يا نه؟
نه عزیز.برای ما که شبانه مبین نت میشه یک چهارم سرعت واقعی. در روز هم با هزارتا منت سرعت خودتو میدن.کم میشه زنگ میزنیم میگن سرویس اشتراکیه یعنی همینه که هست.نقل قول:
من که دیشب با سرویس یک مگ سرعتم 30-40 بود.شما سرویستون چیه و اشتراکش یک به چنده؟نقل قول:
با سلام
لطفا آخرین نسخه firmware مودمBM632w HUAWEI را بگذارید.
با تشکر
خدا رو سپاس و گوش شیطون کر تا بحال نداشتمنقل قول:
چند روزه نتم مشکل داشت ، امروز تازه روبراه شده....نقل قول:
شب بین 80-100 بود... البته امیدوارم امشب روزش سرعتش رفته بالا شبشم بره بالا
حالا امشب تست کردم خبر دقیقترشو بهتون میدم
نقل قول:
نه بابا ، من خودم گرگانیم همین دو روز پیش با خودم مودمو بردم شاهرود مثل مرد جواب داد... ( احتمالی که میشه داد اینکه مودم شما با اون مودمی که برای کس دیگه ای بود مدل متفاوت بوده باشه مثلآ اون dx 350 باشه و شما...)
خوب آره چند روز مشکل داشت ولی الان ثابته... بین 210 تا 240نقل قول:
هزینه با مودم و مالیت و 2 مگ یک ماه برام افتاد 140 تومن فیکس
داداش منم گرگانم :Dنقل قول:
نقل قول:
دادا منم گرگانیم دومگ دارم ، حرفای داداشمونو تایید میکنیم :D
البته من 240 دانلودمه با دو چراغ روشن دی ایکس در روز، شب بزار امشب ببینیم چه میشه بهت خبرشو میدم....
سرعت 3 هفته ای بود مشکل داشت ولی الان خوبه ، شبا البته پایین میاد :)نقل قول:
دوستان کسی نیست جواب بده لطفا؟نقل قول:
شبها که همیشه سر ساعات مشخصی قطع میشه. روزانه هم احتمالاً اما چون در تمام ساعات استفاده نمیکنم نمیدونم. این هم یک تست سرویس 512 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرعت دانلود 8.5 کیلوبایت. کیفیت هم فاجعه. خیلی وقته اینطوریه.نقل قول:
علیک سلام :دینقل قول:
مسلما هزینه تمام شده طرح رو به صورت قسط بندی شدهنقل قول:
فقط به شرط این که کارت دانشجویی یا پروانه کسب یا یه نامه سربرگ دار از محل کار داشته باشینقل قول:
خواهش می کنم :دینقل قول:
شاد باشین
منم 1 مگ دارم با ضریب اشتراک یک به چهار همیشه سرعتم همین بوده توی شبا فقط یه مدت نزدیک یک ماه سرعتم کم شده بود که خدارو شکر درست شدنقل قول:
دو مگ ها افتضاحه دوستان من 512 داشتم سزعتم بهتر بود همون روزی که دو مگ کردم سرعتم نصف شد طرحم هم قدیمی بود پرید ضد حال شد
من 128 چهار گیگ دارم . حدود بیست روز هم e-care من آپدیت نمیشد ولی امروز چک کرذم دیدم آپدیت شده ! تا حالا هم کم نمیکرده!!ولی لامصب سرعت دانلودم بدجوری اومده پایین! تا قبل از این تا 60-70 میرفت ولی الان نهایت رو 40 میمونه!!! لامصبها لیمیت کردن
داداش دمت گرم همه جوره ما رو کمک کردی .:10:نقل قول:
من که دیگه ناامید شدم زنگ زدم نمایندگی گفت امروز یه نفر رو می فرستیم برات درست کنه .
بازم از همه دوستان به خاطر راهنمایی تشکر می کنم . دم همتون گرم.:27:
آقایون ما چه کار کنیم تا زوده برم bm632w رو پس بدم یه dx350 بردارم؟ تورو خدا بگین زودتر اگه تاثیرش زیاده....3تا چراغ روشنه گاهی اوقات بعضی نقاط خونه میشه 4 تا ولی مشکلی نداشتم باش....اختلاف قدرت دریافت سیگنالشون خیلی محسوس و بالاست؟؟؟
سلام به دوستان و اساتید
من میخوام بدونم اگه کسی رمز مودم منو (دسترسی به اینترنت) بدونه آیا میتونه با یه مودم دیگه مثه مال من از جایی دیگه از اشتراک من استفاده کنه یا که نه این رمز فقط توی مودم من تعریف شده؟
ضمنا اشتراک من مبین نته و مودمم هم هواویه
با تشکر از توجه شما :46: