Prototypeنقل قول:
اسم شهره چیه؟؟
یا چانگ آن جنگ نداره؟؟
نميدونم..
Printable View
Prototypeنقل قول:
اسم شهره چیه؟؟
یا چانگ آن جنگ نداره؟؟
نميدونم..
نظر سنجی راه بندازیم؟؟
كجا؟ اينجا؟نقل قول:
نظر سنجی راه بندازیم؟؟
وبگزر من الان درست میکنم
اگه میخواین کلی کنیم توی شهر بگین انگلیسی چی مشه :دی
اینم لینک نظرسنجی:
کد:http://ir-dgm.persiangig.ir/1.htm
اینو که من حتی تو تیکت نوشتم ولی ایرادی نگرفت ! چون اکثرا یه سری افراد خاص با هم در یه زمان حمله میکنن مثلا همیشه نیرلو بیگ گیم هانتر و vwv همزمان به من حمله میکردن و همیشه طبق یه روال خاص ! نمیشه گفت که اینا یه نفرن .نقل قول:
chaghal به نظرم خیلی بعیده اکانت هاتو پس بدن چون خیلی تابلو کردی با 2 اکانتت حمله می کردی اما اگه بتونی خالی ببندی واسشون خوبه ! تا حالا چیزی جواب دادن بهت ؟
من که بیخیال شدم ولی بازم میگم تو جواب تیکت نوشته بودن شما در یک ورد چند تا کاراکتر داشتی !
یعنی اگه مطمئن شن چند تا کاراکتر یه نفره بن میکنن پس یا از نرم افزار های تغییر آی پی استفاده کنید یا در لاگین و لاگات خیلی دقت کنین یا کلا فقط با یکی بازی کنید !
اگه مي خواين مرج شين برين سيلور فورت!
يه كاراكتر لول يك درست كنين بزارين تو شهر به عنوان فوندر و بهش سر نزنين! خودتون هم جل و پلاس جمع كنين برين سيلور!!
امضام خوب شد ؟
اگه از من میشنوین طرف بازنده رو انتخاب نکنبد !
اگر فقط 2 تا دیگه از لول بالاهای چینی برن میدلتون از سیلور اسنیک هیچی نمیمونه !
نیلرو یه هفته اونجا بود حتی یه بار هم نتونستن اینو پاس اوت کنن در عوض به آمار پاس اوتی های شهر های سیلور اسنیک هر کدوم 20 - 30 تا اضافه شد ! حالا فرض کنید یه بار نیلرو پاس اوت شه که نمیشه حداقل 4 تا دیگه چینی به میدلتون اضافه میشن !
فاندر شهر اصلی و مارشال هر روز به من یه لیست میدادن و من یا جسد تحویل میدادم یا طرف لب گور میرفت ولی حتی یه بار هم جواب من رو در مورد حمله به نیلرو ندادن ! من چندین بار گفتم باخت مهم نیست برید نفری 100 تا بزنید بالاخره میمیره ولی کو گوش شنوا ! ما که بازم داشتیم هر 48 ساعت پاس اوت میشدیم پس چرا میبایست پولمون رو برای بزرگتر شدن جایی میدادیم که هیچ مسئولیتی در قبال اعضاش به عهده نمیگیره و به خاطر همین هم اونجا رو ترک کردم .
اوضاعيه واقعا...!!!نقل قول:
اگه از من میشنوین طرف بازنده رو انتخاب نکنبد !
اگر فقط 2 تا دیگه از لول بالاهای چینی برن میدلتون از سیلور اسنیک هیچی نمیمونه !
نیلرو یه هفته اونجا بود حتی یه بار هم نتونستن اینو پاس اوت کنن در عوض به آمار پاس اوتی های شهر های سیلور اسنیک هر کدوم 20 - 30 تا اضافه شد ! حالا فرض کنید یه بار نیلرو پاس اوت شه که نمیشه حداقل 4 تا دیگه چینی به میدلتون اضافه میشن !
فاندر شهر اصلی و مارشال هر روز به من یه لیست میدادن و من یا جسد تحویل میدادم یا طرف لب گور میرفت ولی حتی یه بار هم جواب من رو در مورد حمله به نیلرو ندادن ! من چندین بار گفتم باخت مهم نیست برید نفری 100 تا بزنید بالاخره میمیره ولی کو گوش شنوا ! ما که بازم داشتیم هر 48 ساعت پاس اوت میشدیم پس چرا میبایست پولمون رو برای بزرگتر شدن جایی میدادیم که هیچ مسئولیتی در قبال اعضاش به عهده نمیگیره و به خاطر همین هم اونجا رو ترک کردم .
پس ورلد نه هم داره دسته چيني ها ميفته...!!
بريم مرج پروتوتايپ شيم؟
يا سيلور؟
من مخالف سیلورم
به نظرم تو این ورد فقط تجربه کسب کنید .
محمد اگه یادش باشه من لول 5-6 بودم به من تلگرام زد (اولین باری که با هم آشنا شدیم) گفتم چرا شهر اینقدر نزدیک این چینی هاست همیشه پاس اوتین دیگه ؟ گفتش نه اتفاقا ما اونا رو میزنیم ! (البته اون زمان همینطور هم بود ولی میشد پیش بینی کرد)
ما تو این ورد شکست خوردیم و دلایلش هم اعضای خیلی کم برای مقابله و سیاست های اشتباه . به نظرم باید یه جورایی با چینی ها کنار میومدیم ! هممون اشتباه کردیم و منم با ساختن کاراکتر فقط میخواستم برتری نفرات رو جبران کنم !
ایشالا تو ورد بعدی همه در کنار هم بتونیم یه کار شایسته و خوب انجام بدیم xD
چاقال جان بد از بن شدند خیلی باحال حرف میزنی انگار خیلی ناراحتی :40:
World 9 هم نابود شد سیلور تو فورت حریف نخواهد داشت اما ما به راحتی هم جوین میدلتون میتونستیم بشیم.در هر صورت ایران تو ورلد 9 نابود شد :دی:دی
نه به خدا ناراحت نیستم فقط اینارو میگم که اشتباهات گذشته رو تکرار نکنیم D:نقل قول:
چاقال جان بد از بن شدند خیلی باحال حرف میزنی انگار خیلی ناراحتی
راستی امضات منو کشته xD
به نظرتون ورلد 10 کی راه اندازی بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:دینقل قول:
راستی امضات منو کشته xD
امضا به این قشنگی کی دیده های کی دیده؟؟؟
نظرتون چیه بریم توی یکی از این ورد های خلوت مثل 3 یا 7 یه گوشه از نقشه که کسی نیست یه شهر بسازیم و تمیرینی باشه برای ورد 10 :31:
همین ورلد 9 توی سیلور جامون خوبه دیگه
اگه 2 تا از دوئلر های چینی بیان اینجا که مارو اذیت کنن ما با هر 15 - 16 تا شهر فامیلی میریزیم سرشون
من که نگفتم ورد 9 رو ول کنید ! خود من دارم اینجا کاراکتر آپ میکنم میگم برای هماهنگی بیشتر یه همچین کاری هم انجام بدیم !
مشکل اینه فقط چین رو شهر chang_an میبینید ! از من میشنوید بذارید کار خودشون رو بکنن حتی اگر پاس اوت هم شدید کاری نکنید چون نه تنها دوئلر های شهر چانگان برای انتقام میان از متحد های خودشون هم استفاده میکنن ! گرچه اگر بهترین دوئلر های ورد 9 هم جمع شن نمیتونن حتی یه چینی رو پاس اوت کنن .نقل قول:
اگه 2 تا از دوئلر های چینی بیان اینجا که مارو اذیت کنن ما با هر 15 - 16 تا شهر فامیلی میریزیم سرشون
منم ورلد پنجم يه كاراكتر درست كردم فقط رو فاين موتور كار مي كنم كه اون كار 90 درصد شانس تو حوالي لول 25 باز بشه!! خوبه ديگهنقل قول:
نظرتون چیه بریم توی یکی از این ورد های خلوت مثل 3 یا 7 یه گوشه از نقشه که کسی نیست یه شهر بسازیم و تمیرینی باشه برای ورد 10 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
؟
چي كار كنيم؟
1. همين جا بمونيم؟
2. به شهر پروتوتايپ بريم؟
3. به سيلور بريم؟
4. به كلاب بريم؟
؟؟؟
منم تو ورد 5 ساختم ! همین xferalنقل قول:
منم ورلد پنجم يه كاراكتر درست كردم فقط رو فاين موتور كار مي كنم كه اون كار 90 درصد شانس تو حوالي لول 25 باز بشه!! خوبه ديگه؟
تو ورد نه دارم فقط روی resistance کار میکنم اگه جواب بده تو ورد 10 همین کارو میکنم
توی ورد 5 هم اتربیوت رو روی dex و اسکیل روی leadership میذازم ببینم چی میشه !
فقط حاجی هماهنگ باشیم توی ورود 5 یه چند لول دیگه گرفتیم یا یه شهر بزنیم یا یه جا جوین شیم
بیایین سیلور دیگه بچه ها
دوستان یه سوال:
Blue bandana رو چجوری می تونم گیر بیارم؟ البته معذرت میخوام اگه سوالم زیادی ابتداییه ولی هرچی گشتم پیدا نکردم.
ممنون می شم راهنمایی کنید.
باید بخری.نقل قول:
دوستان یه سوال:
Blue bandana رو چجوری می تونم گیر بیارم؟ البته معذرت میخوام اگه سوالم زیادی ابتداییه ولی هرچی گشتم پیدا نکردم.
ممنون می شم راهنمایی کنید
از جنرال استور ها ، بگردی هست
چاقال يوزر جديدت رو سريع بيار رو شهر اينويتت كنم فوندر شو تو شهر بمون تا اطلاع ثانوي!! چيز هاي شهر هم تا طرف هاي لول 30 تامينت ميكنه بعدش هم خدا كريمه!!!
خب دعوت نامه بفرست حاجی xDنقل قول:
چاقال يوزر جديدت رو سريع بيار رو شهر اينويتت كنم فوندر شو تو شهر بمون تا اطلاع ثانوي!! چيز هاي شهر هم تا طرف هاي لول 30 تامينت ميكنه بعدش هم خدا كريمه!!!
xFeral
آقا چند تا سوال داشتم:
1. این رو کجا پیدا کنم؟
گوشه کنار مپ رو یکم نگاه کردم پیدا نشد.کد:Target: Find the statue of the golden hawk
2. این رو کجا پیدا کنم؟
کد:Target: Bring John a Union flag.
3. الان شما مثلا فقط روی Setting Traps کار میکنین ( skill اون رو زیاد میکنید ) کوئست هاتون هم متناسب با اون میشه؟ یا اینکه کارهای جدیدی که روی مپ باز میشه متناسب با اون هست؟
چون من الان نگاه که میکنم کارهای کمی هست که ترپ بخواد و اگه همه skill هام رو توی Level up بدم به اون، تو انجام دادن کوئست های جور وا جور به مشکل بر می خورم.
FEDERATION NEWS
You should be a friend to see this :D rofl
این golden hawk یه آیتمه که باید در حال کار پیداش کنی که احتمال پیدا کردنش خیلی سخته ولی یه کوئست هستش که اون دختره بهت میده جایزش همین golden hawk ه پس اون کوئست رو انجام بده تا اینو بدست بیاری .نقل قول:
union flag هم از guardian the fort بدست میاد با شانس 2 درصد .
کوئست ها رو میشه یه چوری انجام داد (با لباس و ..) و مجبور هم نیستی که همه رو انجام بدی اینطوری از بازی عقب میفتی . اسکیل ها رو روی تراپ که بذاری کار چند تا کار خوب با درصد بالای تجربه و پول برات باز میشه جدا از اینکه روی لول های دوئل هم کار کردی . کلا تو این بازی روی هر ایکیلی کار کنی یه کار خوب برات باز میشه .
اينها رو اينجا نزار مي ترسم لو بريم!!نقل قول:
FEDERATION NEWS
===
بعد دوباره ميگيره!!نقل قول:
این golden hawk یه آیتمه که باید در حال کار پیداش کنی که احتمال پیدا کردنش خیلی سخته ولی یه کوئست هستش که اون دختره بهت میده جایزش همین golden hawk ه پس اون کوئست رو انجام بده تا اینو بدست بیاری .
===
شهر به زودي تخليه ميشه و همه به سيلور ميريم! محمد يا حامد براي اعضاي شهر (لول 15 به بالا) دعوت بفرستيد. بقيه رو ديسميس مي كنم!! چاقال شما هم پس از اين كه ما از اونجا رفتيم به ميل هيچ كس درباره شهر ما جواب نده!!
اوکی حاجی .نقل قول:
چاقال شما هم پس از اين كه ما از اونجا رفتيم به ميل هيچ كس درباره شهر ما جواب نده!!
حاجی برای منم یک دعوت نامه به شهر قدیمی که کنار چانگان هست بده:
یوزر: jiigar
ميگم اگه به كسي كه بن شده حمله كني چي ميشه؟
کسی اینجا بازی ir.ikariam.com را انجام داده؟؟
حاجی من با این یوزر جاسوسی میکنم.نقل قول:
HajAmoo has withdrawn the invitation for ir-dgm
هر شهری که نیاز باشه میرم توش برای جاسوسی
من قبلا بازی میکردم ...نقل قول:
موفق باشي!!نقل قول:
حاجی من با این یوزر جاسوسی میکنم.
هر شهری که نیاز باشه میرم توش برای جاسوسی