همون طور كه تو خودتي منم خودمم دادا :31:
همون طور كه تو خودتي منم خودمم دادا :31:
برا عربي گاج و انري اتمي هم خوبه!
برا اينكه دستت راه بيفته خيلي خوبهنقل قول:
ممنون.نقل قول:
مطمئنی؟ فک میکردم کتابای چاپ هر سالو مطابق با نیاز کنکوریهای اون سال مینویسن. مثلا ریاضی دوم خیلی سبز،مبتکران و.. چاپ 90 مطابق با کتاب درسی سال 88 باشه.
2- برا تجربی میخواستم. یعنی کتاب درسی کنکور 92 کمتره نسبت به کنکور 91 مطالب ریاضی؟
میدونی چیا حذفیده؟
پس باتوجه به جوابت به سوال اولم کتاب ریاضی جامع تجربی خیلی سبز هماهنگ با این تغییراته؟
خریدش به صلاحه با توجه به اینکه ممکنه ریاضی پیش هم تغییر کنه و مطالب مرتبط با پیش این کتاب بدرد نخور بشه؟
نه ديگه داش ...پرسش تو در مورد كتاب هاي جامع نبود :13:نقل قول:
اخه من فقط درساي دوم و سوم رو تو همون سال گرفتم و جامع دين و زندگي و ريااضي رو هنوز نگرفتم ...
يعني ميخوام تابستون رو با ايات و روايات جلو برم تا ببينم چي ميشه ...
رياضي پيش و دين پيش هم طبق گفته ها حتما تغيير ميكنه ...
جواب اين سوال رو خودم نميدونم ..ولي فك كنم كتاباي جامع 3 سال مطابق كنكور تاليف ميشن ...
بازم دوستان اگه ميدونن مارو روشن كنن مرسي
البته هر دو برام سوال بود.نقل قول:
هم کتابای مختص یه پایه مثلا زیست دوم. که گفتی اونایی که الان تو بازاره مطابق با کنکور92 هست و خیالم راحت شد
هم کتابای جامع که ممکنه بدرد نخوره. چون احتماله بعضی درسا تغییر کنه.
مثلا دوست دارم کتاب فیزیک جامع تجربی خیلی سبز که در نمایشگاه برای اولین بار داره عرضه میشه بگیرم.
اما به خاطر همین موضو دودلم.
امیدوارم بقیه هم نظر بدن
پس کسی که واسه کنکور 92 میخونه فقط کتابای پیش واسش عوض میشه دیگه ؟
میدونی کیه آواتارم ؟نقل قول:
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
اگه تغیری رخ بده برای کتاب پیش هست فقط هرچند بعیده دیگه تغیر داشته باشیمنقل قول:
پيرلو خدا بيامرز نيس ؟نقل قول:
______
من خودمم گيج شدم ..:31: يه نفر شسته رفتخ بياد بگه در مورد اين كتاب هاي جامع ..
يعني الان مثلا دين و زندگي جامعي كه شما كنكور 91 ها دارين ...توي چاپ 90 ...دين و زندگي دو مطابق با كتاب سال 88 هست ؟
مگه دین و زندگیم عوض شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!نقل قول:
اگه عوض شده باشه من دیگه سکته میکنم!!!!!
یه درس به دین و زندگی 3 اضافه شده فک کنم:20:نقل قول:
1و2 به نظر من تا این لحظه حساب دیفرانسیل و انتگرال با طعم هلو /عباس مرادی/ انتشارات کوله پشتی مناسب ترین کتاب برای این مشخصاتی که شما دادین هستنقل قول:
این کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال و ریاضیات پایه مرتبط با آن/حسین شفیع زاده/انتشارات خوشخوان هم تست های تالیفی سنگین داره اما سنگین بودنش بیشتر به طولانی بودنش برمیگرده نه پیچیدگی مفهومش
3 خیلی کتاب اینجوری تالیف شده اما کیفیت همشون افتضاحه !
شاید به این دلیل باشه که یه نفر نمی تونه هم تو هندسه هم گسسته هم تحلیلی هم دیفرانسیل متمرکز بشه و در بالاترین سطح قرار بگیره !
حالا که وقت دارین و دنبال کتاب سطح بالا هم هستین بنظرم باید مباحث رو جدا بگیرید
در مورد 3 ، البته من دنبال كتابي مي گردم كه فقط مباحث رياضي 1 تا 4 ،حسابان و ديفرانسيل رو گفته باشه.نقل قول:
در ضمن ميخواستم بدونم كسي ميدونه نويسنده كتاب هاي فوق معمولا از چه منابعي براي نوشتن اين كتاب ها استفاده مي كنن ؟
بچه ها فوریه
کتاب فیزیک 3 رشته تجربی آموزش انتشارات خیلی سبز چاپ شده؟ تو نمایشگاه هستش؟
تا چند روز پیش تو لیست در دست انتشار سایت خیلی سبز بودش ولی الان نیست
سلام و خسته نباشید خدمت همه ی کنکوری های عزیز.
به نظرتون بهترین کتاب و بهترین روش واسه جمع بندی کدومه؟ من رشتم ریاضیه و همه ی درسا رو تموم کردم و میخوام در بدترین حالت 3رقمی بیارم......لطف کنین راهنمایی کنین
اوه اوه دمت گرم !نقل قول:
کتابای جمع بندی مهروماه رو یه نگاه بنداز !
کسی جواب نمیده؟نقل قول:
چاپ شده یا نه ؟
66465213نقل قول:
زنگ بزنین بپرسین از خیلی سبز :20:
سلام من کتابو از نمایشگاه گرفتم دو فصلشو هم خوندم به نظر من بی نظیره برای امتحان نهایی که حرف نداره خیلی ساده و بامزه نوشته شدهنقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
دو فصل اولش رو رو خوب گفته؟ من واسه کنکور میخوام
کتابش هم برای کنکوره هم امتحان نهایی خیلی نکته های تستی جالبی هم داره البته من فقط دو فصلشو رسیدم خوندم ولی همینطور که نگاه می کردم توی سایر فصل ها نیز نکته های جالب گفته به خصوص که یه سری کادر غیرفیزیکی (به گفته مولف ) داره که اشتباهات متداول و نکته های محاسباتی و تستی رو توش گفته که تا حالا هیچ جا ندیدمنقل قول:
کسی ابنجا تاریخ ادبیات رمزینه یا جلد2همایش هامون سبطی یا افاردئونی فار رو نداشته؟؟؟؟؟یا ندیده؟؟؟؟؟
عیبی نقصی ندارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نظری ؟؟کدوم کاملتره؟؟؟؟؟یعنی هیشکی رمزینه یا سبطی یا افاردئونی(البته میدونم جدیده!)مصرف نکرده!!؟مارو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟ خیلی فوری........کسی نمیدونه کتاب همایش هندسه دریافت کی میاد؟؟:41:؟شما که رفتین نمایشگاه نپرسیدین؟؟؟؟؟؟کتابی نمیشناسین که جمع بندی هندسه1و2وتحلیلی باشه؟؟؟؟؟لطفا جواب.
ممنون:40:
کتاب GMAT بهترین کتاب واسه مهندس نامی مدرسان شریفه. حدود 2000 تا مثال حل شده داره، تمام تستهای کنکورهای قبل رو تا آزمون 91 هم حل کرده، بقیه کتابها کامل نیستن و مثال و توضیح خیلی کم دارن. البته من از قبولی های پارسال و یکی از دوستام که امسال میخواد شرکت کنه شنیدم، هنوز کتاب رو نخریدم
خیلی ممنون دوست عزیزنقل قول:
میشه اسم مولفش رو هم بگید ؟
مولفش دکتر تنکابنی من که نمی شناسمش ولی تو این کتاب ترکوندهنقل قول:
برای عمومی ميخوام دور دنيا در چهارساعت گاج رو بگيرم
بعد از تست های رياضی و تجربی انسانی رو بزنم؟ ادبيات و عربيش به نظرم اضافی داره؟
عمومی زبان رو بهتره بزنم يا هنر؟
اینم لینک دانلود قسمتی از کتاب فیزیک 3 آموزش تجربینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا عجب کتابیه ... فقط واسه تجربیه ؟ ریاضی نداره ؟نقل قول:
هرچند ک از ما گذشت ... :13:
می گن تو خرداد میاد ولی خداوکیلی تو فیزیک 3 رو دست این کتاب نداریم سوالاشم خیلی جدید و باحالن درس نامه اولشو نگاه نک کلی نکته جدید دارهنقل قول:
می گن تو خرداد میاد ولی خداوکیلی تو فیزیک 3 رو دست این کتاب نداریم سوالاشم خیلی جدید و باحالن درس نامه اولشو نگاه کن کلی نکته جدید داره سهراب سپهریش از همه با حال ترهنقل قول:
به نظر من کسی کتاب تست فیزیک 3 خیلی سبز یا رمزینه را داشته باشه به این کتاب آموزش خیلی سبز نیازی نداره.
---------- Post added at 11:11 AM ---------- Previous post was at 11:10 AM ----------
همچین کتابی هم نیست که اینهمه برای اومدنش صبر کنن ملت . این خیلی سبز نمیدونم چرا برای ریاضی 3 و ریاضی پیش تجربی کتاب آموزش نمینویسه.
خیلی سبز برای آموزش دروس روش جدید آموزش بر اساس مساله رو شروع کرده که خیلی جالبه این روش یعنی Problem Based Learning تو دنیا جا افتاده و مزیتش یادگیری با سوال و مساله است البته یادگیری رو هم خیلی سریع می کنه اگه کسی درسو کاملا بلده و فقط می خاد تمرین حل کنه با نظرت موافقم ولی اگه کسی با یه مبحث فیزیک مشکل داشته باشه با کتاب تست مشکلش حل نمی شه چو کتاب تست برای یادگیری تالیف نشده در ضمن تو کتاب های تست ارتباطی بین سوالات مختلف نیست یا حداقل خیلی کمه ولی تو کتاب های سوال محور سوال ها همگی به هم مربوطند و به منظور آموزش و به صورت پله ای طراحی شده اند بنابراین شما به جایی اینکه بشینی 200 تا تست بزنی تا شاید تمام نکته های یه موضوع رو یاد بگیری شاید با 20 تا 30 مساله که برای یادگیری طرح شده اند کل موضوع رو مسلط بشی خصوصا برای کنکورها که الان براشون وقت خیلی تنگه سوالایی که حل می کنن باید هدف دار باشه و نباید وقتشونو خیلی روی سوالات اضافی بذارن البته این نظره منه تا علما چی بگن!نقل قول:
ببخشید مزاحم میشم!!!میدونم فقط جواب میخوام..
تاریخ ادبیات رمزینه یا جلد2همایش هامون سبطی یا افاردئونی فار رو نداشته؟؟؟؟؟یا ندیده؟؟؟؟؟سبطی رو دیدم خوشم نیومد کامل نبود.
کدوم کاملتره؟؟؟؟؟یعنی هیشکی رمزینه یا سبطی یا افاردئونی(البته میدونم جدیده!)مصرف نکرده!!؟مارو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟
خیلی فوری........
کسی نمیدونه کتاب همایش هندسه دریافت کی میاد؟؟؟شما که رفتین نمایشگاه نپرسیدین؟؟؟؟؟؟کتابی نمیشناسین که جمع بندی هندسه1و2وتحلیلی باشه؟؟؟؟؟لطفا جواب.
ممنون:11:
سلام و خسته نباشید خدمت همه ی کنکوری های عزیز.
به نظرتون بهترین کتاب و بهترین روش واسه جمع بندی کدومه؟ من رشتم ریاضیه و همه ی درسا رو تموم کردم و میخوام در بدترین حالت 3رقمی بیارم......لطف کنین راهنمایی کنین
مطمئنا بهترین روش، زدن کنکورهای سراسری داخل و خارج از کشور سالهای قبله که بهترین کتاب هم کتاب انتشارات گاجه.نقل قول:
موفق باشی
سلام. واسه فیزیک 3 ریاضی بین سه تا کتاب موندم :
خیلی سبز
رمزینه
گاج سفید
بنظرتون کدومش کاملتره و روان توضیح داده ؟
ممنون
من خیلی سبز دارم و خیلی راضیم . البته واسه تست . هرچند آموزش خیلی خوبی هم داره و توضیحاتش ( مخصوصا پاسخ های تشریحیش ) کامل هست اما کتاب مختص آموزش نیست ... !نقل قول:
سلام
یه چن وقته دربه در دنبال کتاب تست واسه ریاضی 2 میگردم کتاب خیلی سبز ریاضی 2 علی بیطرفان رو دارم ولی واقعا این کتاب مناسبه کنکور نیست فک کنم واسه المپیاد اینا مناسب باشه به هرحال یه کتاب تست واسه ریاضی 2 میخوام که تستاش استاندارد و در حد کنکور باشه در ضمن منطبق با کتاب درسیه جدیده ریاضی 2 هم باشه! جونه هرکی دوس دارین اگه همچین کتابی سراغ دارید بهم بگیدد....... ممنون منتظرم....
گاج سفید ...نقل قول:
کلا واسه دروس ریاضی کتاب های گاج ( سفیدش ) همشون واسه کنکور مناسب هستند !
گاج سفید عالیییییهالبته نوبل هم خوبهمرآت هم بچه های ما داشتن میگفتن خیلی خوبهولی فک کنم همون گاج سفید از همه بهتر باشه.در ضمن درسنامه های خیییییلی خوبی هم دارهنقل قول: