سلام
عجب تفاهمی. منم دروازبان اصلیم ramon بود بعد ون در سار رو گرفتم گذاشتم جای رامون. به خاطر اینکه شیب نمودار افتاده بود تو سرازیری.
Printable View
سلام
عجب تفاهمی. منم دروازبان اصلیم ramon بود بعد ون در سار رو گرفتم گذاشتم جای رامون. به خاطر اینکه شیب نمودار افتاده بود تو سرازیری.
اما واسه من هنوز داره پيشرفت مي كنه.به مستر بازها پيسنهاد مي كنم اگه دروازه بان مي خوان حتما بخرنش.از معدود دروازهبانهاي جوان هستش كه قابليت تك به تك گيريش فعاله.فقط قدش كمي كوتاهه.اما قابليتهاي مربوط دروازه بانيش الان رسيده به 95.هنوز رشدش تكميل نشده!نقل قول:
طبق عكسي كه شما گذاشتين،به برنامه اجازه كپي كردن چند فايل dll تو پوشه ويندوز داده نميشه.كه شايد بخاطر برنامه هاي امنيتي باشه كه رو سيستمتون نصبه.اول اونها رو غير فعال كنيد بعد دوباره نصب كنيد.نقل قول:
آقا یه پچی چیزی نیست برا این ؟
با دوستم داشتیم بازی می کردیم یهو گذارشگرش همینطور هاپ هاپ کرد
هی هاپ هاپ هاپ هاپ هاپ هاپ هاپ هاپ بعد توپ رفت تو گل درست شد :دی
محمد جان اون فایل گزارش ژاپنی همونجوری هست به مرور بهش عادت می کنی در ضمن فایل گزارش ژاپنی فقط در یک حالت قابل استفاده هست زمانی که بقیه زبان ها رو به نوعی غیر فعال کنی حالا راه هاش اینه که از توی پوشه img فایل های گزارش رو یا دیلت کنی یا rename که بهترین کار اینه که تغییر نام بدی همه فایل های گزارش رو در این حالت زبان گزارش ژاپنی میشه خلاصه بگم که 3 نفر دلقک هستند که دارن واسه خودشون گزارش می کنن رئیسشونم کابیرا هست. کلا کیفیت جالبی نداره خیلی به ندرت اسامی رو تلفظ می کنن اوایل بازی که اصلا به گزارش بازی کاری ندارن و فقط شر می گن واسه خودشون. بعدش کم کم یادشون می افته باید بازی رو گزارش کنن ولی همه اسامی رو تلفظ می کنن چه فیک چه واقعی تمامی بازیکنان موجود اسامیشون هست شما مثلا برو توی قسمت ادیت اسم کریمی رو نگاه کن می بینی توی قسمت نام گزارش یه کلمه ژاپنی نوشته (نوشته کاکتز) همین اسم رو هم توی بازی تلفظ می کنه البته می گم خیلی فرکانتی تلفظ اسم بازیکنان کمه توی گزارش ژاپنی و کلا سرد و بی روح گزارش میشه البته من دیگه بعد گذشت مدت ها گوشم عادت کرده به این گزارش. راستی حرف از مستر لیگ شد بهترین دروازبان های Diego و Lloris هستند که هر دو Keeper Skille شون میرسه به 99 همینطور Responce شون برای من الان 98 هست توی فصل هفتم مستر لیگ هستم دو فصل دیگه میرسه به 99 دیگه الان رشد کرده و دیگه گل نمی خورههرچی می زنن دیگه گل بخور نیست که نیست
دوستان ميشه به من بگين براي درست شدن اسم تيمها و لباس تيمهايpes2009 روي كنسول xbox 360 چيكار بايد بكنم يعني پچي چيزي داره يا برم لايو وصل شم به من بگين زود زود زودقربون همتون:12:
آرمین جان ممنون از توضیحاتت.درمورد دروازه بانها یادم رفت diego رو بگم.راست میگی نابغه ایه برا خودش.اما چون می خواستم خودم یه دروازه بان توپ کشف کنم تو چند تا از این جوونها که امتحان کردم این ramon یه استعداد فوق العاده داره.منتظرم رشدش کامل بشه الان رو 95.کامل شد عکسشو میذارم.نقل قول:
تو برنامه pes editor من دیدم واسه xbox هم توانایی ویرایش فایلها رو داشت.البته خودم فقط برای pc باهاش کار کردم.نقل قول:
آخرین آپشن فایل چی هست برای 1.4 که تقل انتقالات تابستانی توش درست شده باشه
سلام.شما میرین تو اون بازیکن هایی که تو هیچ تیمی نیستن میخرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بابا برین از همین تیم های خوب بخرین بهتره.
مثلا کاسیاس رو بگیرین گل نمیخوره که نمیخوره.واقعا گل بخور نیست.من تا حالا دروازبان های زیادی رو داشتم مثل بوفون یا ون در سار یا دروازبانه اینتر الن اسمش یادم نیست ولی کاسیاس از همشون بهتر بوده.بوفون اونارو یک فصل نگه داشتم بعد ردشون کردم برن.
اگه بازیکن میخواین برین درنته تو رئال رو بگیرین اگه بذارینش تو ترکیب اصلی سه سوته همه چیزش 90 به بالا میشه.
یه سوال دارم تو مستر لیگ نمی شه تیمت رو عوض کنی بعد از یکی دو فصل؟من سیستمم 2009 رو نمی کشه ولی می خواستم بدونم این مشکل مزخرف تو مستر لیگ 2009 هم هست؟
مشکل مضخرف چیه مستر لیگ مدلش این جوری هست دیگه مثل منیجر مود فیفا که نیست هر بازی شیوه خاص خودش رو داره دیگه عین اینکه یکی بیاد بگه GTA IV مضخرفه نمیشه بعد یه مدت به جای نیکو با رومن ادامه داد. دیگه مدل مستر لیگ همینطوری هست یه تیم یا انتخاب می کنی یا می سازی یکی و با اون ادامه می دینقل قول:
ببخشید این pesmagazineچیه؟!
سلام .
من خیلی وقت هست به این تاپیک سری نزدم میخواستم بدونم بالاخره راهی پیدا شد برای بازی کردن به صورت شبکه ای(offline)؟
نه متاسفانه بین مود های بازی مودی به اسم مولتی پلیر نداره و فقط میشه آنلاین بازی کرد اونم که کار ما نیست. یه تعداد سرعت بالا دارن بازی اورجینال تهیه نکردن اونهایی هم که تهیه کردن سرعت بالا ندارننقل قول:
یه پکیج هست که تا همین پارسال میشد با کمکش آنلاین بازی کرد ولی متاسفانه برای PES2009 جواب نداد. حداقل ما جواب نگرفتیمنقل قول:
آخه بنظرتون بعد از 7 فصل تیم واسه آدم تکراری نمی شه؟:19:نقل قول:
شما اگه تیمت رو دوست داشته باشی نخیر تکراری نمیشه.:13::13:مهم اینه که انگیزت از مستر لیگ چی باشه.اگرم که خسته شدی خب با یه تیم دیگه یه مستر لیگ دیگه رو شروع کن.:46:نقل قول:
با سلام.آقا من pes2008 رو نصب کردم و اما اصلا گزارشگر یک کلمه هم حرف نمیزد.رفتم و pes2009 رو خریدم و نصب کردم اما توی این هم کسی گزارش نمیکنه! توی تنظیماتش هم رفتم و صدای گزارشگر هم فعال هست اما درغ از یک کلمه حرف!چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه رفته رفته که بازیکنان آدم رشد می کنه بیشتر علاقمند میشه آدم به تیمش من حتی وقتی منیجر مود فیفا رو بازی می کنم. بعد 15 سال تیمم همونی هست که اولش بر میدارم.نقل قول:
کاملا تائید میشه می تونی مستر لیگ جدید شروع کنی. اصلا این مستر رو تازه شروع کردن یه حس جالبی داره اون ترانسفر نیم فصل عین تخم مرغ شانسی می مونه 20 بازیکن Newcomer میاد خیلی حال میده که Kaiser Rowland و Orellano بین این 20 تا باشه و بخریشون همینطور فردریکسون که بهترین دروازبان Newcomer هستنقل قول:
سلام.gambino ایتالیایی هست به لیستت اضافه کن خیلی بازی کن خوبیه.برای هر پستی به جز دروازبانی و هافبک وسط خوبه.نقل قول:
کاملا تائید میشه می تونی مستر لیگ جدید شروع کنی. اصلا این مستر رو تازه شروع کردن یه حس جالبی داره اون ترانسفر نیم فصل عین تخم مرغ شانسی می مونه 20 بازیکن Newcomer میاد خیلی حال میده که Kaiser Rowland و Orellano بین این 20 تا باشه و بخریشون همینطور فردریکسون که بهترین دروازبان Newcomer هست
شما سابقه کار ما رو توی این تاپیک ندیدی مثل اینکه ها این کار خودم هست خیلی وقت پیش هم توی تاپیک گذاشته بودمنقل قول:
Goal Keepers
FREDRIKSSON GK 94
HUBER GK 93
RAMON GK 92
SOLIMAR GK 92
BORGES GK 92
WOLF GK 92
HONG YON NAM GK 92
KREMER GK 91
WOOD GK 91
KIM U DON GK 90
CUYPERS GK 90
RIOU GK 90
NAVARRO GK 90
SHITTU GK 90
ROLONG GK 90
BUCHANAN GK 89
ACOSTA GK 88
DUPONT GK 88
ANDREWS GK 87
ARTS GK 87
COOPER GK 87
MENENDEZ GK 87
FRANOVIC GK 87
WANG MINGWEI GK 86
AHMET GK 85
LINDNER GK 85
FATECHA GK 82
JACOBS GK 81
Defenders
BOS CWP 93
WALTON SB 92
BUSTOS SB 91
SOLER SB 91
GUNTHER CB 90
FISCHER SB 90
HOFFMANN SB 90
FERNANDEZ CB 90
JEAN CWP 90
BIANCHI CB 90
I CHOL YON CB 89
GUIMARAES SB 88
SAMUELS SB 88
SPENCER SB 88
BENON SB 88
VAN DIJK SB 88
KRUGER CB 88
MITCHELL SB 88
HOLZER SB 88
BERGER CB 88
RUBIO SB 88
DOESBURG SB 87
PERRIN CB 87
BARTH CB 87
JACKSON CB 87
POSTMA SB 87
CABRERA CB 87
SERRANO CB 86
LORENZ CB 86
BOUQUET CB 86
JACOBSEN CB 86
KOBAYASHI SB 86
DELIOS CB 85
GRAHAM SB 85
FREDERIKSEN SB 85
KIM JONG YEOL CB 85
CONWEY CB 85
PALMIERI CB 85
KIM MYON U CB 84
ANDRE SB 84
SCHMIDT CWP 80
MATTSSON CB 80
BILIC SB 79
EL MOUBARKI SB 79
NIKOLOV SB 76
SZALAI CB 76
BAUMANN CB 75
JASINSKI CB 75
GUEGAN SB 74
midfielders
SHAW SMF 94
KAISER CMF 93
WIART AMF 93
BAKER SMF 92
YAMADA AMF 92
MARCHAND SMF 92
AALTONEN DMF 92
GAMBINO SMF 92
MOULIN AMF 92
IOANNIDIS DMF 91
MARTEL SMF 91
NOUSHEVAR SMF 90
NEWMAN CMF 90
RIVERO AMF 90
KOEMAN SMF 90
CEM SMF 90
NIJKAMP AMF 90
ESPINOSA AMF 90
GOTTWALD SMF 90
SHUBIN SMF 90
WILKINS AMF 90
MACHADO CMF 90
NASCIMENTO AMF 90
BRADLEY CMF 90
JUAREZ SMF 89
LECLERC CMF 89
PRIETO DMF 88
HERRERO CMF 88
MERINO CMF 88
OLIVER DMF 88
RENARD CMF 88
JOVANCEVIC AMF 88
HUGO SMF 88
HOEKSTRA SMF 88
MATSUMOTO SMF 87
SASAKI DMF 87
MERTENS CMF 87
CLARKE DMF 87
OSCAR AMF 87
TRAORE SMF 87
COCIO AMF 86
SANZ DMF 86
SIMPSON DMF 85
ADAM CMF 85
BOFFA CMF 85
SHIMIZU AMF 85
SIEGL CMF 85
DIETRICH DMF 85
CHE HYON HON DMF 85
PELAEZ SMF 85
YEGOROV CMF 84
ETTORI AMF 84
KOOISTRA DMF 83
CERVANTES CMF 81
CHACON SMF 80
WEBER SMF 80
MCKENZIE DMF 77
DUFFY DMF 77
REEVES DMF 74
ALEXEEV SMF 74
SOUSA CMF 72
VAN DEN BERG CMF 72
CAMACHO CMF 72
Strikers
ROWLAND CF 94
ORELLANO CF 92
GRIFFITHS WF 92
CHAPI CF 92
I GYON FUN CF 91
KHUMALO CF 91
TAKAHASHI CF 90
GIBSON CF 90
O'SULLIVAN CF 90
VAN DER MEER CF 90
ZAKHAROV CF 90
STOYANOV WF 90
KIM CYUN HI CF 90
FEURER WF 90
PARK JYUN HI CF 90
KOMOL CF 88
ABDEL SALAM CF 88
CARTER CF 88
PRANDINI CF 88
SAHAFI CF 87
ENGIN CF 87
MURRAY WF 87
ECKSTEIN CF 87
CHO JIN WHA CF 87
BUGA CF 87
ANDRE WF 86
MOKRANI CF 86
MATIC CF 86
SOARES CF 85
CLEMENT CF 85
SCHWARZ CF 83
BOSNJAK CF 82
RIBEIRO CF 81
NIKOLIC CF 80
GUTIERREZ CF 78
THIJS CF 74
ZARATE CF 72
اون گامبینو رو هم دارم تو تیم پسر خوبیه
یه نظر هم به پست ما داشته باشیدنقل قول:
ببخشید شما با چه تیمی بازی میکنید؟؟؟؟؟؟من با رئال بازی میکنم.شما اینهمه بازیکن دارید؟؟؟؟؟اون اعداد جلوش چیه؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من با بایرن مونیخ.
نه بابا این همه بازیکن دارید چیه بیشتر از 32 نفر که نمیشه توی تیم داشت.
فکر کردم با یه نگاه بتونی تشخیص بدی که این بازیکنان چی هستند. خوب اشکال از من بود شرمنده معرفی نکدم این جغله ها رو. اینا همون بازیکنان Newcomer هستند که هر فصل توی نیم فصل تراسفر به دنیای فوتبال معرفی میشن. و توی 20 سالی که شما مستر لیگ رو می رید همگی بالاخره معرفی می شن همیشه هم به طور تصادفی میاد شما ممکنه الان یه مستر لیگ جدید شروع کنی توی فصل اول 20 تا بازیکن معرفی بشه و بعدش یکی دیگه رو شروع کنی می بینی هر دفعه فرق می کنن بازیکنان همونطور که گفتم شانسی معرفی می شن البته همیشه 3 تاشون نخبه هستن. همین بایرن مونیخی که من باهاش شروع کردم. تو همون فصل اول :Kaiser و Orellano معرفی شدن که هر دو رو خریدم. نمی دونم خبر داری یا نه این Kaiser و Orellano بین همه بازیکنان Newcomer متفاوت هستند.
خصوصیات منحصر به فرد کایزر : توی همون شروع 17 سالگه رتبه D هست. توسط گزارشگر اسمش صدا زده میشه. به همراه دیوید بکهام تنها بازیکنی هست که استایل ضربه ایستگاهی مخصوص داره. و اما اورلیانو هم مثل کایزر همین خصوصیات رو داره غیر از استایل مخصوص. با این حساب. کایزر بهترین Newcomer هست. اگه دقت کنی کایزر بهترین هافبک هست و تمامی پست های خط هافبک براش فعال هست. اورلیانو هم که گل زن بالفطره هست.
او اعداد جلوی اسمشون هم Overali هست که پیش بینی می شه به اونها می رسه بازیکن. که خوب طبیعی هست اگه زیاد بازی کنه و تمرین کنه خیلی بیشتر از اون هم می رسه
سلام کسی اینجا بازی رو روی se7en نصب کرده ؟
اگه اره فایل رجیسترشو استخراج کنه اینجا بزاره چون من توی xp با فایل رجیستر بازی رو نصب میکردم اۀان هم هرچی میگردم دی وی دی بازی رو پیدا نمیکنم
سلام دوست عزیز.شما خیلی واردی ها!!من زیاد newcomer نمیگیرم چون تو تیمم خاک میخورن.:31:من اونا رو میگیرم که وقتی بازیکنای دیگه اون فلشاشون رو به پایینه بذارم جاشون.نمیدونم شما به اون فلشا چی میگین.من به بازیکنی که فلشش قرمز باشه میگم شارج هست .تا حالا چندتا داشتم که خوب در اومدن یکی همونی که گفتم یک روسی هم داشتم قد بلند موهاش زرد بود که هافبک وسط میذاشتمش خیلی بازیکن خوبی بود اسمشو یادم رفته.نقل قول:
سلام بچه ها جون من یکی من رو درست راهنمایی کنه
من میخوام که تمام تیم ها توان بازیکناشون روی 100 باشه(توی ادیت بازیکن که دریبل و قدرت و ...)
اگه کسی سیو این حالت رو داره لطف کنه بزاره و اگه برنامه ایی ، پچی ، چیزی هست لطف کنید:10:
من هم قبلا با بازيكنان بزرگ مستر رو ميرفتم.از وقتي رفتم تو كار اين newcommer ها ديگه واسم تكراري نميشه.اين رشد كردن بازيكنان خيلي حال ميده.اولش يه پاس درست حسابي نمي تونن بدن كم كم تيمت ميشه تيم رويايي جهان.البته هرچي درجه سختي بيشتر باشه لذتش بيشتره.آرمين جان هم كه يه ليست كامل و راهنما براي خريد اين بازكناي جوون دادن.حتما برو ازشون استفاده كن.پشيمون نميشي.نقل قول:
دوست خوبم دوتا نكته:اول اينكه با همون فونت معمولي بنويسي همه مي بينن.نقل قول:
دوم اينكه اين 100 رو شما از كجا آوردي؟99 بيشتر نميشن كه.
برنامه pes editor خيلي راحت باهاش مي تونيد قابليتهاي يه دسته خاص(مثل يه تيم باشگاهي يا يه مليت خاص)يا همه رو با هم تغيير بدين.
سلامنقل قول:
این هم لینکش :
PES EDIOR :
PES 2009 EDITOR V2.9:کد:http://rapidshare.com/files/252589612/PES_Editor_2009-2.zip
منبع :کد:http://rapidshare.com/files/265936859/PES_2009_Editor_v2.9.rar
موفق باشید :10:کد:http://rapidshare.com/users/R1MWO0
دوست من ممنوننقل قول:
اگه امکانش هست یه راهنمایی مختصر بکنید چطوری توان بازیکنا رو بالا ببرم با این برنامه:10::10::10:
سلامی دوبارهنقل قول:
موقعی که شما برنامه رو اجرا کردید از گوشه سمت چپ بازیکن مورد نظر و تیم رو انتخاب می کنید بعد جدول توانایی ها باز میشه و شما اونجا توانایی ها رو بالا می برید اگه خواستید که سریع 99 بشه دیگه هی ندید جلو تا بالا بره توانای شما توی همون جدول زیرش سمت راست عدد 99 رو تو کادر تایپ می کنید بعد تا ئید اون مو قعه توانای ها 99 میشه ....
قربانتان
شرمنده که تاپیک رو اشغال کردم سوال آخر:28:نقل قول:
تا اینجای کار درست ،اما این که شما میگید فقط میشه توانایی یک بازیکن رو برد بالا و اگه بخوام همه رو ببرم بالا خیلی طول میکشه،راهی داره که بشه یک تیم با هم و به صورت دسته جمعی توانایشون زیاد بشه؟
با تشکر از اقا مرتضی گل
آخه بعد از دو فصل دیگه توی همه لیگ ها قهرمان میشم.توی فصل چهارم تنها یک مساوی داشتم و بقیه همه برد بود:10:نقل قول:
مستر لیگ اصلا برای اینه که یه تیم توپ بسازی واسه مقابل هم بازی کردن اونو بردارینقل قول:
salam
یه مشکلی هست که وقتی این بازیکنا(newcomer( رو پر ورش دادی کسی انو از شما نمیخره اونوقت میمونه رو دستمون چی کنیم با این مشکل
اگه بازیکنی رو نمی خواهید می تونید آزاد کنید وقتی آزاد میکنید کمی کمتر از قیمتش به بودجه شما اضافه میشه کلا بازیکن از ما نمیخرن تیمها من که تا حالا نشده از دست یه بازیکن بخوام خلاص بشم و بذارمش توی لیست فروش و بعدش هم بهش پیشنهاد داده بشه ریبری رو از اول فصل ترانسفر گذاشتم توی لیست هیچ کس نخرید. این مورد مستر لیگ یکی از بدترین ایراداتشه وقتی گذاشتن توی لیست فروش هیچ تغییری در فروخته شدن اون بازیکن نداره پس چرا گذاشتی البته خوشبختانه این مسایل در بازی بعدی اصلاخ خواهد شد.
سلام، دوستان من قبلا سیستمم 7300 gt و رم 2gb geil داشتم و pes2009 رو روی سیستمم به راحتی بازی میکردم تا اینکه کارت گرافیکم خراب شد و فرستادمش گارانتی درست کردن ولی بعد از اون دیگه این بازی رو باز نکرد تو setting که میرفتم ارور میداد گفتم شاید کارت دیگه عمرش تموم شده ولی بقیه بازی هارو باز میکرد قشنگ اما تو setting pes09 وی رم رو 16 نوشته بود تا اینکه اعصابم خراب شد و کارتمو عوض کردم یه 9600gt 1gb گرفتم ولی تو این کارت بازم pes09 همون ارور رو میده در حالی که باززی های بزرگی مثله کراسیس 1 و وتر هد رو براحتی بازی میکینم..... تو رو خدا کمک کنین بدون pes زندگی تلخه ..... ممنون
ویندوز رو یه بار عوض کن بازی رو از اول روش نصب کننقل قول:
استيد محترم من هر كاري ميكنم اين اسم بازيكنان تيم ملي ايران درست نميشه .من تمام كارهايي كه دوست عزيز krauser گفته رو مو به مو انجام دادم همه چيز درست شده فقط اسامي بازيكنان ايران مشكل داره.راستي اگه فايل آپشن جديد اومده منم ميخوام
نه عزیز آپشن فایل رو نریختی دیگه وگرنه درست میشد اسامینقل قول:
سلام
کسی یک تیم خوب توی مستر لیگ داره بزاره ما هم استفاده کنیم؟
برای بازی دو نفره میخوام.
نه عزیز نمیشهنقل قول:
همون شما باید عدد 99 رو یزنید ویکی یکی ببرید بالا