با اون سرعت ها کسی چیزی دانلود نمیکنه تلویزیون رو وصل میکنیم به نت انلاین فیلم های hd میبینیم:n02:نقل قول:
حالا من سرعت بالا نمیخام همین چیزی که خریدم رو ثابت نگهش دارند اینقدر کم و زیادش نکنند خیلی خوب میشه:n03:
Printable View
با اون سرعت ها کسی چیزی دانلود نمیکنه تلویزیون رو وصل میکنیم به نت انلاین فیلم های hd میبینیم:n02:نقل قول:
حالا من سرعت بالا نمیخام همین چیزی که خریدم رو ثابت نگهش دارند اینقدر کم و زیادش نکنند خیلی خوب میشه:n03:
زندگی نمیکنن دارن پرواز میکنن.هیچ وقت همچین سرعتی به ایران نمیاد شاید پایین تر هم بیادنقل قول:
همچین چیزی به شرطی تو ایران میاد که مسوولین کامپیوترشون رو ارتقا بدن و از blueray یا dvd به جای فلاپی استفاده کنن
البته بگم اونا برعکس ما نمیرن فیلم دانلود کنن، در آمد بالا میرن راحت میخرن هم خودشون و هم شرایطشون طوریه که درست زندگی میکنن
فکر کنم اونجاها صفحات وب سریعتر از مای کامپیوتر و داریوها واسشون باز میشه ...
تصور چنین سرعتی هم لذت بخشه ...
فکر کنم شرکت های اینترنت کره بخش شکایات نداره اصلا ... اصلا از چی باید شکایت کنن اونجا؟ اونجا بخش قدردانی دارن فکر کنم ...
سرویس کیمیا 5 گیگ در ماهنقل قول:
البته الان که دیگه تعرفه ها عوض شده!!!!
یه عکس گذاشتم، همه رفتین تو رویا؟ :n02: این عکس رو گذاشتم که توقعتون رو بیارین پایین :n01: ما به جای پیشرفت، پسرفت هم داریم میکنیم، پس خواب امثال سرعت های کشوری مثل کره یا اتونی رو هم نخواهیم دید. پسفردا اینترنت رو کاملا ملی میکنن و دیگه فقط میتونیم سایت های ایرانی رو باز کنیم :n21: :n21: :n21: دیگه اون موقع حتی اینجا سر پینگ هم بحثی نمیشه :n02: و کلا چیزی دیگه به عنوان اینترنت وجود نخواهد داشت و باید تعطیلش کنیم. همین چند تا راهی هم که برای دور زدن چیلترینگ داریم، پسفردا خواهند بست :n29:
ولی در کل اون عکس رو گذاشتم که بگم وقتی توی کل جهان آخر هستیم از لحاظ نت، پس این همه بحث کردن سر پینگ و سرعت و کل کل شرکت های نتی و این حرفا بیهوده ست. حالا سرعت های مسخره شون بخوره تو سرشون، قیمتاشون جالبه! مثلا تو کره اگه سرعت 2 مگ رو بهشون بگی چنین قیمتی میگیرن و تازه بین 4 یا 6 یا 8 یا 10 نفرم شیر میکنن، میمیرن از خنده :n08:
اونجا بخش شکایت دارند ولی اینطوریه که طرف زنگ میزنه میگه آقا چرا اینقدر سرعت من بالاست من کلی وقت اضافه اوردم داره حوصله هم سر میره!!!نقل قول:
بیکران برنزی 512نقل قول:
سرعت دانلودم شب و روز فرق نمیکنه.. همون 60 کیلو ثابته...
با قند شکن و سوکس و ... بازم سرعتم همون 60 کیلو ثابته ...
یه سوال:
قیمت بیکران طلایی 512 حدودا میشه 56 تومان.. ولی بیکران برنزی 1024 میشه 41 تومان..
چرا اینطوریه؟یعنی سرعت 1024 برنزی کمتر از 512 طلایی هستش؟
دوستان یه نکته ای بگم در مورد پهنای باند بالا
ببینید در صورتی که سرعت اینترنت شما از یه مقداری بیشتر بشه کل اینترنت به هارد شما تبدیل میشه و شما اصلا به دانلود کردن احتیاجی ندارید
به همین ترتیب به نظر من در صورتی که اینترنت پهنای باند بالا در حد 3-6 مگابایت در اختیار کاربران ایرانی قرار بگیره در ابتدا باهاش خودکشی میکنن :n02: اما در ادامه حداقل اتفاقی که میفته اینه که دانلود فیلم و سریالشون به کل از بین میره
میشینن انلاین میبینن
الان یه جور حرص بین کاربرا وجود داره که میخوان تا ته پهنای باندشون رو 24 ساعته مصرف کنن همین باعث بخشی از اختلالات شبکه میشه
این کار ما یه جور حمله داس هست که وقتی میبینیم یه چیزی داره کمیاب میشه یا بین بقیه تقسیم میشه سعی میکنیم هجوم بیاریم و بیشترین سهم رو داشته باشیم
در مجموع منظورم این بود که از زمانی که بتونین 1920*1080 رو بدون وقفه انلاین ببینین دیگه دنبال دانلود نمیرین
ترا خدا ببینید مقاله آلبرت انیشتین هم شیل ت ره :n14::n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون سرعت اولیه بالا ترهنقل قول:
الان یه فیلم 1920*1080 با بیت ریت 2000 رو میشه با سرعت 300 KB/s هم بصورت آنلاین دید یعنی دیدن فیلم سرعت خیلی بالایی نمیخواد ولی این سرعت 300 باید تک کانکشن باشه نه 16 کانکشن IDM ... پس اگه ما تو ایران سرعت KB/s 400 تک کانکشن هم داشته باشیم واسه همه چی کافیه ....نقل قول:
یعنی بعد از مصرف اون 28 گیگ هدیه طلایی 512 سرعت از 1024 برنزی کمتر میشه؟ فکر نکنما ... چون اون 28 گیگ رو تو 3 روز میشه مصرف کرد و اگه قرار باشه 27 روز باقیمانده سرعت کمتر از 1024 برنزی بشه دیگه کسی طلایی 512 رو نمیخره و میره 1024 برنزی رو میگیره ..نقل قول:
پس اون جریان شیر 1 به 8 برنزی و 1 به 4 طلایی چی میشه؟؟؟
سلام به دوستان من 512 نامحدود برنزی دارم سرعتش 70 -60 هست چند وقت پیش داشتم تعرفه ها مخابرات رو نگاه میکردم دیدم قیمت 512 نامحدودش رو زده 25500 تومن با خودم گفتم خوشبحال خودمون اسیاتک قیمتش کمتره امروز رفتم تمدید کنم دیدم اسیاتک هم قیمتا رو افزایش داده حالم گرفته شد حالا این 512 نقره ای سرعتش چطوره قضیه این 6گیگ هدیه چیه مگه نامحدود نیست؟؟؟:n13:
این ترافیک هدیه ها الکیه برا پول بیشتر گرفتننقل قول:
الان برا این سرویس تا 6 گیگ دانلود سرعت بالایی داری بعدش کم میشه سرعتت حالا اگه تمدید کردی بیا بگو سرعتش مثل قبل میمونه یا نه
پ.ن دوستان برا شبانه فکر کنم یه کارایی بشه کرد که سرعت بالا بره فعلا در حال تست هستم اگه نتیجه مثبت بود همینجا میگم:n06:
نقل قول:
همین طوریم نیست! خارج از ایران قانون copyright رعایت میشه!
مثلا دوستم میگه ما نمیتونیم فایل با فرمت .avi دانلود کنیم! ISP بسته اینو....
یا اگه برن بازی و فیلم دانلود کنن پیگیری میشه
دوست عزیز یه فیلم 1080p اگه کیفیت لازمه رو داشته باشه برای یه فیلم ۲ ساعته باید حدود 10 گیگ حجم داشته باشه. یه ضرب و تقسیم ساده کنی می بینی که در ثانیه حدود 1.4 مگابایت باید استریم بشه تا شما فیلم رو روون ببینی. پس نیاز به اینترنتی داری که سرعت دانلود تک کانکشنش 1500 کیلوبایت در ثانیه باشه!نقل قول:
نه دوست من اینجوری که شما می گی نیست. اولا اینکه بزرگترین شبکه های شیر و p2p در داخل کشور های اروپایی مثل سوئد و.. هستن. بعدم اینکه اینجوری نیست که فرمت خاصی بسته بشه!! دانلود محتواهایی مثل فیلم های هالیوودی یا آلبوم های موسیقی براساس قوانین کپی رایت غیرقانونیه و ۹۵٪ این محتواها از شبکه های اشتراک گذاری p2p (تورنت) دانلود می شه. برای همین برخی از ISP ها سعی می کنن این جور اشتراک گذاری رو جلوش رو بگیرن همین. الان بزرگترین و قدیمی ترین سایت شیرینگ the pirate bay هست که پایه گذاران اون سوئدی هستن و دولت سوئد چند ساله داره خودشو می کشه که جلوی فعالیت این سایت رو بگیره ولی هنوز نتونسته!!نقل قول:
دوستان سرعت دانلود شبانه سرویس چابک (1 مگابیت) با 16 کانکشن چنده ؟
اول تلفن بیسیم را قطع کن ببین مشکل بر طرف میشه/بیشتر تلفن های بیسیم روی خط نویز میندازن/ اگه بازم مشکل داشتی پشت مودم هم یه اسپلیتر دیگه بگذار (یا میتونی اون اسپیلیتر را برداری بگذاری پشت مودم اگه مشکل داشت یکی دیگه هم بگیری)نقل قول:
آقا 512 برنزی نگیرید که پشیمون میشید چون سرعت باز شدن سایت افتضاحه و در حین دانلود که خیلی دیر سایت باز میشه ... فقط 60 کیلو دانلود ثابت میده همین.. البته با این قیمت ها حق انتخاب خیلی سخته ...
با یاهو مسنجر هم صدا هم تصویر قطع میشه و کند میشه ... افتضاح و اعصاب خورد کنه ...
خیلی عذر میخوام ولی واقعا ما ایرانیا بدبختیم...
از ماست که بر ماست ...
معمولا 70 تا 90نقل قول:
بسیار مشتاقم برای وصل شدن سرویس 2048 نا نمحدود نقره ایم. اما باید تا شنبه یا یکشنبه صبر کنم!!! راستی الآن از کجا بفهمم مخابرات خطم رو رانژه کرده یا نه؟! تو پنل کاربری صفحه آسیاتک، چه چیزی تغییر میکنه تا اینو بشه فهمید؟؟؟؟؟؟
نقل قول:سرعت شبانه چنده؟نقل قول:
خط رانژه بشه چراغ ADSL مودم روشن میشه !! همین ...:n02:نقل قول:
اشتیاق ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
104 تومان واسه یک ماه دادی که چه سرعتی داشته باشی؟؟؟ نهایت سرعت 150 کیلو میده بهت اونم با 16 کانکشن IDM تازه ...
این اشتیاق نداره جانم .....
خب اگر واقعا سرعت 150 بده و نامحدود باشه که خیلی خوبه و کاملا میارزه ! ، چون اگر روزی 12 ساعت هم دانلود بکنه حداقل میتونه ماهی نزدیک به 200 گیگ دانلود کنه !!
ببین بحث قیمت مطرحه .... بعدش نسبت به پولی که داری میدی سرعت تک کانکشن وباز شدن سایت خیلی پایینه و بالاتر از 50 نمیره .... و این نمی ارزه ...نقل قول:
خوب برو از مخابرات 2مگ بگیر! سرعت 256 میده نامحدود1 نه نهایت 200 اونم به اسم جایزهنقل قول:
میگن سرعت تک کانکشن مخابرات بیشتر از آسیا تک هستش و قیمتش هم ارزونتره ...نقل قول:
نقل قول:
اسیاتک تعرفه هاش خیلی جالبه! هر کی ندونه فکر میکنه بهترین پینگ و سرعته
سرعت تک کانکشن مخابرات بیشتره من با 256 نامحدود مخابرات تک کانکشن با سرعت 85 دانلود میکنم.اما 1 مگ یرنزی که داشتم از 50 تک کانکشن بیشتر نمیرفت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان شما هم دیر صفحات رو باز میکنه؟
افتضاحه ...نقل قول:
جالبه که اگه بخوای دوربین مدار بسته رو از طریق اینترنت ببینی 256 مخابرات جواب میده ولی فک کنم با 2 مگ آسیاتک نشه تصویر رو به خوبی دریافت کرد ...نقل قول:
موندم اگه نرم افزار IDM اصلا وجود نداشت این شرکت های ارائه اینترنت داخل ایران چجوری میخواستن سر مردم کلاه بذارن ؟؟؟؟
خوب هدف این بی همه چیزها هم همینه که به مرور زمان تمام سایتها (دیگه فرق نیمکنه چی باشه) را ببندند و از اون طرف با بستن پورتها وی پی ان خودشون را بفروشند و با این کار تمام کاربران اینترنت را زیر نظر داشته باشند تا خدای ناکرده حکومت الهی شون نپوکهنقل قول:
تعجب نکنید اگه فردا google رو هم بستن.....
راست میگن! 64 هم زیاده برای نت ایران