سلام
ممنون میشم یه راهنمایی کنید که چطور میتونم تصویر زیر رو وارد ورد کنم ، در واقع چجوری باید اون جدولارو بکشم ، چون میخوام متن های داخلشو ترجمه کنم .
محتوای مخفی: Pic
Printable View
سلام
ممنون میشم یه راهنمایی کنید که چطور میتونم تصویر زیر رو وارد ورد کنم ، در واقع چجوری باید اون جدولارو بکشم ، چون میخوام متن های داخلشو ترجمه کنم .
محتوای مخفی: Pic
نقل قول:
HOME>>>>>>>REPLACE
INSERT>>>>>>>>>>SMART ARTنقل قول:
سلامنقل قول:
با زدن کنترل+H یک پنچره باز میشه که دو تا جای خالی برای نوشتن داره توی اولی علامت سوال بزار و توی دومی حرف "ی" رو بنویس و از دکمه های پایین replace all رو انتخاب کن. همین.
البته فکر کنم متن های داخل جعبه ها را با تکست باکس ها در آورده و فکر می کنم اونطوری هم راحتتر باشه، البته از راهی که شما گفتید هم جواب میده.نقل قول:
سلام منظور که مشخصه وقتی که این کار رو بکنید متن توی تصاویر میره تو حافظه و میشه هر جا که خواستیم پیست کنیم.نقل قول:
مرسی بابت راهنمایی تون .
یه چند مورد دیگه ، میخوام کسری بنویسم فرمولی رو بعد این کسر رو پیدا می کنم اما حالت مربع میاره که توش باید نوشته بشه ، اما هر کاری میکنم نمیشه .....نمیدونم این کسر رو چجوری باید وارد کنم .
به این حالت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد همچین جدولی :
محتوای مخفی: Table
با تشکر
سلامنقل قول:
برای فرمول به تب insert برید و روی equation کلیک کنید البته روی علامتش (با کلیک روی علامت یک تب جدید به اسم design ظاهر میشه ولی با کلیک روی نوشته یک منوی پایین افتادنی باز می شه که فرمول های رایج رو برای انتخاب نمایش می ده.) بعد توی تب جدید برید به قسمت farction علامتش هم یک نوشته کسری هست اولین گزینه از سمت چپ و نوع کسری رو که می خواهید رو انتخاب کنید . که همون مربع هایی که گفتین رو میاره بعدش باید روی مربع کلیک کنید تا به حالت انتخاب در بیاد و بعد هم می تونید تایپ کنید .
درمورد جدول هم متوجه نشدم ، چون یک جدول ساده هست. مشکل تون کجاست؟
کامل توضیح دادید ، مرسی . چقدر ساده بوده دی ! جدول رو گرفتم یه جاش رو اشتباه میزدم ، بعد میخواستم ببینم راهی به جز عکس گرفتن و کپی پیست کردن شکل ها به ورد ، وجود داره ؟ مثلا من الان باید یه جدول زیر رو ترجمه کنم ولی خب شکل هاش خیلی زیاده ، میخواستم ببینم راهی ات بشه اینارو انتقال داد به ورد ؟نقل قول:
محتوای مخفی: Table
شرمنده زیاد سئوال می کنم ، اینم ساده به نظر میاد ولی هر کاری می کنم نمیشه ، میخوام متن ها رو به روی هم باشه ، فرمول یه طرف مثلا متن یه طرف روبه روی هم ولی هر کاریمیکنم نمیشه ....تو این عکس نشون دادم :
محتوای مخفی: Text
نقل قول:
سلام
در مورد عکس ها راهی نیست و اول و آخر باید دستی وارد کنید (یا حداقل من راهی نمی شناسم) ولی یک سری نرم افزار وجود داره که می تونید با اونها عکس ها رو از فایل پی دی اف استخراج کنید، برای فایل های این شکلی که عکس توشون هست با صرف چند ثانیه مثلا هر 50 تا عکس این فایل رو براتون استخراج می کنن که حداقل بک بخشی از کار از حالت دستی خارج می شه و می مونه وارد کردنش به فایل ورد.
البته فایل pdf شما خودش نباید از روی اسکن تشکیل شده باشه و حتما متن و عکس رو مثل الان که شما دارین تایپ می کنید و عکس ها رو وارد می کنید، فایل اصلی هم باید اینطوری بوده باشه و تبدیل به pdf شده باشه.
ا نرم افزارها هم از همه راحت تر (البته از نظر من) PDF Image Extraction Wizard هستش که با یک سرج ساده می تونید دانلود کنید.
در مورد متن های مقابل هم، می تونید برای جاهای این شکلی نوع نوشته خودتون رو به دو ستونه تغییر بدید و وقتی تموم شد دوباره برش گردونید به یک ستونه. البته این روش هم مشکلات خودش رو داره. ولی باز بهتر از نوشتن ساده و فاصله انداختن هست.
برای این کار می تونید به تب page layout برید و توی گروه page setup از قسمت columes متن رو دوستونه یا یک ستونه کنید. برای جاهایی هم که مثلا ستون سمت چپ رو سه خط نوشتید و می خواهید حالا روبروش بنویسید و تا آخر صفحه نمی خواهید برید ، فقط کافی ctr+shift+inter رو بزنید.
موفق باشید
سلام دوستان
میشه بفرمایید من این دو نوع فرمول رو چطوری می تونم توی ورد وارد کنم ؟!
(در ورد 2013)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
سلام. اگر با Equation ورد تا حالا کار کرده باشین (در قسمت Insert گزینه Equation) فرمول دومی خیلی سادست در قسمت Fraction مربوط به Equation میتونین پیشفرض را انتخاب کنبن. واسه اولی هم پس از این که وارد Equation شدین در منوی Design به قسمت Bracket در گروه Single Brackets شکل مورد نظر را انتخاب کنین. (این توضیحات را بر این اساس دادم که شما قبلا با Equation کار کرده این):n16:نقل قول:
ممنون.نقل قول:
ولی من منظورم این آکولاد تو عکس دوم بود و توی عکس اول توی Bracket هاش چیزی نداره که دوتایی باشه، بشه s2 و s1 رو همزمان به همراه اون خط کنارش وارد کنیم !!
سلام دوست عزیز ازنرم افزارهای مختلفی استفاده کردم جواب ندادنقل قول:
سلام ودرود فونت برنامه داپا رو میخواستم ...ممنون
سلام برای دوتایی شدن همون یه دونه ای که میاد رو انتخاب کن بعد از همون مجموعه bracket قسمت پایینش دوتایی stack object)) رو انتخاب کن . برای آکولاد دومی هم از همین براکتا بذار( می خوایی حتما اینجوری باشه جلوشم یه فلش بذار:n06:)نقل قول:
سلامنقل قول:
اگه همونطور که دوستمون گفتن انجام بدید یک چیزی شبیه به این میشه. که خب تقریبا شبیه دیگه به جز اون فلش معادله دوم که اگه ثابت بود و نخواستین تغییر بدین، می تونید از shape ها هم استفاده کنید.
خب اگه می تونی فایل رو اینجا بزار من یا بقیه دوستان هم چک کنیم. شاید تبدیل شد.نقل قول:
به دادم برسید.مهلک ترین اشتباه آفیسی رو انجام دادم من
حدود 200 صفحه متن داشتم قرار بود اصلاحاتی انجام بدم به خیال اینکه ازش فایل پشتیبانی دارم این 200 صفحه رو کلا پاک کردم و متن جدید وارد همین فایل ورد کردم.حالا هم کلا تمام مطالبم از دست رفته.راهی داره بتونم مثلا فایل رو بازیابی کنم به دیروز؟:n28:
به روز رسانی: با استفاده از نرم افزار magic office recovery فایل رو برگردوندم.حدود 40 نسخه از همون فایل رو بازیابی کرد و اون نسخه ای رو که خواستم به دست آوردم :n20:
این تجربه ای بود برام تا فایلهای مهم رو حتما روی فضای شخصی نت ذخیره کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون میشم کمک کنید.
سلام
ممنون به خاطر وقتی که میگذارید.
سوالی داشتم.
در استفاده از استایل ها هنگامیکه از هدینگ برای شماره دادن به عنوان ها و زیر عنوان ها استفاده میکنم، شماره زیر عنوان، شماره قبل رو ادامه میده.
مثلاً :
۱- آب
۱-۱- کیفیت آب
۲-۱- مواد آب
۳-۱- سنگینی آب
۲- خاک
۴-۱- کیفیت خاک
!!!!
در صورتیکه باید
۱-۲- کیفیت خاک باشد
مشکل کجاست؟
در صورت امکان اگر پاسخ دهید بسیار ممنون خواهم بود.
سلامنقل قول:
من با یکی دو تا از نرم افزارهایی که باهشون کار می کردم تبدیلش کردم ولی درست تبدیل نشد. الان تنها راه حلی که به فکرم میرسه این هست که تبدیل به عکس کنی و بعد با نرم افزارهای ocr عکس رو بخونی که اون هم برای زبان فارسی زیاد درست کار نمی کنه و احتمالا مجبور بشی یک ویرایش سنگین روی متنی که بهت می ده، انجام بدی.
اقادستت دردنکنه زحمت کشیدی
سلام.چطور میشه کل فوت نوت های یک متن رو پاک کرد.یعنی به صورت یکجا.
سلام دوستان
متنی که در Word نوشتم، چند تا تیتر داره که شماره گذاری کردم. ولی نمیدونم چطوری فاصله شماره تا خود متن رو کم کنم. لطفاً راهنمایی کنید.
اینم عکس:
رو متنون Ctrl + H رو بزنید. روی دکلمه more کلیک کنید و دکمه Special رو بزنیدنقل قول:
اونجا هم Footenote mark رو انتخاب کنید و Replace with رو خالی بزارید و Repalce all رو بزنید.
راهی وجود داره که توی یک متن فارسی و لاتین، بخوام فقط فونت متن لاتین رو تغییر بدم؟
سلامنقل قول:
اول کل متن رو انتخاب کنید بعد با زدن ctrl+D یک جدول براتون باز میشه که توی قسمت latin text نوع اندازه و استایل فونت لاتین رو می تونید تغییر بدید توی قسمت complex scripts هم برای فونت فارسی می تونید این کار رو بکنید
موفق باشید
سلام دوستان
من میخوام یه پاورقی بذارم تو فایلم
وقتی که پاورقی رو ایجاد می کنم خط پاورقی راست چین قرار میگیره چطور ببرمش چپ ؟
سلام. خوب شما وقتی متن رو نوشتید یا قبلش برید به منوی Home بعد چپ چین رو انتخاب کنید. به همین سادگی :n06:نقل قول:
این کار رو میکنم. نوشته چپ چین میشه ولی خطش همون راست میمونهنقل قول:
سلام دوستان
من وقتی ورد 2010 رو بار می کنم خطاهای زیر رو می ده
اول این خطا رو میده
there is not enough space on the disk to complete this operation word 2010
بعدش
there is not enough space on the disk space. word cannot display the request font
ورد رو پاک کردم و از نو نصبش کردم، اما بازم نشد
میشه راهنمایی ام بفرمائید
با سلام
یه سوال داشتم. من یک متن رو که میخوام پرینت بگیرم ( با فرمت pdf خود ورد یا foxit به pdf تبدیل کنم ) توی قسمت print preview همه چیز خوب و مرتب است ولی وقتی فایل pdf ساخته میشه و بازش میکنم میبینم توی بعضی از صفحات خطوط جابجا شدن یعنی مثلا 2 3 خط آخر صفحه 9 به صفحه 10 منتقل میشه. دقت که کردم دیدم این اتفاق صفحه هایی رخ میده که تعداد footnotes ها از 2 تا بیشتر باشه. میخواستمم راهنمایی کنید چطوری میتونم این مشکل رو حل کنم؟
میزان فضای خالی درایو C شما چقدر است؟نقل قول:
4 گیگنقل قول:
البته فک نکنم مشکل به خاطر فضا باشد
حتی با نرم افزار های unistaller هم پاکش کردم تا هیچ ردپایی ازش باقی نمونه
ولی بعد از نصب دوباره همین خطا رو می ده
این مسیری رو که میگم برو و تیکشو بردار:نقل قول:Click "File"
Click "Options"<----
Click "Add-ins"
در پایین صفحه قسمت "Manage".این رو "COM Add-ins"انتخاب کن و دکمه GO رو بزن
در انتها همانطور که گفتم تیک "Microsoft Office Live Add-in" را بردار
ممنوننقل قول:
ولی همچین Add-in وجود نداشت تا تیکش رو بردارم
پس این مسیر رو برو: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینطور که من از این لینک فهمیدمنقل قول:
باید فایل سند خود رو با Word 2003-2007 باز و save as کنم
بعد دوباره با ورد 2013 باز کنم
من که الان رو فقط سیستمم ورد 2010 نصبه و فقط یک فایل هم نیست، هر فایل وردی که باز می کنم همین خطا ها رو میده
حتی اگر هم این روش کار کنه، بازم یه راه حلی موقتی هست
واصل مشکل هنوز پابرجاست
سلامنقل قول:
در تب view در قسمت document view گزینه draft رو انتخاب کنید بعد از تب references در قسمت footnote روی show note کلیک کنید. با این کار صفحه به دوبخش تقسیم میشه که در بخش پایین میشه روی پاورقی ها تغییراتی ایجاد کرد.
توی این بخش یک جعبه کشویی هست که با انتخاب گزینه footnote separator می تونید اون خط رو چپ چین یا راست چین یا وسط چین کنید.