جریان چیه؟ چرا یهویی اینجوری شد سرویست؟ این ماله چه ساعتیه؟نقل قول:
Printable View
جریان چیه؟ چرا یهویی اینجوری شد سرویست؟ این ماله چه ساعتیه؟نقل قول:
[QUOTE=Angel Of Darkness;5913739]راسیتش اینکه چقدر میتونه این جریان و پی گیری کنه نمیدونم. در باره آی اس پی ام به این بستگی ذاره که Mr.X چقدر کارشو خوب بلد باشه! :46:نقل قول:
موقع ترافیک رایگان سرعت به شدت میاد پایین و اون تستم نزدیک ساعت 2 بود که گذاشتم.دیگه عادت کردم به دانلود نکردن تو شبا.نقل قول:
این سایت اسپید تست مثه اینکه داره تغییراتی میده . قاطی کرده :31: نتونست تست بگیره :31:ولی خودمونیما خیلی قشنگ شده :31:
به راحتی قابل فهمیدنهنقل قول:
چه اون آقا شک کنه یا نکنه isp می تونه به راحتی متوجه بشه
در ضمن خود کاربر هم به راحتی میتونه متوجه بشه
این دیگه تقریبا" تو بیشتر آی اس پی ها میشه حالا ساعتش یکم فرق داره شاتل از ساعت 1 سرویسش طوری میشه که اصلا" صفحه رو هم نمیتونه باز کنه من دیروز یه سر به تاپیک شاتل زدم کسانیکه 512 محدود هم داشتن(و با اونکه تو تمام آی اس ی ها دیگه صد در صد سرعت سرویس محدود از نامحدود بهتره) قید دانلود شبانه رو زدن و میگن بین 5 تا 10 کیلوبایته و ساعت 3 به بعد تقریبا" بهتر میشه ولی باز با نوسان زیاد. این دیگه تقریبا" عادی شده یکی دیگه هم از شاتل میگه از ساعت 1 تا 6 صبح فقط نزدیکیهای 62 مگ از یه فایل 1 گیگ رو دانلود کرده.بعضیها میگن از دهه فجر سرعتها بین 20 تا 25 و روز به روز هم داره بدتر میشه و بعضیهای دیگه میگن بیشتر سایتها بسته شده و اینها باعث میشه سرعت پایین بیاد در کل همه ناراضی اند.زنگ هم بزنی هزار تا بهانه دارند و این مشکل درست نمیشه به این راحتی.نقل قول:
شبونه ی منم دوباره دیشب ترکید! یه مشکل جدید پیدا کردم! مدیا فایر فیلتر شده برا من!!!!!!!! برا شمام مدیا فایر فیلتره؟؟؟؟!! من سرعت دانلودم با چیز پی ان تو بهترین حالت 160 است یعنی تقریبا نصف حالت بدون چیز پی ان ! من همه دانلودامم از مدیا فایر بوووووووووووود! اخه اینا دیگه مدیا فایر و چرا فیلتر کردن؟؟؟؟؟:37: اینا از جون ما چی میخوان؟؟؟؟!!! :45:نقل قول:
سرویس 2 مگ. خط 5. شاتل
خیلی ربطی به این تاپیک نداره اما دوستانی که با دانلود از لینک های مدیا فایر به دلیل ف ی ل ت ر شدن مشکل دارند کافی است در لینک دانلود به جای www از cbn استفاده کنند و بدون مشکل دانلود کنند.
مثال :
به جای آدرس
[HTML]www.mediafire.com[/HTML]
از
[HTML]cbn.mediafire.com[/HTML]
استفاده کنید.
موفق باشید.:5:
حالا که دیگه همه جا اینو فهمیدن . شک نکنید 2 روز دیگه این روش هم نابود میشه !!:2:اخه مدیا فایر مگه چی داره !!:13:واقعا یه کارایی میکنن . ادم ... :2:نقل قول:
شاتل - مرکز 4 - محدود - 128
:20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:20:
نه فقط مدیافایر بلکه بیشتر آپلودسنترها بسته است .در حقیقت من فکر میکردم مدیافایر خیلی زودتر از اینها بسته میشد که خدا رو شکر تازه اینکارو کردن و یه سری از دوستان میگن کار آی اس پی هاست ولی اینطور نیست .فکر کنم شما خودتون تا حالا داخل مدیافایر دیدین که یه تبلیغ به زبان فارسی بود و نوشته بود آیا میخواهید تمام سایتها را براحتی باز کنید و آیا میخواهید به سایتهای اجتماعی دسترسی داشته باشین . بله تبلیغ زنجیرشکن بود که من یکبار بازش کردم و زنجیرشکنی بود بنام سیمرغ که اولاش عالی کار میکرد فکر میکنم اون باعث بسته شدن مدیافایر شد ولی باز هم نمیشه مطمعن بود چون تمام آپلودسنترها دارن بسته میشن و تقریبا" میشه حدس زد که چه معنیی میده ولی باز با اینکارها چیزی عوض نمیشه الان به غیر از وی... هزار تومنی وی .. بصورت رایگان هم زیاده .در کل سرعت آپلود هم به طرز وحشتناکی پایین آوردن که سرعت آپلود من از اولین روز که سرعت دانلودم افتضاه بود 2 کیلو بود و الان که یه خرده بهتر شده روزها باز 2 کیلو بایته .
وضعیت قابل قبول اینترنت کشور
وی گفت: بیش از ۳۲ میلیون کاربر اینترنت در ایران وجود دارد که شبکه اینترنت نیز با توجه به جامعه جوان ایران و استقبال آنها از سرویس های این فناوری وضعیت قابل قبولی دارد. در همین حال برنامههای گستردهای برای افزایش پهنای باند اینترنتی در کشور فراهم شده تا زمینه لازم برای ارائه خدمات الکترونیکی از طریق فضای مجازی به متقاضیان با سرعت مناسب فراهم شود.
نمیدونم چرا شما دوستان همش گله میکنید بابا همه راضی ان شما چرا میگید وضعیت بد و سرعت پایینه و همه سایتها بسته ؟!!!!!!!!!!:31:
اگر دوست دارید این خبر رو کامل بخونید به آدرس زیر تشریف ببرید .(سايت خبری فناوری اطلاعات (ايتنا))
کد:http://itna.ir/vdci5zaz.t1ayq2bcct.html
شاتل - مرکز 4 - 128 - محدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :26:پینگنم خارق العاده شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :26:
وب گردی با سرعت نور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:(مخصوصا با فایر فاکس 4):21:
.
فقط خدا کنه باز خراب نشه :41:
سلام خدمت همشهری های عزیزم :10:
.
من از وقتی که وارد دوره ی جدید شدم !! دیگه نمیتونستم وارد سایت شاتل و اکانت خودم برا چک کردن ترافیک و اینا برم !! فک میکردم مشکل از سایته و به زودی درست میشه . اما حدود 2 هفته شد که درست نشده بود . امرزو با کلی چت و صحبت تلفنی باهاشون گفتن - راهی نداره باید پسوورد رو با اجازه صاحب سرویس ریست کنیم !:18:من هرچی گفتم چرا تغغیر کرد و .. میگفت شما اشتباه وارد میکنید !:18:در صورتی که بیش از 5.6 ماهه که با همین پسوورد میرفتم داخل اون سایتشون !! اصلا داخل مرورگر ذخیره شده بود و با دوبل کلیک خودش میومد !! گفت راهی نداره باید تغییر بدیم !! بعد زنگ زد گفت چنج کنیم پسسوردو مودم دیسکانکت میشه و اینا وباید پسسورد جدید رو موردم ست کنید !! خلاصه یه پسوورد داد و من وارد قسمت مربطوه تو کنسول کردم . اما کانکت نمیشد و همچنان قرمز میموند !! بعد یه پسسورد اسون دیگه گفت :27:کانکت شد . گفت حله - دیگه مشکلی ندارید !!:18:هرچی هم میپرسیدم برا چی عوض شد و ارور رمز عبور اشتباه میداد ؟! میگفت شما اشتباه وارد میکردید !:2::13:
.
خلاصه الان حل شد و میتونم با این وارد سایتشون شم :13:
.
.
میخواستم از شما دوستان بپرسم دلیل چی بود ؟! مشکلی نداره ؟! کسی مگه میتونه تغییر بده پسووردمو ؟! برا خودش مگه عوض میشه ؟!:13:من مطمئنم درست وارد میکردم !!:13:
سلام به همشهری های عزیز
سوالی داشتم بس شگرف. :d
تو سایت اندیشه سبز خزر سرویس 128 نامحدود رو زده 155000 ریال
بعد در ردیف اول s4 رو زده 128 ترافیک 8 گیگ 225000 ریال
این چطوره بعد! من متوجه نمیشم! یعنی یکی میاد نامحدود رو ول کنه بره با محدودیت بگیره اونم گرون تر!
کسی هست که سرویس نامحدود استفاده کنه از اندیشه؟ مشکلی ندارید؟
من الان سرویس 256 ترافیک 8 گیگ دارم. برام کمه و چون دانلود زیاد دارم کم میارم در ماه! خواستم 128 نامحدود بگیرم هر چند سرعت پایین تره اما با فرصت میشه چندین برابر دانلود کرد! نظر شما چیه؟
سرعتم نصف شده :37:
سرویس 2 مگ. خط 5. شاتل
سرعت 128 محدود از سرعت 128 نامحدود بیشترهنقل قول:
در 128 نامحدود سرعتش استانداره یعنی اندیشه روی 14 کیلوبایت تضمین میکنه ولی اندیشه معمولا سرعت دانلود 30 به کاربران 128 نامحدود میده
در 128 محدود سرعت دانلود در روز و شب متفاوته ... در روز سرعت نزدیک 100 کیلوبایت هستش ولی در شب بدلیل رایگان بودن به 50 میرسه
پس می بینید سرعت دانلود 128 محدود به مراتب بالاتر از 128 نامحدود هستش بهمین خاطر قیمتش بلاتره
چون فرد میتونه روزها با سرعت بالا وبگردی بکنه و دانلود های مهمش رو انجام بده و در شب هم بیشتر دانلود هاش رو رایگان انجام بده
پس می بینید فردی که سرویس محدود داره نه تنها کمتر از سرویس نامحدود دانلود نمیکنه
بلکه چنانچه شرایط سرعت شبانه اش خوب باشه می تونه بیشتر از سرویس نامحدود دانلود صورت میگیره
من خودم 128 نامحدود دارم که سرعت دانلودم 30 هستش (خط 5) قبلا هم 128 نامحدود داشتم روزها تا 120 بالا بود
البته خط 4 یکی از دوستانم 128 نامحدود گرفت ولی سرعتش 16 هستش (فکر کنم خطشون خیلی شلوغه )
ممنون از توضیحات کامل.نقل قول:
با این اوصاف پس بی خیال 128 نامحدود بشم! :13:
من شارژم تموم شده می خوام دوباره شارژ کنم. ولی به سایت crm.askiran.com نمی ره .. حتی با دایال آپ.
اندیشه هم زنگ زدم جوابی نگرفتم!
کسی چنین مشکلی نداره؟
راستی الان سرعت دانلود تو شب برای سرویس های محدود چقدره ؟ من چند ماهیه که نامحدود میگیرم شاید اینبار عوض کردم!
من با crm مشکلی ندارم الان بازش کردم من خودمم نامحدود دارم ولی طبق گفته بچه ها سرعت شبانه محدود حدود 90 تا 120 هستنقل قول:
بچه ها من برای دوستم رفته بودم سرویس ثبت نام کردم و چون پیش شمارش 552 بود گفتن 3 هفته طول میکشه ولی الان 23 روز شده.کسی نمیدونه کی وصل میشه؟
---------- Post added at 11:43 AM ---------- Previous post was at 11:39 AM ----------
من دیروز این مشکل رو داشتم ولی الان مشکل بر طرف شده.شما با همین adsl تون میتونین حتی شارژتونم تموم شده تو crm.askiran.com برین و شارژ کنین.نقل قول:
آخه دوستای گلم!
چرا بعضیا نگران فیل تر هستن؟
اولا که اینترنت کلا فیل تر شده این روزا. نه یکی دوتا سایت. گوگل هم این چند روزه واسه من باز نمیشه!
چه سایت باز باشه چه نباشه... بدون ابزار های مختلف عبور از فیل تر نمیشه با آسودگی خاطر توی نت چرخید...
نقل قول:
حقیقتا اصلا مشخص نیست!
این موضوعیه که واسه تعداد زیاد مشترکین در خط 5 ایجاد میشه و تو همین تاپیک چندیییییین بار بهش پرداخته شده.
کمی صبور باشه وصل میشه.
بهش بگو نگران نباشه. این روزا ADSL همون dial up شده :46:
بهش بگو پیگیری کنه من وقتی از شاتل میخواستم برگردم اندیشه بهم گفتن 1 ماه باید بمونی تا پورتا خالی بشه ولی من اینقدر زنگ زدم و پیگیری کردم که 1 هفته ای خطمو راه اندازی کردن :27:نقل قول:
ایول داداش.نقل قول:
دقیقاااااا باهات موافقم.
باید از سیستم سیریشیزاسیون (همون سیریش بازی خودمون) استفاده کنی. :31:
پهنای باند اینترنت ایران صد برابر میشودمعنی این کار این است که پهنای باند موجود همان طور که معاون اول رئیس جمهور گفت، به صد برابر برای هر کاربر افزایش می یابد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وعده داد پهنای باند اینترنت در کشور برای هر کاربر صد برابر شود.
به گزارش واحد مرکزی خبر رضا تقی پور در حاشیه نشست هم اندیشی و راهبردی طرح ملی خرید اعتباری (میزان) در مرکز همایش های بین المللی سازمان صداوسیما، در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه در این نشست گفته شد 18 ماه دیگر ثبت نام این طرح از طریق اینترنت ملی خواهد بود گفت: توضیحی که این مسئول داد در باره دسترسی به فیبر نوری است.
وی افزود: با اجرای این طرح که یکی از مراحل اصلی شبکه ملی اطلاعات است، فیبر نوری را به در منازل و محله های کسب و کار، بنگاه ها، شرکت ها و موسسات دولتی خواهیم رساند.
تقی پور گفت: معنی این کار این است که پهنای باند موجود همان طور که معاون اول رئیس جمهور گفت، به صد برابر برای هر کاربر افزایش می یابد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: طبیعتاً کاربردهای بیشتری که الان به دلیل محدودیت های پهنای باند مشکل داریم، در آن شبکه قابل ارائه خواهد بود.
تقی پور در پاسخ به این سوال که این پهنای باند چه زمانی افزایش می یابد گفت: مرحله اول آن 18 ماه دیگر است که هسته اولیه یا مرحله اول دسترسی شبکه فیبر نوری به در منازل بتواند آغاز به کار کند.
---------------------------------------------
حالا میخندیم:31:
اینترنت ملی = دوتا سایت فیل تر نشده + صفحه پیوندها
این اتفاق فقط در جایی که ما هستیم میوفته رتبه چهارم بازدید کشور متعلق به peyvandha.ir
نه بستگی به خط تون و سرعت اینترنت در ساعات رایگانهنقل قول:
مثلا برخی افراد که سرعت دانلود شبانه اونها خیلی پایین میاد ، سرویس نامحدود مقرون به صرفه تره
با سلام.وضعیت اینترنت تو چالوس که عالیه.سرویس 20gb
منم نمیتونم وارد سایت بشمنقل قول:
نقل قول:
سایت مشکلی نداره.
من که به راحتی وارد میشم.
اینترنت تو رشت هم قطع بود ؟! اینجا تلفن کار نمیکرد ! ( 0 رو بسته بودن مثل اینکه ! )
نه به لطف خدا همه چی فعلا وصله.نقل قول:
وصله
سرعت هم بد نيست..
البته پول داريم بيشتر ميديم..!
عوضا media fire و 4share رو هم فیلتر کردن
در مورد آقای x و y دوستایی که در جریانن در صورت حرف نزدن آقای y مشکلی برای آقای x پیش نمیاد
سلام بچه ها یه مشکلی برای من پیش اومده.
من خط 772 دارم ولی چون قراره کابل برگردون بشه توی crm میرم 727 هم گذاشتن برام.امروز میخواستم 772 رو تمدید کنم ولی تمدید سرویسم غیر فعال بود ولی 727 فعال بود.یه چیزیم هست که 727 23 روز داره .و 7900 مگابایت.الان که با اون یوزر و پسوردی که توی 727 میرم نوشته کانکت شدم وبی دردسر کانکت شده.الان یعنی مشکل از اندیشست یا مرامی بهم 8 گیگ دادن؟امروز رفتم اندیشه گفت فعلا بهت 500 مگابایت میدم تا فردا بیا برات درست کنن.حالا میگین چیکار کنم؟قبلا mod بودم الان mhm .
ممنون میشم زودتر جواب بدین.
دوباره اندیشه ترکید .
سرغت دانلود زیر 10.
باز کردن صفحه هم که هیچ.
با تشکر.
هادی
نقل قول:
مسخره ست!
عید خط ها شلوغه اینترنت میترکه!
موقع ثبت نام کنکور(کاردانی کارشناسی ارشد دکتری) نت میترکه!
کریسمس میشه نت میترکه!
5شنبه جمعه کلا اینترنت ترکیده ه ه ه ه ه ه ست!
خرداد میشه نت میترکه!!!!!!
بهمن میشه نت میترکه...
عاشورا میشه میترکه!
ای خداااا....
کلا روی هم رفته هی میترکه به امید روزی که کلا همه چی بترکه شاید از نو درستش کردیم