نقل قول:
خوب یه بار دیگه آپلود میکنم عزیز دل:10::46:
Printable View
نقل قول:
خوب یه بار دیگه آپلود میکنم عزیز دل:10::46:
دستت درد نکنه خیلی گلینقل قول:
در ضمن مصطفی خان ادم اگه 10 تا یوزر هم داشته باشه بن نمی شه اگه ریسورس بینشون ترانسفر کنی
بعد از 1 هفته بن می شه ما این کار رو با بردیا کردیم جواب هم داد...
حسین جان (sam fisher 07 ) میتونی اون لینک دانلودی که الان کمال زحمتش و کشید اضافه کنی به پست اول
یعنی این لینک
بزار بجای لینک قدیمی دانلود آموزش بازیکد:http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=9695&d=1195822927
ممنون
بچه ها اشتباه نکنید.هر کی امشب بره ورلد 12 اشتباه بزرگی کرده.من که بعد از یکی دو هفته میرم.
ساعت 22:30:00
World12
south west
منم به کسانی که میشناختم میل زدم
نقل قول:
نمیشه گفت که اشتباهه
ببین هادی جان اگه ببینیم موفق نمیشیم نهایتا هممون دوباره بعد از یکی دو هفته هم زمان استارت اوور میکنیم
صفا جان یک جا x و y می خواهد
آن هارا چه کار کنم؟
نقل قول:
میتونی یه عکس بزاری
فکر کنم داری یه جا یه اشتباه اساسی میکنی
بدبخت شدم.رفتم زدم اسپید راند اجازه داد برم توش.فکر کنم امروز مفتیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فردا رو کی برام ادامه میده؟
اگر قرار باشه شرکت کنم مصطفی رو توی ورلد12 میزارم سیتر.چون صفا تو دیگه سرت خیلی شلوغ میشه.
راستی لطف کردید که گفتید منو میزارید مدیر ولی من تجربشو ندارم و از پسشم برنمیومدم حتی اگرم وقتشو داشتم.
ها ها.بچه ها فیک اتک بزنین حال کنیم:31:نقل قول:
بهم گفت اگه منطقه انتخابی باشه که میرن جنوب شرقینقل قول:
ولی اگه انتخابی نباشه در هر صورت همون بین ساعت 7 و 8 که باز میشه با هم دیگه میرن تا نزدیک هم بیفتند
فری آرت به من گفت هر کسی میخواد عضو ورلد12 بشه بهتره همین امروز شروع کنه تا روزای بعد.
بچه ها برید ورلد12.موقع ثبت نام انتخاب میکنید کجا بیفتید.من همون جنوب غربی رو انتخاب کردم.کا54 هستم
آره بریزین.انتخابم داره.منم جنوب غربیم
منم تو k54 هستم. تو 12 wolrd
ترايب ايراني بسازيم؟
الان تو k54 چند نفر ايراني هستند ، ميتونيم يه ترايب خوب داشته باشيم.
بابا منم همینو میگم به خدا ولی اساتید قبول نمیکنن
راستی بی وفاها مگه قرار نیود ساعت 22:30 همه با هم ثبت نام کنیم؟؟؟؟؟؟
اساتید حالا ما چه کنیم من نیگاه کردم دیدم تازه 3 نفر ثبت نام کردن ما هم ثبت نام کنیم یا نه؟
اگه ساعت 22:30 هنوز پابرجاست بمونیم اگ هم نه که بریم ثبت نام در هر صورت جواب بدین
425|512) K54
تا حالا 5نفر از بچه ها توی کا54 هستیم.من -کلنگ-علی-اس اس-امین-علی هاشمیان
باسلام
من هم به ساخت ترايب ايراني موافقم اجرا دوستان مخالف هستند
من تو ورلد 12 هستم
شش تا اکانت دارم که همشون تو k54 هستن.
با ترایب ایرانی هم کاملا موافقم
نقل قول:نقل قول:اگه دقت کنید کسایی که اصرار دارن ترایب ایرانی داشته باشیم... همه تازه وارد هستننقل قول:
وقتی استادها میگن به صلاح نیست... بهتره دیگه اصرار نکنید:46:
يه ترايب به اسم cyrus_the_great درست كنيد و همه ي بچه ها رو دعوت كنيد.
فكر كنم كمال اين كارو بكنه بهتره ؟
اگر از همین اول 20 نفر با هم تو ترایب باشیم و امتیازمون بره بالا کسی به این راحتی بهمون حمله نمی کنه
بعدا از هم جدا میشیم.
اگر الان 20 نفر توی ترایب باشیم میشیم ترایب اول ورلد12.ولی مشکل اینه که کسی حاضر به قبول مسئولیت زدن ترایب ایرانی نیستش.از جمله من.
من که امشب آخرین شب بازیم هستش تا هفته بعد.
صداي دهل مياد.... دنك دنك دنك ... از بشت كوهاي بلند ...از جاده هايي كه به ده ميرسند...:31:
ما هم اومديم :34:
فوري بكين عضو كدووم ترايب بشم!!!
من هم اومدم تو 12.
مختصاتم تو امضام هست ...
546|452
K54
:8:
کمال تو که انگلیسیت خوبه بساز.من قبولت دارم.اگر قبلا ترایبامون کله پا میشد به خاطر حامد بکام و کاراش بود.در ضمن دور بودیم.الان همه دور همیم.ابر قدرتی میشیم به خدا.
کمال بزن.به اسم همون گروه تو وورد 10
من الان توی ترایب فایت هستم
علاقه ای هم به زدن ترایب ایرانی ندارم!
ali.hashemian انگلیسیش عالیه!
اونهایی که خیلی مشتاق ترایب ایرانی هستند... بهتره با علی هماهنگ کنن
موفق باشید دوستان
ولی من میگم همگی بریم عضو یه ترایب باتجربه خارجی بشیم.اگر پایه باشید همه بریم توی فایت.توی کا54 هستن.
بچه ها من برادر Jigsa هستم. خودش تا چند روز نمیاد. من به جاش بازی می کنم.
اینا هم اکانت های منه
Jigsa
RedDevil1981
RedDevil81
HordeKiller
DemonDestroyer
Elfy1981
بچه ها هر کی می خواد بیاد ترایب فایت
خیلی ÷ایه هستن الان رتبه 12 هستیم!
باشه به نام خدا ...
به ترايب Cyrus_The_Great خوش آمدين.
عالیهنقل قول:
مخصوصا که اکثر کلفت هاشون هم هستند الان!
و مشخصه که خیلی جدی گرفتن ...
من که به شخصه ترجیخ میدم توی یه ترایب خشنی مثل فایت باشم:31:
خود سباستین کمال رو دعوت کرده.کمال جون به ترایب جنگ طلب فایت خوش اومدی.همه کله خرن.حواست جمع باشه.
توی کله خری من رو دستشون رو میارم!نقل قول:
تو که میشناسی منو :31:
اونایی که توی کا54 هستن میتونن به من یا علی-اس اس بگن تا دعوتشون کنیم توی ترایب فایت.رنک 10 هستیم.به نظرم اگر همه ایرانیا توی یه ترایبی که عضوای قوی داشته باشه به همراه مدیریت قوی بهتره