کدوم رو بخرم
سونیH70
کنون sx210
کدوم رو بخرم
سونیH70
کنون sx210
معلومه دیگه : SX210نقل قول:
مگاپیکسل بالاتر H70 کیفیتشو بیشتر نمی کنه ... احتمالا کم ترش هم می کنه :) .تنظیم دستی هم که اصلا نداره !
کدوم رو بخرم.
canon powershot sx230
sony cyber-shot dsc-hx7
بین این دوتا موندم :
sony hx1
fuji hs10
البته اگه توی همین رنج (400-450) چیزه بهتری هست بگید
ممنون
واسم دو تا چیز مهمه : نویز کم توی عکس
کیفیت خوبه فیلم برداری ( یعنی زوم داشته باشه ، صدای زوم ضبط نشه و از این چیزا )
اگر یه نگاهی به کیفیت عکسها بندازید خودتون متوجه میشیدنقل قول:
که SX230 کیفیت بسیار بهتری داره :8:
واقعاh70تنظیم دستی نداره!!من حتی نیکون L120 رو به همین دلیل بیخیال شدم.نقل قول:
مشخصات دوربین ها رو می تونید تو سایت dpreview ببینیدنقل قول:
کد:http://www.dpreview.com/products/compare/side-by-side?products=canon_sx210is&products=sony_dsch70
سلامنقل قول:
fuji hs10 بهتر میپسندم اما اگر بتوانید fuji hs20 بگیرید جدیدتر و بهتر است.
سایت جالبیه:11: ولی من که انگلیسی خوب بلد نیستم:41:.دیجی کالا هم یه چیزهایی تو این مایه ها دارهنقل قول:
بهتره سراغ سایت های ایرانی نریدنقل قول:
هم کامل نیستند هم توشون غلط هم پیدا میشه !
سام دوستان
قصد خرید دوربین Canon SX30 IS رو دارم . نظر شما حرفه ای ها چیه ؟ تو این رنج قیمت چیز بهتر هم سراغ دارید؟
ممنونم:8:
1- نمونه فيلمهاي دوربينهاي كامپكتو از كجا ميشه دانلود كرد؟
2- فرق sx220 ,sx230 فقط و فقط gps هست؟
آقا من قیمت کردم G12 رو ، 590 تومان گارانتی ایده آل + 3% بیمه، گارانتی الرمس هم بود که 640 تومان میشد، این گارانتی ها چه فرقی دارن با هم؟نقل قول:
یه سوال دیگه چه رمی بگیرم به نظرتون با چه مارکی؟
کلا دوربین رو که تحویل میگیرم چیا باید باشه باهاش؟
ممنون
اگر تهرانی تو بازار 560 تا 70 هم میتونی بگیرینقل قول:
گارانتی زیاد ارزشی نداره هر کدوم ارزونتر بگیر
فکر کنم ایده ال قیمتش مناسبتره
رم 8 گیگ بین 20 تا 25 تومنه و مارک ترنسد خوبه
بهتره یه سر به این سایتها هم بزنی
دیجی کالا و camshop.ir
اینکه میگن رم کلاس 10 چجوریه؟، چه کلاسی بگیرم؟نقل قول:
برای دوربین شما با دتوجه به کارایی که داره کلاس 4 یا 6 هم کفایت میکنهنقل قول:
تو یو تیوب فراوون هست.درسته که کمی کیفیتش فرق کرده ولی بازم خیلی از چیزا رو که لازمه می شه بقهمینقل قول:
توصیه می کنم با JDownload دانلود کنی.
فیلم HD و Full HD هم توشون هست
موفق باشید :10:
همراه دوربین چیا باید باشه؟، بالاش جای فلاش داره، اونم همراه خود دوربینه؟نقل قول:
نقل قول:
بهترین روش فهمیدنش اینه که برید به سایت سازنده و ببینید چیا باید همراه دوربین باشه. یا تو اینترنت بگردید و ...
و به طور معمول هیچ دوربینی فلاش اضافی به صورت پیش فرض نداره و باید جداگانه خریداری بشه
سلام دوستای عزیز
ببخشید یه دوربین میخوام تا 500 تومن ، هم عکاسی باشه هم فیلم برداری ، زیاد هم حرفه ای نمیخوام باشه و از این دوربین فسقلی کامپکتا باشه ! برا خودم نمیخام ، یکی از معلمام ازم پرسید منم دیگه از شما ...!!
ممنووووووووووووووووون
-Fujifilm-FinePix-S3300"
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: دوربین نیمه حرفه ای - وزن با باتری و کارت حافظه 540 گرم و بدون باتری و کارت حافظه 445 گرم
مشخصات حسگر و تصویر: حسگر CCD با کیفیت 14 مگاپیکسل - اندازه 1 به 2.3 اینچ
فیلم: ابعاد HD - سرعت 30 فریم بر ثانیه
لنز: 24-624 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 26 برابر - لرزشگیر تصویر - زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری
عکسبرداری: سرعت شاتر از 1/2000 ثانیه تا 8 ثانیه - ایزو اتوماتیک و 64 و 100 و 200 و 400 و 800 و 1600 و (3200 و 6400 فقط در مود S) - فلاش داخلی (Pop-Up) با برد 7 متر - تکنولوژی تشخیص چهره - تکنولوژی تشخیص لبخند
صفحه نمایش: 3 اینچ با رزولوشن 230,000 پیکسل - Live View
سایر مشخصات: ذخیره بر روی کارت حافظه SD / SDHC - باتری قلمی آلکالاین سایز AA (قابلیت استفاده از باتری قابل شارژ
فیمت:287000
نظرتون چیه؟ارزش خرید داره یا نه؟
يعني يه سايت معتبر پيدا نميشه كه چند ثانيه از فيلمهاي دوربينها رو آپلود كنه؟نقل قول:
بعضی سایت های ریویوو فیلم می زارن ولی اونایی که من دیدم همه لینک یو تیوب گزاشتن !!!نقل قول:
فقط یک سایت پیدا کرده بودم برای دوربین های فیلمبرداری که الآن یادم نیست که اونم انگلیسی نبود.الآنم اسمش یادم نیست :31:
ولی همون یوتیوب هم کار منو راه انداخت .کیفیت فیلماش خوبه :)
شاید تو سایت سازنده دوربین چیزی پیدا کنید
-Fujifilm-FinePix-S3300"
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: دوربین نیمه حرفه ای - وزن با باتری و کارت حافظه 540 گرم و بدون باتری و کارت حافظه 445 گرم
مشخصات حسگر و تصویر: حسگر CCD با کیفیت 14 مگاپیکسل - اندازه 1 به 2.3 اینچ
فیلم: ابعاد HD - سرعت 30 فریم بر ثانیه
لنز: 24-624 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 26 برابر - لرزشگیر تصویر - زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری
عکسبرداری: سرعت شاتر از 1/2000 ثانیه تا 8 ثانیه - ایزو اتوماتیک و 64 و 100 و 200 و 400 و 800 و 1600 و (3200 و 6400 فقط در مود S) - فلاش داخلی (Pop-Up) با برد 7 متر - تکنولوژی تشخیص چهره - تکنولوژی تشخیص لبخند
صفحه نمایش: 3 اینچ با رزولوشن 230,000 پیکسل - Live View
سایر مشخصات: ذخیره بر روی کارت حافظه SD / SDHC - باتری قلمی آلکالاین سایز AA (قابلیت استفاده از باتری قابل شارژ
فیمت:287000
نظرتون چیه؟ارزش خرید داره یا نه؟
یه بار که نوشتید کافی بود انشاالله دوستان جواب می دندنقل قول:
من که هر چی گشتم یه ریویوو هم ازش پیدا نکردم ... ولی چیز جالبی به نظر می رسه :10:
سلام
یه دوربین دیجیتال compact با حدود قیمت نهایتا 350 برای مصرف خانگی و سفرهای معمولی و مارکهای Sony, cannon چی رو معرفی میکنید؟
توی 10 صفحه قبلی به این نتایج رسیدم:
SX120 همچینم COMPACT نیست - باتری قلمی میخوره نه لیتیوم-قیمتشو نمیدونم؟؟
SX210قیمت یخورده بالا(369)
H70 قیمت یخورده بالا(365)
SX130 IS همچینم COMPACT نیست- قیمتشو نمیدونم؟؟
IXUS 300 HS زوم اوپتیکال پایین(3.8)نسبت به بقیه(12)
میشه بگید چیش بهتره که صد تومن گرونتره؟نقل قول:
فقط چون 16 مگاپیکسله؟
سلامنقل قول:
افزایش مگا پیکسل مهم نیست چون اندازه عکس بزرگتر میشه و نویز تصاویر بیشتر ولی HS20EXR دارای نویز گیر قوی هست و توی عکساش حتی با ایزوهای بالا کمترین نویز رو میشه دید که فوق العاده است. در ضمن سنسور آن تغییر کرده. سنسور CMOS EXR خیلی بهتر از حسگر Cmos معمولی هست. تو بازار نیمه حرفه ای ها دیگه HS20EXR دیگه رقیب نداره فعلا. باید منتظر موند تا ببینیم HX100V حرفی برای گفتن مقابل غول نیمه حرفه ای فوجی داره یا نه.
سلامنقل قول:
اگر بتونی 50 بیشتر هزینه کنی یه دوربین عالی یعنی SX210 بگیر که با مموری و کیف و ... زیر 400 در میاد
اگر نه که سونی H55 دوربین خوبیه گرچه SX130 رو نمیخوای ولی دوربین خیلی خوبیه بنظر من از H55
سونی هم بهتره تنا ایرادش بقول شما باطری قلمیه
---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------
این مدل هم مثل بقیه مدلهای فوجی که تو این سبک ساخته شدهنقل قول:
این مدل ها سری S دوربینهای خوش قیمت با کارایی بالا و کیفیت معمولی هست
کیفیتش حرف اول رو نمیزنه ولی کارایی و قیمتش چرا :8:
من کیفیت عکس های HS20 رو هنوز درست مقایسه نکردم . ولی :نقل قول:
1.EXR تکنولوژی خاصی نیست. پیکسل های سنسور های EXRطوری قرار گرفتند که دوربین می تونه به جای عکس 16 مگاپیکسلی دو تا 8 مگاپیکسل با Exposure مختلف بگیره و ترکیب کنه تا بخش تیره و روشن عکس هر دو دیده بشه
2.وقتی اندازه سنسور رو بزرگ تر نکنی و مگاپیکسل رو این همه زیاد تر کنی مسلما به هر پیکسل نور خیلی کم تری می رسه و در نتیجه برای گرفتن عکس خوب عکس نویز دار میشه که اگه با نویز گیری هم بخوایم بر طرفش کنید عکس محو میشه ! ... مگه اینکه فوجی تو ساخت سنسور انقلاب کرده باشه :20:
اگه منبعی دارید که عکس های HS20 رو با HS10 مقایسه کرده به من هم نشون بدید
البته همه این ها دلیل نمیشه که HS20 دوربین خوبی نباشه :31:
موفق باشید :10:
دوست عزیز قیمتش چنده ؟نقل قول:
بین مدل های IXUS1000 و HX1 و SX230 موندم چی بخرم شاید به این مدل هم فکر کنم.
فوجی ها ساخت مالزی و چین هستند درسته؟
ولی این سه مدل ساخت ژاپن هستند.
کیفیت فیلمبرداریش چطوره؟
بقیه دوستان هم نظرشونو بدند
من بین گزینه های HX1 و IXUS1000 و SX230 موندم چی بخرم منو راهنمایی کنید اگه چیز بهتری بخصوص سوپر زوم تو این قیمت ها می دونید منو راهنمایی کنید.
ممنونم:8:
HS10 یا HX20 یا FZ40 یا SX30
به نظر من SX230 رو بگيري از بقيه بهتره بلاخره كانن هست و از تازه وارد هاي بازاره سوني هم كه الكي بزرگه.
IXUS1000 و SX230 هر دو خوبن ولی IXUS1000 رو به دلیل باتری کم ظرفیتش نمی پسندم :)نقل قول:
اخه فوجي هم دوربينه واسه خودتون پيشنهاد ميدين ها!!!؟؟؟؟
این 3 مدل که یه رده نیستن ولی SX230 دوربین بسیار خوبیه فکر کنم در این رده بهترینه :5:نقل قول:
عذر میخام که دوباره میزنم ، ولی VVC جان اگه میشه ج ما رو هم بده ! ممنون از لطفت
نقل قول:
ببخشید یه دوربین میخوام تا 500 تومن ، هم عکاسی باشه هم فیلم برداری ، زیاد هم حرفه ای نمیخوام باشه و از این دوربین فسقلی کامپکتا باشه،برای مصارف خانگی! برا خودم نمیخام ، یکی از معلمام ازم پرسید منم دیگه از شما ...!!
ممنووووووووووووووووون
Canon IXUS 220 HS چیز کوچیک و خوبیهنقل قول:
فیلمبرداری FULL HD هم داره
امروز دوربین های Fuji S200 با قیمت 390
و Nikon P100 با قیمت 420 سر راهم قرار گرفتند
نظرتون چیه؟:8: