سلام دوستان
آیا سرعت شما هم کم شده؟
الان اینترنت یه لحظه قطع شد بعد وصل شد سرعت دانلودم رو سرویس 8 به 400 کیلو نمیرسه باز شدن صفحات افتضاح
شاید دانلود شبانه رو محدود کردن!
Printable View
سلام دوستان
آیا سرعت شما هم کم شده؟
الان اینترنت یه لحظه قطع شد بعد وصل شد سرعت دانلودم رو سرویس 8 به 400 کیلو نمیرسه باز شدن صفحات افتضاح
شاید دانلود شبانه رو محدود کردن!
من از 8:30 دارم دانلود میکنم از psn. تا 2:10 درگیر بودم تا 22 گیگ دانلود شه. نهایتا باید تا 1 دانلود میشد با توجه به سرعتم. کلا امشب سرعت پایین اومده، حدودای 12:30 هم بیست دقیقه قطع شد. ولی انصافا شبانه برای من بهترین کیفیت رو داره. اصلا مثل طول روز افت سرعت یا نوسان سرعت ندارمنقل قول:
کسانی که فن اوا هستید بیان اعلام کنید ببینیم تو این چند روز سرعت افت داشته جه حجم چه شبانه
- - - Updated - - -
کسانی که فن اوا هستید بیان اعلام کنید ببینیم تو این چند روز سرعت افت داشته جه حجم چه شبانه
سلام، اره حجم خیلی بالا پایین میشه و حتی چند بار قطع شده بود.. اما شبانه اصلا..
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند روزه وضعیت سرعت ۲ مگ من این جوریه :///
یه خورده بالاتر تا ۱ مگ هم میره ولی ۲ مگ اول که بود چند هفته پیش نیست.
حالا الان که دارم میرم بیرون برگردم وضعیتو مشخص میکنم.
میزان نویز خط خیلی کمه و عالیه رو سرعت ۷۶۸ کیلوبیت. یعنی ۲ مگ هم بذارن ۹۹ درصد زیر ۳۰ db هست که قطعی نداره. احتمال میدم خودشون محدودیت پهنای باند دارن. یوزر هم از این چیزا سر در نیاره صداشو در نمیارن تا وقتی خود یوزر زنگ بزنه اعتراض کنه .
سرویس 8 مگابیت:
سرعتش 2 مگ کمتر از اونیه که باید باشه.
با چند تا سرور تست کن ببینم باز همینه یا نه!!!!!!نقل قول:
ریت دانلودت تو IDMنقل قول:
بین 850 تا 900 باید باشه فارغ از این تست ها ...
یا نه کمتره ؟
من یه تجربه مثل شما داشتم در گذشتهنقل قول:
با اینکه تلفن صحبت کردن مشکلی نداشت ولی چراغ های اینرتنت مودم مرتبا قطع و وصل میشد. گرچه زیاد واسم مهم نبود و فکر کردم اشکال از خودشونه و بعد یه مدت باید دوباره درست بشه
یکی دو هفته بعد یه مامور اومد یه کم با کافو ور رفت و مودم منم درست شد. رفتم پایین ببینم قضیه چیه گفت یکی از همسایه ها شکایت کرده که تلفنشون یه مدته خط رو خط می افته
خلاصه اینکه به نظر منم از همون کافو هست.
نهایتاً 700 تا 750 هست.نقل قول:
با این که داون استریم مودم روی 12 مگ هست اما خودشون احتمالاً روی 6 مگ محدودش کردند.
منم سرویس 8 مگ دارم و دقیقا همین نتیجه رو تست ها نشون میدن . روز اول که وصل شد پهنای باند رو 6 مگ بود که من تماس گرفتم و گذاشتن رو 8 مگ. بعد از چند روز دیدم دوباره رفته رو 6 مگ ! دوباره تماس گرفتم که گفتن ما تو مرکز شما نمیتونیم 8 مگ رو در طول شبانه روز تضمین کنیم . که من گفتم مشکلی نیست و سرعت رو همون 8 مگ ببندید . معمولا با IDM سرعت دانلود به طور متوسط رو ۷ مگه . البته نوسان داره و بین 6 تا 8 مگ متغیره . راستش تو شهر ما ۲تا مرکز مخابراتی هست . یکی که به بازار نزدیک تره و تقریبا تمام شرکت ها داخلش سرویس میدن و یکی هم (که من بهش وصلم) که زیاد کسی بهش اهمیت نمیده ! زمانی که تعرفه های جدید اومدن من شماره تلفن خودمون رو داخل سایت فن آوا چک کردم که تو مرکز ما سرویس نداشت اما تو اون یکی مرکز سرویس میداد .بعد از دو هفته همینجوری گفتم الکی یه امتحان دیگه بکنم با اینکه 99 درصد مطمئن بودم تو مرکز ما سرویس نمیده . درکمال تعجب دیدم مرکز ما هم اضافه شده ! که احتمالا از شرکت های دیگه پورت اجاره کرده . و ظاهرا کنترل دقیقی هم روش نداره چون هر دفعه با پشتیبانیشون تماس میگیرم نمی تونن مودم من رو پیدا کنند !:n04: جالب تر اینکه الان 12 روز از سرویس من گذشته و بیشتر از 100 گیگ دانلود کردم و حجم سرویس من رو نوشته 399 گیگ و حتی یک کیلو بایت هم ازش کم نمیشه ! :n08:نقل قول:
شايد بخاطر اينه كه dsl mode رو حالت G.dmt هست.روي حالت مولتي مود احتمالن سرعت بيشتر ميشه.اگه مودمت حالت مولتي مود نداره همه گزينه هاي dsl mode رو بزني همون مولتي مود ميشه.نقل قول:
Sent using Android ForumReader app
دوستان فن آوا واقعا 1000 گیگ ترافیک خارجی میده؟ رو 16 مگابیت؟ و اینکه پینگ برا بازی خوبه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
سلامنقل قول:
منطقه با منطقه فرق میکنه
من اهوازم .هفنه قبل سرویس گرفتم ازشون ، قبلش زنگ زدم و گفتن هیچ مشکلی از لحاظ پورت و پهنایه باند نداریم !
من سرویس 8 مگشو واسه امتحان گرفتم
ولی به 2 روز نکشید تخلیه کردم
سرعتم بیشتر از 500 نمیشد ، خودشون محدود میکردن ! خطمو گذاشتن رو 16 . ولی بازم 500 بود . لحظه اول 3 ثانیه اول سرعت 1.8 مگ بود . بعد میومد رو 500 !
منم دیدم اینطوری فایده نداره . گفتمشون پولمو برگشت بزنید . باید سرعت طبق سرویسی که گرفتم میداد .
پینگشم 110 تا 120 بود به 8.8.8.8
ولی وسط بازی فیفا PS4 یدفعه پینگ میومد رو 700 ! با اینکه هیچ ترافیکی رد و بدل نمیشد ! ( از تو مودم مشخص میشد )
بدون بازی هم پینگ خیلی وقتا میومد رو 700
خلاصه منطقه با منطقه فرق میکنه
رفیقم یه منطقه مخابراتی دیگه هست ، کاملا راضیه از فن اوا
درودنقل قول:
من سرویس 16 مگ گرفتم
روز اول روی 6 مگ بسته بودند
زنگ زدم روی 16 بستند...
بعدش دوباره محدودیت سرعت داشت، اینقد زنگ زدم سرعت دانلود به 1.7 مگ رسید
دیشب هم زنگ زدم دوباره گفتم سرعتی که تحویل من دادید 16 مگ نیست و 13 مگه و اینا تخلفه و خلاصه الان خط روی 17.5 مگ بستند
سرعت دانلود تو IDM به 1.9 هم دیشب رسید
تست امروز صبح قبل از اینکه برم سرکار...
در مورد پینگ هم تا حالا مشکلی نداشتم و با دی ان اسای گوگل 115-120 هستش
تو یازی بتل 1 پی اس 4 هم اکثرا روی 125 هستش
ولی یهو 160-170 میشه بعد چند ثانیه دوباره درست میشه
خلاصه به قول همون دوستمون بستگی به مرکز مخابراتی داره... :n24:
البته اون جهش پینگ که میگی میتونه به خاطر 60hz شدن سرورهای بالید باشهنقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
نقل قول:
اختلالات دوباره برگشت!
پینگ میپره رو 1500 دوباره میشه 100!!!
ربطی به فناوا نداره !!!
نقل قول:
تایید میشه . الان چند روزه برای من بین 40 تا 50 میلی ثانیه به ping اضافه شده و در حدود 180 تا 200 میلی ثانیه میچرخه . البته ثابته و جهشی که دوستان میگن رو من ندارم .
سلام دوستان
کسی فن آوا از منطقه 5 مخابراتی تهران یعنی سیدالشهدا(پیش شماره 55) داره لطفا بگه سرویسش چطوره
فناوا شماره سراسری نداره؟ مثل 1565 1544 و...
فن آوا یزد ( میبد )
جالبه با گوشی هر موقع تست می گیرم 14 مگ به بالا میزنه
تک کانکشن با IDM
سرور دانلودها
32 کانکشن
پینگ
در کل نوسان زیاد داره اکثر دوستان هم ناراضی ان ، ولی واسه من که حداقل پینگش خیلی خوبه و ثبات داره :n16:
دوستان کسی منطقه مخابراتی سلمان فارسی تهران، از فن آوا سرویس داره؟ راضی هستین؟
میخوام از پارس آنلاین بیام فن آوا، به نظرتون بمونم یا تغییر بدم؟
کسانی که 16 مگ دارن بیان بگن این یه ماه چطور بوده براشون
- - - Updated - - -
کسانی که 16 مگ دارن بیان بگن این یه ماه چطور بوده براشون
من راضیم، میانگین نزدیک 1.7 مگابایت بر ثانیه هم سرعت دانلودم هست، شبا هم افت سرعت نداره، البته همهی اینها به منطقهی مخابراتی و کشش خطتون بستگی داره، من تو مرکز نبوت هست خطم.
خب امروز صبح دوباره پهنای باند رو از 8 گذاشتن رو 6 مگ ولی سرعت افتضاح هست!:n34: در بهترین حالت سرعت دانلود به ۴ مگابیت میرسه ولی اکثرا 2 یا زیر 2 مگابیت هست ! پینگ با فرانکفورت به 300 میلی ثانیه هم میرسه !نقل قول:
الان تنها ISP که می تونم برم پارس آنلاینه که اونم حجمش کم و قیمتش زیاد هست البته خیلی ها هم میگن حجم دزدی زیادی داره ! دیگه نمی دونم باید چه غلطی کنم !! :n28:
نقل قول:
حجم دزدی پارس دیگه به این وحشتناکیم نیست. در عوض کیفیتش خوبه. من هنوز تستهای سرویسم زمانی که پارس بودم تو تاپیک هست (البته برای باقی دوستانم هست) واقعا نت 1 به 1 میداد. تک کانکشن عالی، پینگ خیلی خوب بدون تایم اوت. سرعت هم همونی که خریده بودم همشب هم روز.
مقداری دغل کاری در محاسبه حجم داره که خب به محاسنش اگه چاره ای نباشه میشه بخشید. قیمت 8 مگش هم خوبه.
این دوتا شرکت فن آوا و پیشگامان بگیر نگیر دارن و بیشتر برای کسانی خوبه که یا تو منطقشون خوبه و جواب داده یا براشون فقط حجم مهمه.
والله با این سرعتی که اینها میدن اصلا نمیشه از حجمش استفاده کرد !نقل قول:
شما چرا پارس رو تخلیه کردی ؟ من قبل از اینکه تعرفه های جدید بیاد رفتم نمایندگی پارس گفتم سرعت 8 مگ میخوام گفت که امکان نداره و حتما برای بار اول باید سرعت 2 مگ رو بخری اونم برای 3 ماه تا ما خطتون رو به صورت هوشمند ! چک کنیم بعد اگه دیدیم خطتون میکشه سرعت بیشتر هم اضافه می کنیم . من گفتم بابا به من 8 مگ بدید اگه نکشید ضررش با خودم که بازم قبول نکردن .
هنوز هم از این مسخره بازی ها دارن ؟ چون من خطم 8 مگ رو میکشه .
تخلیه من بخاطر مسائل فنی نبود. یه پست بعد از تخلیه هم اونجا گذاشتم در مورد کیفیتش توضیح دادم که همه چی خوب بوده از لحاظ کیفیت. من چون مدتی بود توی لیست انتظار پورت شاتل بودم تخلیه کردم (البته پورت باز خالی نشد و کمی مشکل پیش اومد) منم دیدم حجم دیده بان نت خوبه و بابت این دله دزدی های پارس هم ناراحت بودم موقتا اومدم دیده باننقل قول:
شکر خدا اینم خیلی خوبه. اگه به پارس مقیاسش 100 باشه دیده بان رو 90 میدم. پینگ اینم خوبه. سرعتش تا 90 درصد از لحاظ تک کاکشن خوبه. و حجمش هم خیلی بیشتره....
اون مانیتورینگ سرعت رو هنوزم دارن و اولش سرعت شما رو چک میکنن ببینن میکشه خط یا نه. برای من چون نویز داشت مشکلی نبود و نهایت کشش خطم و حتی بیشتر حاضر بودن ببندن!!! اگه مطمئن هستی 8 مگ میکشه قبل تماس مودم رو بزار سر خط و شبکه تلفن رو قطع کن که مودمت تنها سر خط باشه. بعد بزنگ اینطوری چک کنن همراه خودت و خط رو اوکی میده برای 8. بعد میتونی همه چی رو سرجاش بزاری بعد بسته شدن خط رو سرعت مورد نظرت فوقش نویز باشه که درستش میکنی.
من 8 مگ فن آوا گرفتم ولی سرعت دانلود روی 420 تا 500 و خورده در نوسان هربار زنگ میزنم میگه یکم نویز داره نمیشه برد بالا !!! فکر کنم کلک شونه بخوان میتونن چون قبلا دیده بان نت بود اون بازی در میاورد میگفت خط تون نمیکشه و .. از این حرفا ولی الان اینا پینگ بهتر و یکم سرعت بهتر میدن ولی بازم به 8 مگ نمیرسه
یه عکس از صفحه وضعیت مودمت بزار .نقل قول:
متاسفانه فن اوا اشغالترین هست و بس
سرعت تک کانکشن به زور میرسه به 100 کیلوبایت !!!! خط روی 14 مگ هست بدون نویز
اگه برای گیم و استریم میاد ! 1 روزه پشیمون میشید
احتمالا مركز ولي عصر هم هستينقل قول:
مرکز سعدیه - قبلا خطم پارس بود تا 2 مگابایت جواب میدادنقل قول:
پس كلا فن آوا تو شيراز كيفيت جالبي ندارهنقل قول:
اصفهان هم همینطور. کلا وضعش به جز جاهای معدود جالب نیست.نقل قول:
دیروز درخواست دادم حالا ببینم مخابرات کی تخلیه میکنه البته امروز قراره انجام شه اگر نشه باید به 195 شکایت کنم برای قطع مخابرات کلی درد سر داشتم مجبور شدم برای مدرک صداشون و ضبط کنم
منم این ماه تخلیه میکنم . 8 مگ خریدم ولی 4 مگ رو هم به زور میده .
دوستان کسی از منطقه مخابرات پاسداران نت فنآوا داره وضعیتش رو اعلام کنه؟
ممنون