والا من یکی که راه حل دیگه ای نمیشناسم فقط اینو بگم اگه ویندوزت SP3 هست ممکنه مال ویندوزت باشه...نقل قول:
Printable View
والا من یکی که راه حل دیگه ای نمیشناسم فقط اینو بگم اگه ویندوزت SP3 هست ممکنه مال ویندوزت باشه...نقل قول:
سلام دوستان من وقتی می خوام بازی hell's highway رو پاک کنم ویندوز ارور میده و نمی تونم پاکش کنم. کسی می دونه من باید چه جوری این بازی رو پاک کنم؟ حتی با tune up هم نشد پاکش کنم.
سلام من بازي x-men welvorin رو نصب كردم
اما ارور dont send ميده در قسمت device manager ham هم unimodom half .....
رو disable كردم و حتي ويندوؤم رو عوض كردم directx 10 نصب كردم اما ارورش تغيير كرد ارورش اينه :
the file xapofx1_1.dll was not found . reinstall the application .
اما باز directx 9 رو نصب كردم ارور dontsend مياد
همه كارايي كه توي صفحات قبلي بود رو امتحان كردم اما فايده نداشت !
مشخصات سيسيتم :
mother board : giga s series
graphic : geforce fx 8600 (512)
ram : 2x 1gig
البته اگه توی ویندوز دیگه ای نصب کرده باشی ممکنه ایراد بگیره... با shift+delete پاکش کن راحت:46:نقل قول:
دوستان من بازی age of empires 3 رو نصب کردم ، وارد بازی میشه ، دموی قبل از آمدن منوی بازی رو نشون میده اما بعد یه لودینگ میاد که بعدش میخواد منوی اصلی بازی بیاد یهو از بازی خارج میشه و این پیغام که در عکس زیر هست رو نشون میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از کجاست ؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید
دوستان مشکل حل شد ،کرکش مشکل داشت ، از یه کرک و پچ دیگه 32 مگ بود استفاده کردم مشکل حل شد ;)
حوصله اي داريا !نقل قول:
shift + delet كن بره خلاص !!!!
نقل قول:
man k age of empire ro ta hala nasb nakardam . vaali man gamoon konam k moshkel az
cd hastesh k khardi ! valla motmaen nistam amma bebin bachehaye dg chi migan !!
manam too bazi bazia ba hamchin moshkeli rooberou shodam k ba avaz kardan
cd bazi dorost shod !!!!!!!
مرسینقل قول:
دوستان دیگه هم نظرشون رو در مورد ارور بازی age of empires بگن ، ممنون میشم
Baba yeki peyda beshe javabe ma ro ham bede !
in bazi x-man ham pak rooho ravane mano borde !
akhe kheili bazi toupie . too gamenet bazisho didam kheili bazish ghashang bood !
rasti filmesh ro ham pishnahad mikonam hatman bebiniin !!!!
shab khosh ..........
ممنونم که اینقدر جواب منو دادید ...........
یعنی هیچکس نمی تونه کمک کنه
دوست عزیز فکر میکنم سی دی بازی خراب باشه،چون یه فایل رو پیدا نمیکنه که اجرا کنه دیگه !!!!! از یه سی دی دیگه ( ترجیحا از یه شرکت دیگه ) استفاده کن فکر میکنم مشکلت حل بشهنقل قول:
رفیق اگه بازی رو از شرکت اچ آی وی یو نصب داری بهتره که پاکش کنی بعد از شرکت پردیس نصب کنی ، فکر میکنم به خاطر این باشه که اینقدر طول میکشه بازی نصب بشهنقل قول:
سلام دوستان
من توی اجرای بازی Race Driver : Grid مشکل دارم.
موقع اجرا این ارور رو میده:
در ضمن مشخصات سیستم من اینه:
رم: 2 گیگ
گرافیک: 256
cpu: 1.5 دو هسته ای اینتل
ممنون میشم کمکم کنید.
خوب دوست عزیز این پیام میگه که کارت گرافیک شما shader 3 رو ساپورت نمی کنه. مدل کارت شما چیه؟
سلام. منم با سیاوش موافقم . مشکل از کارت گرافیکتونه . یکی از دوستای منم همین بازی رونقل قول:
نصب کرد با همین ارور مواجه شد کارت گرفیکشو عوض کرد درست شد !!!
راستی فکر نکنم گرید با ویندوز ویستا همخونی داشته باشه !!!
سلطان سرعت فقط : Need For Speed : Under Cover
نقل قول:
اگه مشکل از سی دی هستش پس چرا dx 9 رو نصب می کنم ارورش عوض می شه
و همون ارور dont send رو می ده ؟؟؟
سلام
من Age of Empires COnquest رو دانلود کردم بعد که میخوام نصبش کنم این ارور رو میده میشه بگین چجور حل میشه ؟اگه لینک دانلودی چیزی میخواد لطفا مرحمت کنید
این بازی با ویندوز ویستا سازگاری داره.نقل قول:
این پیغام خطا یا به ویندوز برمیگرده و یا به کرک بازی... مورد دوم که منتفیه چون یه کرک بیشتر نیست.نقل قول:
در نتیجه مطمئن باشین که ویندوز کامل اپدیت شده باشه.
برای نصب این بازی لازمه که نسخه اصلی یعنی Age of Empires II: Age of Kings نصب شده باشه.نقل قول:
شما همینطور که قبلا گفتم به احتمال زیاد از گرافیکتونه ولی مشخصات دقیق گرافیکت رو بگو تا بشه بهتر نظر داد...نقل قول:
تنها راه حلی که برای دوستانی که با disable کردن unimodem جواب نگرفتن حتما این سه کار رو بکنند:نقل قول:
اگه مشکل از سی دی هستش پس چرا dx 9 رو نصب می کنم ارورش عوض می شه
و همون ارور dont send رو می ده ؟؟؟
1-حتما nvidia phsycx رو حتما نصب کنید(این رو خیلی تاکید دارم)
2-درایور گرافیکتون رو حتما آپدیت کنید...
3-آخرین directe x رو نصب کنید...
اگه مراحل بالا کارتون راه افتاد که هیچ و گرنه جدیدا دو سه نفری اومدن که این مشکل رو داشتند با هم یه گفتمانی بکنید که اگه از یه کمپانی هست به احتمال زیاد بازیتون خرابه...
با سلام خدمت دوستان گرامی.
من یک مشکلی با بازی exodus from the earth داشتم خواستم ببینم که میتوانید کمکم کنید.
من این بازی را نصب کردم و بازی هم بخوبی اجرا میشود ولی مشکل اینجاست که من در دموهای بازی صدا دارم ولی در خود بازی صدا ندارم.من در هیچ بازی دیگری این مشکل را ندارم و فقط در این بازی این مشکل پیش آمده است.اگر در مورد این مشکل راهنمایی بفرمائید ممنون میشوم.با تشکر
[/quote] تنها راه حلی که برای دوستانی که با disable کردن unimodem جواب نگرفتن حتما این سه کار رو بکنند:
اگه مراحل بالا کارتون راه افتاد که هیچ و گرنه جدیدا دو سه نفری اومدن که این مشکل رو داشتند با هم یه گفتمانی بکنید که اگه از یه کمپانی هست به احتمال زیاد بازیتون خرابه...[/quote]
سلام . این برنامه ای که می گی منظورت همون Ageya PHYSICX ؟؟
درایور کارت گرافیک که اپدیتش برام مقدور نیست .:2:
DX 10 نصب کردم !!! :18:
اگه یه نسخه دیگه از این بازی رو بگیرم مشکلم حل می شه ؟:10:
شاید مشکل از کارت صدات باشه !!نقل قول:
از device manager حتما unimodem half duplex رو disable کن
این کار کلا برای بهتر بازی کردن خوبه !!!
direct x هم اخرین ورژن رو نصب کن .
اگه حل شد که دعامون کن اگه نه مشخصات سیستمت بگو شاید دیگران پیشنهاد بهتری دادن !!
سلام دوستان.يك بازي دانلود كردم كه بعد از خارج كردن از حالت زيپ به اين شكل هست.چه جوري نصب بايد كرد؟ يك مورد داره كه ست آپ نوشته شده ولي با ست آپ ها ؛ فرق داره و روي آن كليك هم مي كنم و بازي نصب نميشه. بازي ريپ شده هست .ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.speedyshare.com/406317367.html
اين هم تصوير بالا::
سلام بر دوستان
من يه مشكل داشتم توي بازي Age of EmpireIII
راستش قبلا وقتي روي كامپيوتر خودم نصب كرده بودم نصب كرده بودم كار ميكرد ولي الان كه روي كامپيوتر قديميم (جاي شما خالي اومديم ده يكمي هوا عوض كنيم) نصب ميكنم كار نميكنه.......يعني بازي اجرا ميشه ولي تصوير بالا نمياد و پيغام اوت آف فركانس ميده............ اولش صدا هم نداشت ولي بعدش كه با تنظيمات display كه ور رفتم صداش اومد............. فكر كنم مربوط به مانيتوره كه كشش بازي رو نداره
ميخواستم بدونم راهي نيست كه مثلا فايلهاي بازي رو دسكاري كنم و كيفيت تصوير بازي يا سايز تصوير بازي رو بيارم پايين تا اجرا شه؟
قراره 1 ماه اينجا بمونيم.......فكر كنم از كنبود تكنولوژي اينجا تلف بشم:19:
سلام.دقيق نمي دونم اما رو اون MK ICON كليك كردي؟اگه كليك كردي نشد رو اون فايل dos به اسم English كليك كن.نقل قول:
سلام.اين كار ها را هم كردم ولي نشد.ممنوننقل قول:
نقل قول:
تنها راه حلی که برای دوستانی که با disable کردن unimodem جواب نگرفتن حتما این سه کار رو بکنند:
اگه مراحل بالا کارتون راه افتاد که هیچ و گرنه جدیدا دو سه نفری اومدن که این مشکل رو داشتند با هم یه گفتمانی بکنید که اگه از یه کمپانی هست به احتمال زیاد بازیتون خرابه...
سلام . این برنامه ای که می گی منظورت همون Ageya PHYSICX ؟؟
DX 10 نصب کردم !!! :18:
در اصل nvidiz phyx در اصل موتور بهینه شده ageia هست که بعد از خریداری توسط nvidia ارائه شد...نه بعید میدونم کار کنه وشما به احتمال زیاد به nvidia phsyx احتیاج داری....نقل قول:
این برنامه ای که می گی منظورت همون Ageya PHYSICX ؟؟
در کل اینکارهایی که گفتم لازمه تا یه حدی از سیستمت مطمئن شی که لااقل سیستمت مشکل نداشته باشه...نقل قول:
نمی دونم شاید:23: ولی اگه اینکار رو کردی حتما از یه ناشر دیگه بگیر...نقل قول:
روی آیکون اصلی توی فولدر بازی کلیک کن بعد از قسمت properties برو به compability و اونجا یه رزولوشن پایین رو انتخاب کن اگر هم توی vista هستی گزینه run in windows xp رو انتخاب کن ببین میره توی بازی...نقل قول:
در کل این رو هم بگم در اکثر بازیها یه جایی توی پوشه اصلی بازی معمولا یه فایلی به نام lungher یا editor یا config (حالا تحت هر فرمتی حتی word) وجود داره که اگه یه کم وارد باشی میتونی تقریبا همه چیز بازی از جمله کیفیت گرافیک و رزولوشن رو تغییر بدی...
اینجا رو یه نگاهی بنداز شاید کمکت کنه :نقل قول:
آموزش قدم به قدم نحوه دانلود تا نصب بازی ها
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=227551
عزیز معمولا بازی های قدیمی اینطوریه .نقل قول:
در کل این رو هم بگم در اکثر بازیها یه جایی توی پوشه اصلی بازی معمولا یه فایلی به نام lungher یا editor یا config (حالا تحت هر فرمتی حتی word) وجود داره که اگه یه کم وارد باشی میتونی تقریبا همه چیز بازی از جمله کیفیت گرافیک و رزولوشن رو تغییر بدی...
جدیدا دیگه انقدر Open Source نمیزارن !
من یادمه NFS 2 یه فایل متنی داشت که سرعت ماشین ها توش تعریف شده بود .
یه ماشین رو سرعتش رو زیاد میکردی همیشه برنده میشدی !!!
اوراکل جون معذرت میخوام نظر شما محترمه ولی اگه خواستی بگو تا چندتاش رو نام ببرم برای مثال:نقل قول:
عزیز معمولا بازی های قدیمی اینطوریه .
جدیدا دیگه انقدر Open Source نمیزارن !
من یادمه NFS 2 یه فایل متنی داشت که سرعت ماشین ها توش تعریف شده بود .
یه ماشین رو سرعتش رو زیاد میکردی همیشه برنده میشدی !!!
...dark sector,crysis,bournout paradis ,six vegas
و مطمئن باش تقریبا تموم بازیها این توانایی رو دارند فقط برمیگرده به میزان مهارت طرف در کار با نرم افزار...
شرمنده نمیخواستم جواب پستت رو بدم فقط این رو گفتم که اگه خودت هم یه جایی گیر افتادی بتونی استفاده کنی:10:
آره اين تاپيك را هم مرور كرده بودم ولي مشكل حل نشد.ممنوننقل قول:
سلام.اين فايل mk_icon.exe هست.وقتي كليك مي كنم يك فايل tmp.crc توليد مي كنه كه با كليك به روي آن هيچ اتفاقي نميفته.ممنوننقل قول:
دوستان اين بازي ريپ شده هست.به نظر شما با بازي هاي ديگر فرقي مي كنه؟
اینجا کسی بازی knight rider رو بازی کرده ؟؟
کسی میدونه تو اون مرحله ای که هلیکوپتر میفته دنبال ماشین و میزنه جلوی تونل رو با تریلی آتش گرفته شده مسدود میکنه چیکار باید کرد ؟؟
سلام
من حدود 7 8 ماه پيش بازي NBA2k9 رواز اين سايت خريدم ولي متاسفانه دگمه هاي اين بازي طوري هستش كه نمي شه اين بازي روباكيبورد انجام داد لطفا كمكم كنيد option file چيزي داريد لطف كنيد بذاريد
باسپاس
ممنون از همگی دوستاننقل قول:
من گرافیکم Intel هست. داداشم که Nvidia داره بهش خورد.
شنید یه راهها و یه دستکاری هایی هست که میشه درستش کرد. همچین چیزی ممکنه؟ آخه یکی از دوستام توی یه بازی دیگه دست کاری کرد و درستش کرد.
ممنون میشم کمکم کنید. آخه من با لبتاپ کار میکنم و نمیتونم گرافیکم رو عوض کنم.
نقل قول:
برادر اينو ميذارم ببين چيزي ميفهمي؟
[HTML]http://rapidshare.com/files/249665107/config.rar.html[/HTML]
فايل كانفيگشه........ببين ميدوني از كجاش بايد تنظيم كنم؟
ممنون
به ظور کاملا غیر محتمل شاید بشه چنین کاری کرد(چون معمولا توی سیستم بازی کارتهایی رو که تا اون زمان تولید شده و موتور بازی باهاشون به مشکل برمیخوره معرفی شده تا وقتی خواستی با اونها بازی رو اجرا کنی چنین اخطاری یا یه چیزی شبیه این بده)ولی مطمئن باش اگر هم بتونی با این گرافیک حتی در رزولوشن 480*640 نمی تونی 10 فریم هم بگیری:18:پس بهت پیشنهاد میکنم قیدش رو بزنی...نقل قول:
والا توی این فایلی که شما گذاشتی چیزی در مورد رزولوشن و تنظیمات گرافیک نیست فقط یه توضیح مختصری در مورد سخت افزارهای ساپورتی بازی داده...نقل قول:
راه حل اول جواب نداد؟؟
سلام من بازی silent hill 4 را در درایو f نصب کردهام و مقدار زیادی از این بازیو رفته ام ولی باید ویندوز را عوض کنم نمی دونم محل ذخیره این بازی کجاست داخل mydocument and seting چیزی از آن نیست داخل فولدر های محل بازی هم چیزی پیدا نکردم می خواهم سیو هایش را بر دارم که اگر بعد از عوض کردن ویندوز بالا نیامد با دوباره نصب کردن سیو ها را انتقال بدم
ممنونم
نقل قول:
من فولدر و فیل های اچ آی وی را پاک کرده ام باز هم مشکل داره نصب نمیشه پیغام خطا میده
آیا این امکان وجود داره یک فایل ویندوزی مانع نصب بشه اگر هست کدام فایل یا نرم افزار میتونه باشه
لطفا کمک کنید مشکل حل بشه در 42% گیر میکنه پیغام خطا میده
سلام اساتید .
تو بازی Super.Stars.V8.Racing زمانی که تمام تنظیمات رو در لانچر انجام میدم و play رو میزنم یه لحظه صفحه ی بازی میاد و بعد هم سریع بسته میشه و هیچ اروری هم نمیده ... دوستان راهنمایی کنید مشکل از کجاست ؟
سیستم بنده هم اینه :
گرافیک : XfX 8600 GTX 1 GIG
سی پی یو : Intel 3.4 giga hertz
رم : 1 GIG
خیلی تشکر میکنم . دست و کیبردتون درد نکنه .
نه برادر راه اولم جواب نداد............روي حالت 256 color گذاشتم روي حالت RUN In 640 x 480screen resolution هم گذاشتمنقل قول:
حتي كار به جاي كشيد كه disable visual theme رو هم تيك زدم اما بازم خروج از توان رو نشون داد
والا ديگه دارم ميميرم
هيچ راه ديگه اي به نظرت نميرسه رفيق؟
حوصلم سر رفته:9: