نقل قول:
با اجازه بزرگترها بله!:31:
نقل قول:
با اجازه بزرگترها بله!:31:
اقا پدرام :دی
فارسی میگفتی بهتر بود :دی رفتم وصل کنم گند زدم :دی
ممنون میشم فارسی بگی انگار یه جای کارم گیره حالا شما یه فارسی بگو :دی
یه چند تا سوال دارم در رابطه با XBOX 360 و اوونم اینکه من چون یه عمر با کیبورد کامپیوتر بازی کردم همیشه راحت بودم میخواستم بدونم بازی کردن با دسته ی xbox هم راحته؟
یعنی مثلا بازی مثل call of duty رو xbox رو میشه راحت بازی کرد
2-از اونجا که xbox ellite پورت HDMI داره میخواستم بدونم فیلم های HD رو میشه باهاش دید
3-آیا حقیقت داره که به اینترنت ADSL وصل میشه؟
4-آیا تو بازار دو مدل کپی خور وغیر کپی خور وجود داره؟جریان چیه
ممنون
1-آرهنقل قول:
2-نه
3-خیلی راحت وصل میشه:31:
-هم کپی خور هست و هم غیر کپی خور.
شما میتونید دستگاه غیر کپی بخرید بعد با 10 تومن کپی کنید.کپی خور برای اینهکه که به خریدن بازی 30-50 تومنی ارجینال بتونی با حداقل2500 الی 4000 تومن ناقابل همون بازی رو بازی کنی.(این یکی از بزرگترین مزیت ایکس باکسه)
فیلم HD رو نمیشه باهاش دید؟؟؟؟:18::18::18:نقل قول:
2-نه
حالا من اگه خواستم xbox ellite بخرم تو چند مدله وکدومش بهتره؟
2-شما که تجربه ی زیادی دارید بگید که xbox ellite با کدوم ریجین بگیرم بهتره ؟
یه مدل که بیشتر نداره،اگه تا حالا جاسپرش نیومده باشه.نقل قول:
حالا من اگه خواستم xbox ellite بخرم تو چند مدله وکدومش بهتره؟
اگه جاسپر اومده که میشه 2 مدل و جاسپر 126.02% بهتره.
اگه تایپیک ایکس باکسو دنبال کنی به این موضوع اشاره شده بود.نقل قول:
یه زمانی برای ایکس باکس درایو HD اومد ولی وقتی دیدن توانایی رقابت با Blu ray رو نداره ساختش رو متوقف کردن.:41:
ایکس باکس میونه تا 1080i نشون بده نه 1080p
در حال حاضر XBOX 360 ELITE با برد های فالکون و جاسپر در بازار پیدا میشه با رنگ مشکی و XBOX 360 ELITE با رنگ سفید هم در آینده میاد.شما XBOX 360 ELITE با برد جاسپر بتونید بخرید بهتره.نقل قول:
بهترین ریجن هم در حال حاضر PAL هست.به چند دلیل:
1-بازی هاش سریع تر میاد
2-بازی ها بیشتری براش میاد
3-قیمت کنسول با این ریجن بسیار ارزون تره
ایکس باکس سه مدل داره و تفاوتشونتنهادر لوازم جانبیاست.نقل قول:
مدل الایت با مادر برد جاسپر قراره با دورنگ سفید و مشکی عزصه شه.
پال به نظرم در ایران کامل جا فتاده و نیاز نیست نگران باشی چون بازی های جدید اکثرا ریجن free هستند.
خوب پس بزار با این مطلب برات بگم :نقل قول:
اول از همه میگه تست کنید ببینید تمام لوازم مورد نیاز برای system link کردن رو دارید یا نهنقل قول:
Make sure you have the necessary supplies needed for System Linking (all supplies list at the bottom).
<bww.xbox.com/en-US/hardware/x/xboxsystemlinkcable/ System Link cable] or an Ethernet Hub.
که این لوازم رو تو اون لینکی که گذاشته کامل اورده
حالا باید چک کنید که هر کدوم از کنسول ها به tv های جدا گانه وصل شده باشننقل قول:
Make sure that all of the Xboxes that will be used are hooked up to different TVs.
حالا باید برای اتصال این دو کنسول به همبا استفاده از اون کابل system link یک سرش رو به خروجی پست کنسول و سر دیگش رو به خروجی اون یکی کنسول وصل کنینقل قول:
To connect two Xboxes, use a System Link Cable and insert one end of the cable into the Ethernet adapter of one of the Xbox consoles and the other end into the other console's Ethernet adapter.
یک نکته هم اینجا گفته :
میگه اگه از دو تا 360 استفاده میکنی میتونی از یک کابل rj45 هم به جای کابل system link استفاده کنینقل قول:
If you are using two Xbox 360s, you can use a standard RJ-45 Ethernet cable instead of the System Link cable.
حالا باید از اون بازی مورد نظر 2 تا نسخه تو هر کدوم از کنسول ها باشه و بعد کنسول رو روشن میکنینقل قول:
Turn each console on and load a copy of the game into each console.
و میری وارد بازی میشی و روی گزینه multiplayer میزنی و طبق کار هایی که بهت میگه انجام میدی
اینم لینک منبع :
[HTML]
www.wikihow.com/System-Link-Two-or-More-Xbox-or-Xbox-360-Consoles
[/HTML]
تا اونجایی که من میدونم 1080p رو هم support میکنهنقل قول:
نوشته شده توسط generaltj;4212406
یک چرخی تو نت یزن
دوستان چندتا سوال در مورد سی دی های ایکس داشتم:
1-اینکه میگن سی دی های T-GATE وغیره خوبه از تجربه هست یا این سی دی ها واقعا با کنسول سازگاره؟
2-روش تشخیص این نوع سی دی ها چیه؟آخه روش که عکس بازی رو میچسبونن مارکش معلوم نیست.
3-چرا این سی دی های PLAY BOX داخل دستگاه صدا میده؟به نظر کیفیتش خوب میاد.
4-اینکه میگن سی دی کپی کنسولو تنبل میکنه راسته؟
لطفا مارک سی دی های مرغوب رو با روش تشخیصش بگید من واقعا گیج شدم:41:
فکر نکنم چون تمامی بازی های ایکس باکس بیشتر از 720p ساپورت نمیکنن وتنها پلی 3 توانسته 1080p با بازی گاد او واد3 ساپورت کنه.نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم 1080p رو هم support میکنه
یک چرخی تو نت یزن
مثال نقض:نقل قول:
gta iv
burnout paradise
batman arkham
اين سه تا را من يادم مياد كه 1080p را ساپورت ميكردن
سلامنقل قول:
1-بله دیسک های T-GATE دیسک های خوبی به حساب میان و میتونید با خیال راحت ازشون استفاده کنید
2-بهترین روش تشخیص اینه که شما از طریق برنامه هایی مثل Clone CD جنس دیسک ها رو بررسی کنید
3-مطمئنا اگه یه دیسک مرغوب رو بذارید داخل کنسول و بعد از اون دیسک های PLAY BOX رو هم بذارید متوجه تفاوت صدای محسوس XBOX 360 در حالی که این دیسک روی اونه خواهید شد.به هیچ عنوان از این نوع دیسک استفاده نکنید.چون در آخر لنز DVD Drive رو به نابودی می کشونه و مجبور به عوض کردنش خواهید شد
4-نه خیر
5-بهترین نوع دیسک رو میشه به ترتیب
Verbatim
Anone
T-Gate
نام برد.بهترین توصیه ای که می تونم به شما بکنم اینه که از مکان های معتبر خرید کنید.مطمئنا DVD های اونها مرغوب خواهد بود.دیسک های Verbatim یک روش تشخیص هم داره و اون اینکه روی حلقه ی داخلی این دیسک باید Verbatim نوشته شده باشه
موفق باشید
پدرام جون با همون کابل lan میشه دیگه درسته ؟
بازیهای Xbox360 1080P:نقل قول:
بازیهای PS3 1080P:کد:http://www.makeyougohmm.com/xbox360-1080p-games/
کد:http://www.makeyougohmm.com/ps3-1080p-games/
سلام دوستان 2 تا سوال :دی
یکی اینکه سایت معتبر دارین بازی XBOX بفروشه سایت ایرانی منظورمه
دوم اینکه یه سایت هستش که بازی برا فروش داره بعد دسته بندی شده به فری پال و جی حالا کدومشو بگیرم
فری بگیرم ؟
داداش بازی ها یا فری هستن یا pal یا j یا uc :دی
اگه بازی ریجن فری باشه که شما باید ریجن فری بگیری
اگه بازی یکی از اون ریجن هایی که گفتم باشه ،باید بازی بگیرید که ریجنش با ریجن کنسول شما یکی باشه
مثلا پال برای کنسول پال ،،یوسی برای کنسول یو سی:دی:دی
در مورد سایت هم نکست جن کارش درسته
کد:www.nextgen.ir
ناسلامتی 20 سال گیم بازیما :دی اینارو میدونم فقط من بازی میکنم به این چیزا کار ندارم البته میدونم فری پال و جی هستنقل قول:
داداش بازی ها یا فری هستن یا pal یا j یا uc [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورژنها
منظورم اینه که الان کدومش به XBOX من میخوره یعنی رو ایکس باکسم نوشته
چون بازیهایی که من استفاده کردم اکثرا یا فری بوده یا پال حالا توضیح بدین ممنون :دی
اره محمد جاننقل قول:
به به سروش جان :31:نقل قول:
اقا با این تفاسیر کنسولت از بهترین و البته فراوانترین نوع موجود در بازار یعنی pal هست
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی هنوز از کمپانی بیرون نیومده این داره میفروشش.ولی طبق ریجنهای مختلف دسته بندی نکردش و بیشتر free و pal هستن
سلام
من یه سوال دارم.
از لحاظ فنی ایکس باکس رو ایستاده بزاریم بهتره یا خوابونده....
سلام پدرام جون:دینقل قول:
به به سروش جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا با این تفاسیر کنسولت از بهترین و البته فراوانترین نوع موجود در بازار یعنی pal هست
پس یعنی مشکلی نداره هر نوعی بگیرم
چون بازیهامو همیشه از پسر داییم میگیرم :دی
ایندفه گفتم برم خودم بخرم حالا از یه سایتی خریدم فکر کنم همشون فری بود مشکلی نداره ؟
خود من ماه ها در این مورد تو تاپیک های خارجی تحقیق کردمنقل قول:
اگه خلاصه بگم اینه که هیچ تفاوتی با هم نداره
اگه ساختار لنز موجود تو درایو رو بدونید و اشنا باشد این مساله و فرقشون اصلا خنده دار محسوب میشه
این کنسول برای قرار گرفتن تو هر دو position موجود یعنی هم vertical هم horizontal به صورت استاندارد طراحی شده
و یک چیز کاملا سلیقه ای و شخصی هست
نه سروش جوننقل قول:
الان 95 درصد بازی ها به صورت free میان که به هر 3 تا region میخورن
و اون 5 درصد هم Region locked هستن که یا با تاخیر برای Region های دیگه میان یا اصلا نمیان
که باز هم pal تو این ها از همه بهتره
با توجه به این که گفتی کنسولت pal رو اجرا کرده پس یا free بگیر یا pal
سلام.
با xbox360 می شه رفت اینترنت؟ فقط WLAN یا Dial-up هم میشه؟
می خواستم بدونم هر بازی که رو هارد میریزیم چقدر حجمشو اشغال میکنه ؟
و اگه من هارد 20 گیر بیارم کافیه ؟
با هارد 20 فقط میتونی 2 تا بازی روش نصب کنی
هر بازی حجمش 5 تا 6 گیگ هست ...
ممنون
یه سوال دیگه ای هم که داشتم اینه که این آواتار ها به چه دردی می خورن ؟
برای داشتنشون حتما به Live احتیاج هست ؟
و اکانت آفلاین چیه ؟
سلام دوست عزيزنقل قول:
بله ولي نمي توان در ان مرور كرد و فقط مي توان در محيط لايو و سرور ماكروسافت چرخي زد
با دايل آپ هم ميشه ولي نميشه با هاش بازي كرد
---------------------------------------------------------------------------
راستي بچه ها چطوري دو نفر رو نقل قول كنم
تو اينترنت هم ميشه سرچ كرد چون به تازگي يه مرور گر براش اومدهنقل قول:
سلام
دوستان یه سوال:
من میخوام بازی هایی رو که ریختم روی هارد پاک کنم، ولی سیوش پاک نشه! چکار کنم؟
سلام
بازی های ایکس باکس رو با چه برنامه ای باید رایت کرد؟ لطفا اگه امتحان کردید و درست کار کرده به منم یاد بدید.
سلامنقل قول:
از طریق برنامه ی Clone CD
آموزشش رو هم چند صفحه ی قبل امین جان گذاشت
____________________________________نقل قول:
دوست عزیز شما بیاید به این آدرسی که من می دمنقل قول:
که در اصل همون محلیه که سیو بازی ها و خود بازی ها در اون قرار دارن
System Seting >> Memory >> Hard Drive >> Games
حالا شما لیست تمام بازی هایی که سیو دارن یا نصب هستن رو می بینید
بازی مورد نظر رو انتخاب می کنید و وارد پوشه ی اون میشید
اونجا فایل هایی که سیو بازی رو تشکیل میدن و حافظه ای که اشغال می کنن مگا بایت (Mega Byte) هست در حالی که خود بازی ها حافظه ای که اشغال می کنن گیگا بایت (Giga Byte) هست.احتلاف میزان اشغال حافظه کاملا مشخصه و قابل تشخیص.پس شما فایل نصب بازی رو که حجم گیگا بایتی اشغال کرده رو پاک می کنی و سیو ها رو باقی می ذاری.
سلام یه سوال
بازی های رایگان در شبکه xlive وجود دارد یا نه ؟؟؟
کابل HDML چه تاثیری داره؟ ...خریدش سودی داره؟...قیمتش حدودا چقدره؟....
تا اونجا که من میدونم برای تمام بازی های Arcade موجود در شبکه live باید microsoft point پرداخت بشهنقل قول:
کابل hdmi برای وصل کردن به tv های که قابلیت hd دارن به کار میره و همنین monitor هایی که hd میخورننقل قول:
که اصلیترین قابلیت اون انتقال همزمان صدا و تصویره
original اون دوروبره 32 تومان
یه سوال دیگه .
چند روز پیش من یه خبری تو GAMESPOT دیدم در مورد یه وسیله به اسم ناتال که برای ایکس باکس ساختن.
شما میدونید کی به بازار میاد؟
نقل قول:
تاثیرش خیلی زیاده اصلا کل تبلیغات مایکروسافت وسونی اینه کهکنسولشون HD هست حالا اگه از کابل HDMI استفاده نکنی که دیگه....
نقل قول:
هنوز معلوم نیست نه اینکه نگفتن اصلا ساختش کامل نشده من که فکر نمیکنم عمر XBOX360 کفاف بده شاید برا نسل بعدیش بیاد