آره راست میگی.برا همین خیلی از هیجان بازی کم شده.به نظر من که از گنادوها خنگ تر نیست.بعدشم بازی همش گیر داده به سرعت عمل تو گرفتن دو دکمه باهم.اینو از کجاشون اختراع کردن خدا میدونه.
اون فروشنده هم که روی بقال سر کوچه مارو هم کم کرده!
Printable View
آره راست میگی.برا همین خیلی از هیجان بازی کم شده.به نظر من که از گنادوها خنگ تر نیست.بعدشم بازی همش گیر داده به سرعت عمل تو گرفتن دو دکمه باهم.اینو از کجاشون اختراع کردن خدا میدونه.
اون فروشنده هم که روی بقال سر کوچه مارو هم کم کرده!
خیلی تفاوت داره.یکی اینکه میتونی گنادوها رو با یک تیر بکشی که سرعت روند بازی رو خیلی بالا میبره.بعدشم دیگه لازم نیست دائم دنبال تیر و خشاب باشی.نقل قول:
نقل قول:
فکر کنم توهين بدتر از اين نباشه که تو بخواي بازي کني ولي بازيسازها بهت بگن چطور بايد بازي کني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه يعني چي اين دو تا دکمه زدن
عيب اولش اينه که همچي چرت آدم رو ميپرونن وسط دمو نگاه کردن که بيا و ببين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عيب ديگش اينه که يه هو دکمه رو قاتي ميکني .... بي انصاف هر دفعه با دفعه قبل فرق ميکنه
يه بار ميگه پنج و شش نميتوني بزني ميميري ... دوباره ميرسي همون ققسمت آماده هستي که پنج و شش رو بزني ميگه يک و سه
من با گيم پد بازي ميکنم اين دسته بازي بدبخت رو همچي کج و کوله چپ و راست يه جوري نگه ميداشتم که بتونم هر کدوم از دکمه ها رو گفت بزنم :41:
.
.
.
.
نقل قول:
خیلی تفاوت داره.یکی اینکه میتونی گنادوها رو با یک تیر بکشی که سرعت روند بازی رو خیلی بالا میبره.بعدشم دیگه لازم نیست دائم دنبال تیر و خشاب باشی.
ميخواستم دور سوم رو با ترينر بازي کنم ولي يه ميليون دادم پول تفنگ با تير نامحدود
الان خيالم راحته
ولي استرس بازي کاملا از بين رفته
البته دور سوم اسلحه ها خيلي قوي شدن همه رو با يه تير از پا ميندازن
جدي ؟ آخه من يه ترينر دارم كه نه دشمنا رو با يه تير ميكشه نه تيرتو بينهايت ميكنه!!!!!! :31:نقل قول:
فقط جونت بينهايت ميشه!:27: با پولت:19:
دقيقا باهات موافقم تا ميومدي با دموش حال كني عين خرمگس ميمرديم!:31:نقل قول:
اما خوداييش اسلحه هاي اويل 4 انقدر زياد بودن كه نميدونستي با كدومشون بزني اما هيچي مثل كلت حال نميده!:31: هر چي سخت تر بهتر:27:
نقل قول:
من یه ترینر کامل دارم.که شامل چیزای زیر میشه:
1.تیر بینهایت
2.نمردن(برای همه کاراکترها)
3.پول
4.save کردن بازی به طوری که فقط بزنه 1 بار سیو شده(برای امتیاز بیشتر)
5.نمردن(برای اشلی هنگامیکه باهات هست)
6.کشتن با یک شلیک
7.امتیاز اضافی در مینی گیم ها
8.کشته شدن تمام دشمنان(یعنی آخرش میزنه 100%)
9.نگه داشتن تایمر(وقتی بمبی میخواد منفجر بشه)
با توجه به این ترینر پر و پیمون فکر کنم باید 1 ساعته تمومش کنی:31:
اگه این ترینر رو میخواین بگین تا براتون بذارم.:11:
خوب گفتی.آدم غرق دیدن دمو میشه یهو بومب!:18:نقل قول:
خودم 3 جا خیلی گیر کرده بودم .یکی اونجا که bigcheez بهت حمله میکنه که گردنتو بگیره(البته فقط دفعه اول)
یکی هم اولین جنگش با کروزر.اونجا که زرت و زرت باید جاخالی بدیو دکمه های متفاوت بزنی.آخریشم توی جنگش با اون غوله که تو کابینی.باز تو حالت نرمال میتونی خودتو از دستش ول کنی،ولی تو حالت پروفشنال فقط یه بار تونستم با زدن left از دستش در بیام.هر دفعه منو گرفت مردم.حتما باید اینقدر کنترل داشته باشی رو دکمه ها که از دستش در بری،در غیر اینصورت مردی.
نقل قول:
فکر کنم چيزه نازي باشه
خب بذارش ديگه (منتظرم ها)
.
.
.
.
راستي رو ورژن 1 کار ميکنه يا ورژن 1.1؟؟
آخه يه ترينر داشتم که رو ورژن 1.1 (همون پچ 6.8 مگابايتي) کار نميکرد
من فقط موقع جنگيدن با كرازر خيلي گير داشتم چون مثلا وقتي اولين بار اون دكمه ها ميومد فكر ميكردم مثل دموهاي ديگه فقط همون يه بار مياد اما بعد دوباره يه جور ديگه ميمردم:19:نقل قول:
نقل قول:
رو نسخه biohazard (همون نسخه 1 ) کار میکنه.
تو لینک زیر گذاشتمش به صورت rar.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برید و از ترینر فولم کلی حال ببرید!!!!