نهایتا به 65 میرسه البته تا 73 جا داره!نقل قول:
نه ولتاژ ندادم
نظرتون در مورد کاهش باس و افزایش ضریب به 11 چیه؟
مثلا 260 با 11
Printable View
نهایتا به 65 میرسه البته تا 73 جا داره!نقل قول:
نه ولتاژ ندادم
نظرتون در مورد کاهش باس و افزایش ضریب به 11 چیه؟
مثلا 260 با 11
خوبه با 11 و 260 هم خوبه fsb اینطوری کمتر میره بالا و استرس وارد بر مین کمتر میشهنقل قول:
شرایط دمایی هم خوبه
میشه راجع به timings table این تب یک کم توضیح بدین. lمتشکرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
cl در واقع مدت زمان درخواست سی پی یو از رم تا رسیدن دیتاها به پین های رم هست همون اولی
دومی فکر کنم مدت زمانی هست که دیتا مورد نظر در رم سطر و ستونش فعال بشه
سومی مدت زمانی که سطر و ستون دیتا غیرفعال بشه
چهارمی مدت زمانی که چیپ حافظه از حالت فعالیت به حالت بیکاری میره
آخری هم مدت زمانی که چیپ فعال میشه تا با سی پی یو ارتباط برقرار کرده و دیتا هارو بگیره
فکر کنم هیمنا باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
این قسمت اخر که ولتاژ رو 2 نوشته و tRAS رو 18 کرده یعنی چی؟ اگه ولتاژ رم رو 2 بکنم این حالت پیش میاد؟
این قسمت اخر که ولتاژ رو 2 نوشته و tRAS رو 18 کرده یعنی چی؟ اگه ولتاژ رم رو 2 بکنم این حالت پیش میاد؟[/QUOTE]نقل قول:
با تنظیمات این قسمت کاری نداشته باشین اگر افزایش فرکانس رم اونم زیاد باشه شما باید به رم ولتاژ بدین
تایمینگ هم هم میشه به صورت دستی ست کرد هم میشه رو حالت auto گذاشت خودش ست میشه
نقل قول:
با تنظیمات این قسمت کاری نداشته باشین اگر افزایش فرکانس رم اونم زیاد باشه شما باید به رم ولتاژ بدین
تایمینگ هم هم میشه به صورت دستی ست کرد هم میشه رو حالت auto گذاشت خودش ست میشه[/QUOTE]
اینایی که شما فرمودین رو میدونم، میخوام بدونم چون مینبرد من تنظیمات تایمینک نداره امکان استفاده از اون رو ندارم؟ پس این جدول برای من کاربرد نداره دیگه... این همه میگفتن P35-DS3L برا اور خوبه این بود...:41:
اینایی که شما فرمودین رو میدونم، میخوام بدونم چون مینبرد من تنظیمات تایمینک نداره امکان استفاده از اون رو ندارم؟ پس این جدول برای من کاربرد نداره دیگه... این همه میگفتن P35-DS3L برا اور خوبه این بود...:41:[/QUOTE]نقل قول:
شما رو auto بزارین کافیه خودش موقع اور ست میشه
مگه اینکه بخواین حرفه ای عمل کنین و یک تایمینگ پایین تر بزارین که رو اون پایدار باشه
در ضمن بایوس مین رو هم آپدیت کنید
بایوس رو به اخرین ورژن (F9) اپدیت کردم. من هر جا میگردم نمیتونم تامینگ رو به صورت دستی وارد کنم:13:نقل قول: