اره من برهه زمانی از سونی استفاده کردم ... و شناخت نسبتا خوبی روی جنس صداش دارم ....نقل قول:
Printable View
اره من برهه زمانی از سونی استفاده کردم ... و شناخت نسبتا خوبی روی جنس صداش دارم ....نقل قول:
میشه بفرمایید الان از چه برندی استفاده می کنید؟نقل قول:
نظر دوستان را در مورد این دو هدفون می خواستم بدونم
MDR-EX300 و MDR-EX500
من از ex35 استفاده کردم و شناخت نسبتا خوبی روی کارای سونی ....نقل قول:
جنس صدای یک برند چیزیست که سازنده سعی میکنه در تمام کاراش اون اصالت رو حفظ بکنه .....
خوب از ایران میخوام بگیرم و فرقی نمیکنه برام که چه برندی باشه اگه میشه چند مدل رو برام بنویسید تا روشون تحیق کنم
همچنان منتظر جواب هستم....نقل قول:
ex500 چون توان ورودیش بیشتره جنسه بدنش المینیوم هست تو ریویو ها امتیازش بیشتره شده یکم قیمتش بیشتره !
ولی من بودم ex300 میگیرفتم چون تفاوت قیمتشون اندازه تفاوت هاشون نیست البته باید تست بشن چون صدا سلیقه ای هست من خودم الان موندم چی بگیرم !
سلام به همگی.
جدیدا یه مسئله ای برام پیش اومده گفتم این جا بگم :
من یه Creative HQ 1400 داشتم ... برای موبایل چند روز پیش یه A4tech از این نقره ای ها گرفتم 10 تومن :11:
با توجه به این که هدفن Creative رو سی و خورده ای گرفته بودم به نظرم این A4tech 10 صداش با اون برابره ...(حتی شاید کمی بهتره :18:)
البته توجه داشته باشید که A4tech Earphone هست و قبلی خیر ...
به نظرتون چرا این طوریه ؟
شما چی میخواستی ؟نقل قول:
---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
دوست عزیز شما داری ایرفون رو با هدفون مقایسه میکنی :18: :31:نقل قول:
خوب معلومه ایرفون اونم سطح پایینش از هدفون میتونه بهتر باشه شما ep630 creative بگیر ببینم اون a4tech حرفی برای گفتن داره یا یه هدفونه a4tech بگیر ببین کریتیو بهتره یا a4
کاملا طبیعیه ! و خودتون جوابه خودتون ور دادید در اخر
البته توجه داشته باشید که A4tech Earphone هست و قبلی خیر ...
ممنون ... درسته ولی من با توجه به اختلاف قیمت ها انتظارم این طوری نبود ...نقل قول:
دوست عزیز شما داری ایرفون رو با هدفون مقایسه میکنی
خوب معلومه ایرفون اونم سطح پایینش از هدفون میتونه بهتر باشه شما ep630 creative بگیر ببینم اون a4tech حرفی برای گفتن داره یا یه هدفونه a4tech بگیر ببین کریتیو بهتره یا a4
کاملا طبیعیه ! و خودتون جوابه خودتون ور دادید در اخر
موفق باشید.
دوست عزیز fabio montari من یه هدفون داخل گوش میخواستم که باس و قدرت تفکیک بالا داشته باشه برای Cowon j3 ممنون میشم چند مدل برام بزاری بودجم هم تا 100 حالا یه خورده بالا پائین مهم نیست فقط خوب جواب بده رو پلیرم مخصوصا اینکه 29 میلی وات خروجی رو تحمل کنه